Bebek İkinci El Babyliss ahşap bebek hamağı satıyorum

asyassem

Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2012
63
0
Babyliss yatay ahşap kum rengi bebek hamağı satıyorum.yalnızca 2 ay kullanıldı.bebegınız 3 yasına gelene kadar kullanabılırsınız.omurılık destegı vardır...ılgılenenler ıcın fıyatı 150 tl. Piyasa fiyatı 280..320 tl arasında değişiyor.

Eklentiler

• $image.jpg
    $image.jpg
    87,1 KB · Görüntüleme: 173
  • $image.jpg
    $image.jpg
    86 KB · Görüntüleme: 146
  • $image.jpg
    $image.jpg
    85,7 KB · Görüntüleme: 258
Merhabalar,
Antalya'dan yazıyorum,ürünü kargo ile gönderme şansınız var mı acaba demonte halde.Eğer gönderebilirseniz satın almayı düşünüyorum.Bir de fiyatta biraz daha indirim yapabilirseniz sevinirim.

Merhaba

Urunu demonte halde kargoya verebılırım.fıyat ıcın de zaten cok uygun bır fıyat yazdım.mutlaka sız de ıncelemişsinizdir runun fiyatı 275 ten baslıyor. Sıfır urun gıbı benım hamağım ınanın kızım malesef kullanmadı. Sadece yer tutmasın dıye satmayı düşündüm.sızin için 140 tl olabilir üzgünüm daha da fazla indirim yapamayacagım.. Eger ılgilenirseniz cevabınızı bekliyorum.

Merhabalar,

Rica etsem fiyatı 125 tl yapabilir misiniz? Tahmin edersiniz ki ürün ağır olduğu için kargo biraz yüksek tutacaktır,böylece kargo masrafının bir kısmını karşılamış olurum.

Aşağıda mail adresimi yazıyorum eğer telefonunu yazarsan arayıp detayları konuşabiliriz;

solmaz83@hotmail.com

Teşekkürler,

Almayı düşünüyorum son fiyatı nedir bide İst oturuyorum ama nasıl alabilirim ödemesini nasıl yapıcam

Son düzenleme:
Almayı düşünüyorum son fiyatı nedir bide İst oturuyorum ama nasıl alabilirim ödemesini nasıl yapıcam

merhaba
ben de ıstanbuldayım kucukcekmecede ...urunun son fıyatı 140 tl.eger kargo yerıne elden almayı tercıh edersenız urunu aldıgınızda odemeyı yapabılırsınız.

X