• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Şekillendiriciler Babyliss 2332E Saç Maşası 32 mm

White Mocha

Nirvana
Pro Üye
1 Temmuz 2009
6.039
6.633
773
Arkadaşlar ben iri bukleleri seviyorum. Biraz düşüncede su dalgası görünümü veriyor. Babyliss 32 mm almayı düşünüyorum. aranızda kullanan varsa lütfen bilgi verebilir mi? ya da yine bu şekilde kalın olan başka bir markada olabilir..

hahaha canım bende bı başlık açtım herkes kullandığı maşalarla yaptıkları saçların resmını koysun dıye ama senı gıbı soyledığımle kaldım:((( canım bak benımde pek bılgım yok bende ırı dalga sevıyorum yanı oyle dugun saçı gibi kıvır kıvır hoşuma gitmıyo.. 19 luk icede yapıyo kalında yapıyo dıy duydum ama duydum!! 25 lık bence yanı tamınım benım ıstedıgım gıbı yapıyo ama senın dediğin 32 liği görüp sormuştum orda çalışan bayan bunu alanları sonra gelıp değiştirdiklerini söyledi cok çabuk düşüyomuş ve tutmuyomuş ... umarım bırazcık yardımcı olabılmısımdır :)

ayh ayşüll benim yazımı kimse sallamadı diye ben hiç bakmıyodum buraya :))) yeni gördüm canım çok teşekkür ederim yardımın için.. ben de bu hafta internette 32 lik sipariş vermeyi düşünüyodum. internetten alınca değiştiremiyorum da iyiki yorum yazmışsın. şimdi gidip mağazadan almayı düşünüyorum. eğer dediğin gibi ben de beğenmezsem gidip değiştiririm :)) çok sağol canım valla..

32mm bence çok kalın canım. böyle bayaaaa uzun saça çook iri bir dalga verebilir bence. benim fikrim 19 mm alman ama sen daha da iri alcam diyorsan en son 25mm al.
cünkü arkadasımın 19 mm. remington vardı ben onunla iri yapıyordum. hatta kep saçımı bile kendim yaptım=)

cnm önerin için çok teşekkür ederim. remington nasıl sence? bi de benim saçlarım belime yakın ve baya gür. benim için kısa zamanda yapmam da önemli.. o nedenle kalın istiyorum biraz da.. 19 mm ile baya uğraşırım diye tahmin ediyorum. zaten deneyip almaya karar verdim. 25 ve 19 u denicem hangisinden memnun kalırsam onu alcam artık..

cnm önerin için çok teşekkür ederim. remington nasıl sence? bi de benim saçlarım belime yakın ve baya gür. benim için kısa zamanda yapmam da önemli.. o nedenle kalın istiyorum biraz da.. 19 mm ile baya uğraşırım diye tahmin ediyorum. zaten deneyip almaya karar verdim. 25 ve 19 u denicem hangisinden memnun kalırsam onu alcam artık..

remington çok iyi bir marka saç ürünlerinde çok başarılı bence . eğer maşa almırsam birgün kesinlikle bu remington olur. ama bilerek almıyorum çok sık kullanırım diye=)
neyse bu 19mm liklerden aldığında zaten daha kalın yapmak istiyorsan daha kalın tutamlar alıcaksın. bak ilk denemelerinde falan olmayabilir ama inan insanın eli zamanla yatkınlaşıyor.
bir de ben maşayı saça değil saçı maşaya dolayıp öyle yapıyorum. bir de saçını maşadan çıkarırken saçını sardığın gibi açarsan yeni ters yöne sarıyor gibi oluyor bu o zaman bukle açılıyor dalga oluyor.yani sardıktan sonra maşayı aradan çekiverme sarıyor gibi aç bilmem anlatabildim mifisfisfis

remington çok iyi bir marka saç ürünlerinde çok başarılı bence . eğer maşa almırsam birgün kesinlikle bu remington olur. ama bilerek almıyorum çok sık kullanırım diye=)
neyse bu 19mm liklerden aldığında zaten daha kalın yapmak istiyorsan daha kalın tutamlar alıcaksın. bak ilk denemelerinde falan olmayabilir ama inan insanın eli zamanla yatkınlaşıyor.
bir de ben maşayı saça değil saçı maşaya dolayıp öyle yapıyorum. bir de saçını maşadan çıkarırken saçını sardığın gibi açarsan yeni ters yöne sarıyor gibi oluyor bu o zaman bukle açılıyor dalga oluyor.yani sardıktan sonra maşayı aradan çekiverme sarıyor gibi aç bilmem anlatabildim mifisfisfis

cnm dediğini anladım gayet iyi.. tşk ederim önerin için. ben zaten maşa kullandım. Bak hatta linkini veriyim şunu kullandım BaByliss appliance data sheet saçlarım daha kısayken yapması daha basitti ama şu an baya uzun ve kestirmek istemiyorum :)) ama uzun ve gür saçı bu maşayla yapmak okadar zorki.. saçları çok ince tutamlar halinde almak gerekiyo yoksa bu maşayla asla olmuyo. maşa çok iyi çok kalıcı ve bukleler çok güzel oluyo özellikle 1 2 gün sonra harika bi görüntü oluyo. ama yapmak tam bir işkence. ben o nedenle kalın istiyorum hemen çabucak bitsin die.. remington daha iyi diyosanız bu sefer de remington kullanıyım. onların kalınlıkları nasıl oluyo kii çok kararsız kaldım kızlar yha kafamçokkarıştı

Bende babyliss 25mm lik maşa var.İlk önce bende 32 mmlik istiyordum.Evkura gittim ordaki kız 32mmlikle saç çabuk düşüyor dedi.Ben ikisinide denedim kız haklıydı.Çünkü çok kalın daga yaptı sonrada kayboldu gitti saçlarımın arasında.25mmlik aldım çok memnunum tavsiye ederim..

bende de baybliss 25 mm var.ilk bir saat süper oluyo ama sonra hemen iniyor.bol sprey sıktığım halde 2-3 gün duruyor diyen arkadaşlara gıpta ediyorum valla.saçlarım uzun sayılır omuzlarımdan epey aşağıda birde uçlar resmen yanıyor yaa.ben beceremedim bu maşa işini o kadar da hevesle almıştım.

bende de baybliss 25 mm var.ilk bir saat süper oluyo ama sonra hemen iniyor.bol sprey sıktığım halde 2-3 gün duruyor diyen arkadaşlara gıpta ediyorum valla.saçlarım uzun sayılır omuzlarımdan epey aşağıda birde uçlar resmen yanıyor yaa.ben beceremedim bu maşa işini o kadar da hevesle almıştım.

ya canım senın sacların ınce tellımı ondanmı acaba? merak ettımde:) cunku bende daha maşa almadım ve 25 mı 19 mu kafam cok karıstı. saclarımda ınce tellı ve ınce tellı saclar daha cabuk duşuyomuş dıye duydum:( napsam bılemedım

Evet saçlarım ince telli ve çok işlem gördü.ondan da olabilir mi bilmiyorum.ama röfleli saçlarına maşa yapan çok kişi var burda.birde kardeşimde denedim onda da aynısı oldu saçları gayet sağlıklı ,hacimli olmasına rağmen uzun süreli kalmadı.sanırım babyliss almakla hata ettim ben.

ama baybylıss markası ıyı dıye bılıyorum gerıc ben remıngtondan yanayım ama bence ıkı ıyı markadan bırı... ya ıste bende bu sıkıntıyı yasamaktan korkuyorum 25 lık cazıp gelıyo hanı ırı dalga ıstedgım ıcın ama 1 saatte acılcaksa bı anlamı yok 19 lukmu daha ıyı yapar... benımde sacların cok ınce tellı maşayı bılmıyorum ama duzlestırıp sokaga cıktıgımda ruzgarın seklını alır sınır oluyorum:((

Kızlar ben de remingtonun maşasını aldım. Remingtonun kalınını denedim önce 32 mmydi sanırım. o hiç yapmadı ve hiç kimseye tavsiye etmiyorum. yaparken bozuluyo hiç kalmıyo saçta. 19mm lik aldım. kalın tutamlar halinde saçlarımı alıp yapıyorum soğuduktan sonra ayırıyorum çok memnunum gerçekten herkese tavsiye ederim. önerileriniz için de çok teşekkür ederim kızlar çok sağolunnn

Bende babyliss 25mm lik maşa var.İlk önce bende 32 mmlik istiyordum.Evkura gittim ordaki kız 32mmlikle saç çabuk düşüyor dedi.Ben ikisinide denedim kız haklıydı.Çünkü çok kalın daga yaptı sonrada kayboldu gitti saçlarımın arasında.25mmlik aldım çok memnunum tavsiye ederim..

bende çok kararsızım 25 lik mi alsam 32 lik mi diye ama bugün bir kere daha baktım sanırım bende babyliss 25 mm lik alıcam..umarım bende memnun kalırım..

Buse kesinlikle 32 lik alma hele almadan önce deneme şansın yoksa asla alma. Çünkü ben de 32 almaya karar vermiştim ve kalın bukleler seviyordum. ama inan hiç yapmıyor. Ben saçı daha yaparken bozuluyodu hiç kalmıyo saçta. ve benim saçlarım kalın tellidir kolay şekle girer eğer benim saçımı yapamadıysa hiç bi saçta sonuç vermez :)) inşallah 25 likden memnun kalırsın cnm yine de almadan önce dene derim şimdiden güle güle kullan

Bende geçen hafta babyliss'in 25mm olanını aldım çok memnunum. Bende kadıköy evkura bakmıştım:) Alıcaksanız sacduzlestirici.net'i tavsiye ederim fiyatları super...

Back
X