Baby2go proton bebek arabası hediye geldi. kullanan var mı? yardımınızı rica ederim.

efsun16

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2007
15
0
86
38
İstanbul
iade hakkım var. bu arabayı kullanan arkadaşlar varsa yardımlarını rica ederim. eğer araba kullanışsızsa iade edeceğim.

iade hakkım var. bu arabayı kullanan arkadaşlar varsa yardımlarını rica ederim. eğer araba kullanışsızsa iade edeceğim.

Aynı arabayı ben de beğenecek almıştım ama memnun kalmadım. Şuna tekerleği bozuldu ve serviste. Kullanmaya başlayalım daha bir ay olmuştu. Bebeğin yüzü sana dönük sürerken çok zorlanıyorum ben böyle de bi sıkıntısı var. Bir de içi çok dar. Bebeğim içinde yatarken kolları sıkışıyor. Ben başka markalara da bak derim.

Aynı arabayı ben de beğenecek almıştım ama memnun kalmadım. Şuna tekerleği bozuldu ve serviste. Kullanmaya başlayalım daha bir ay olmuştu. Bebeğin yüzü sana dönük sürerken çok zorlanıyorum ben böyle de bi sıkıntısı var. Bir de içi çok dar. Bebeğim içinde yatarken kolları sıkışıyor. Ben başka markalara da bak derim.

Evet iade ettim. şunu anladım ki bebek arabalarında olması gereken en önemli özellik ön ve arka tekerlerin yani hepsinin dönmesi gerekiyorki bebeği önüne aldığın zaman aynı rahatlıkta kullanabilelim arabayı. içi de çok dar geniş olması gerekiyor bebek rahat etmeli. Ayrıca baby2 go da ayak örtüsü de yok. Benim içime sinmedi ve değiştirdim.

baby 2go yu bilmiyorum ama başka marka bakacaksanız pierre cardin önermiyorum ben aldım hiç rahat değil daha sağlam güzel tekerlekleri rahat dönen bir araba alın, 300 küsür lira verdik mecburen kullanıyorum...

Back