Yeptırıyorum canım cilt bakımında serum ve lazerin birleşimi mükemmel sonuçlar yaratıyor 4 5 il de mevcut sen nerdesin ona göre yardımcı olayım sormak istediklerin varsa baby face beauty hakkında cevaplayabilirim birde dekolte bakımı yaptırıyorum ben.Kızlar uzun süredir formdan istediğim konuları buluyordum şimdide kaydolup sormak istedim.Baby face Beauty Cilt bakımı yaptıran çok gördüm sonuçlar gerçekçimi yaptıran var mı acaba? Benimle paylaşırmısınız?
Eskişehirdeyim ben burda olduğunu biliyorum sonuçlarınız nasıl ne problemleriniz vardı? Nekadar sürdü cilt bakımı kaç seans daha gitmeyi düşünüyosunuz ?Yeptırıyorum canım cilt bakımında serum ve lazerin birleşimi mükemmel sonuçlar yaratıyor 4 5 il de mevcut sen nerdesin ona göre yardımcı olayım sormak istediklerin varsa baby face beauty hakkında cevaplayabilirim birde dekolte bakımı yaptırıyorum ben.
Sevindim bende yaptırmaya karar verdim sanırım yaptıran bir kaç kişiyle konuştum uygulama öncesi sonrasını gördüm etkilerini de yaptırınca yazarımben yaptırdım canım gözeneklerim için çok büyüklerdi başladığımızda birde yüzümde izler vardı gözenekler küçüldü izlerde müthiş ilerleme oldu çok memnun kaldım baby face beuty cilt bakımından en önemlisi de kısa sürmesi etkili olması tekrar gideceğim düğünüme yakın
Kızlar uzun süredir formdan istediğim konuları buluyordum şimdide kaydolup sormak istedim.Baby face Beauty Cilt bakımı yaptıran çok gördüm sonuçlar gerçekçimi yaptıran var mı acaba? Benimle paylaşırmısınız?
Dün yaptırdım ve bu sabah uyandığımda cildim inanılmaz canlıydı..Toparlanma ve sıkılaşma var, gözenekler küçülmüş.Kızlar uzun süredir formdan istediğim konuları buluyordum şimdide kaydolup sormak istedim.Baby face Beauty Cilt bakımı yaptıran çok gördüm sonuçlar gerçekçimi yaptıran var mı acaba? Benimle paylaşırmısınız?
merhaba ben bugün başladım ilk seansıma konyada yaptırıyorum toplam 4 seans uygun gördü doktor toplamda 1500 tl ye başladım ama çıkanları gördüm ilk bikaç gün kızarıyormuş yüzün sonra geçiyormuş ben mesela 5 te çıktım seanstan saat şu an akşam 10 azaldı kızarıklığım iyi gibi şu an kızarıklığa rağmenyaptıranlar fiyat bilgisi verebilir mi acaba?
Dün yaptırdım cildim tertemiz oldu canlandı devamı için de randevu aldım Mehmet Akgüne yaptırdım öneririm canım :)Kızlar uzun süredir formdan istediğim konuları buluyordum şimdide kaydolup sormak istedim.Baby face Beauty Cilt bakımı yaptıran çok gördüm sonuçlar gerçekçimi yaptıran var mı acaba? Benimle paylaşırmısınız?
Kaca yaptirdiniz ogrenebilirmiyim. Ben izmirdeyim tek seansa 1.150 tl.fiyat veriliyo.Dün yaptırdım cildim tertemiz oldu canlandı devamı için de randevu aldım Mehmet Akgüne yaptırdım öneririm canım :)