- 20 Şubat 2016
- 4.650
- 18.638
- Konu Sahibi Lonely single girl
Benim şu an evde durumlar kötü. Annem antidepresan almayinca cok cekilmez biri oluyor. 2 aydir kullaniyordu gayet iyiydi sanirsam birakti cunku iyi taniyorum onu. Şu an yüzü gulmeyen suratsız cekilmez3birisine donustu.ha zaten son 4 aydır kırıcı sozleri oldu olmadi degil her defasinda bu sefer affetmeyecegim deyip 1 gun sonra affediyordum ama birikti ya . Anne sevgisi istiyorum ben diyorum koca karı oldun ne sevgisi diyor. Anne hadi gel yuruyuse gidelim, hadi gel otur muhabbet edelim neyse hep reddediyor ama misafir gelse guler yüz, yuruyusler vs. Sebebini sorunca bi misafir kalmamisti kiskandigin. Ayda bir geliyorlar onlar sen hep yanimdasin.
Onun bana yapmadigi her seyi ogluma yapiyorum kisaca degerli hissetmesi ici elimden geleni yapiyorum. Annem bana nasil davraniyorsa tam tersini ogluma davranıyorum ve oglum şu an cok mutlu bir cocuk.
Arkadaslarim bilir bu sene calisamadim hem oglanin anaokuluna alisma sureci,hem hastane tedavi vs
Ama Allah nasip ederse 1.sinifa baslayinca calisacagim insallah Rabbim nasip ederse
Hep dusunuyordum vefa borcum var benim bu insanlara acaba onlarla mi yaşasam. Her tartismadan sonra gidicem diyorum. 1 gün sonra ya alirim onlari da yanima diyorum.bu hep boyle oldu ama bugun karar verdim ki ayri eve cikayim.
Simdi dusununce bu evden ise gitsem yaklasik 1.500 tl kâr desen ev kira elektrik su vs
5 sene kalsak ( tabi ömrümüz yetecek ki bilmiyoruz ya)
Tamam baya baya kàr ama
Krndi evimizde de rahatlik olur ya istedigimiz gibi dagitiriz, ne bileyim cocuklu evi bilirsiniz işte dur yapma elleme dur demekten cocuk da artık pasif olmaya başlıyor
Yine gorusuruz tabi ama ev ayri olsa sanki konfor alanindan çıkıp kendini gerceklestirmek daha kolay olur sanirsam
Neyse boyle de icimi dokeyim dedim ykksa patlicam
Onun bana yapmadigi her seyi ogluma yapiyorum kisaca degerli hissetmesi ici elimden geleni yapiyorum. Annem bana nasil davraniyorsa tam tersini ogluma davranıyorum ve oglum şu an cok mutlu bir cocuk.
Arkadaslarim bilir bu sene calisamadim hem oglanin anaokuluna alisma sureci,hem hastane tedavi vs
Ama Allah nasip ederse 1.sinifa baslayinca calisacagim insallah Rabbim nasip ederse
Hep dusunuyordum vefa borcum var benim bu insanlara acaba onlarla mi yaşasam. Her tartismadan sonra gidicem diyorum. 1 gün sonra ya alirim onlari da yanima diyorum.bu hep boyle oldu ama bugun karar verdim ki ayri eve cikayim.
Simdi dusununce bu evden ise gitsem yaklasik 1.500 tl kâr desen ev kira elektrik su vs
5 sene kalsak ( tabi ömrümüz yetecek ki bilmiyoruz ya)
Tamam baya baya kàr ama
Krndi evimizde de rahatlik olur ya istedigimiz gibi dagitiriz, ne bileyim cocuklu evi bilirsiniz işte dur yapma elleme dur demekten cocuk da artık pasif olmaya başlıyor
Yine gorusuruz tabi ama ev ayri olsa sanki konfor alanindan çıkıp kendini gerceklestirmek daha kolay olur sanirsam
Neyse boyle de icimi dokeyim dedim ykksa patlicam