ben de babeti görüntüsünden dolayı itici bulurdum. bu sene aldım 3 tane babet..evet ilk 2-3 giyişimde acayip derecede ayaklarımı vurdu, yolda yürürken kendimi çıplak ayak gibi hissettirdi sanki seke seke gidiyormuşum gibi düşünüyordum ama şuan gayet rahat etmeye başladım..o kadar da abartılacak kadar sorun yaratan kötü berbat iğrenç bir ayakkabı değil. topuklu ayakkabı çok rahatsız edici bir ayakkabı gibi görünse de giyen giyiyor valla..ilk giyildiğinde her ayakkabı vuruyor insana kendini kötü hissettiriyor ama insanın her ayakkabıya bir alışma süreci vardır. umarım 2-3 giyimden sonra sizde rahat edersiniz çünkü gerçekten rahat.
Benim taraklı değildir ayağım.
Gayette memnunum ayağımdan,her yerimden olduğu gibi :)
Her şey üstüne üstüne geliosa,sen ters yöndesindir diye bi laf vardır.
Herkes memnun değilse demekki sorun ayaklarda değil babette :)
Ben sadece işe giyiyorum.Bugün giydim gezmeye giderken,üstüne bir de dünyanın en rahatsızlık veren ayakkabısını aldım.Jelly babet!..Rengi ve görüntüsü çok güzel,bakalım nasıl giyeceğim?:2:
şu koca dünyada babet giyemeyen tek kadın benim herhalde :)resmen ayağımın altına taşların battıgını hissediyorum lanet bişi
benim 4 tane hiç giymediğim babetim var hepisini ilk giydiğimde vurmuştur ve uslanmaz ben her seferinde belki bu vurmaz diyerek bi tane daha almışımdırsadece 2 babetim var rahat bi şekilde giyebildiğim diğer 4ü duruyo süs gibi:86:
Ayy monarosa'm gelmişş hoşgeldiingözlerim seni arıodu benim de bikaç saattir
Benim babet hiç düzelcekmiş gibi gelmio çok sert arkası falan
bence ayak yapısı ve babetin modelinin uyumu önemli.
yoksa yakısana yakısıyor ..
Umarım öyle olur.ama bidaha giymeye nasıl cesaret edicem bilmiorum :) ayaklarım çok kötü zaten şuan uzun bi süre giyemicem gibi görünüo.bide ben hala alışamadım görüntüsüne hep topuklu giydiğim için bana bi garip geldi bacaklarım falan.alışma meselesi tabiki...bazıları da topukluda garip hisseder kendini
http://i1105.hizliresim.com/2011/5/21/558.jpg
jelly babet kırmızı
Heh Tahmin ettiğimden evet :) Güle güle giy umarım bana yaşattıklarını yaşatmaz sana bu babet
Teşekkür ederim.Bile bile lades bu olsa gerek.Beğenimin önüne geçemedim.Ayacıklarım yara olacak.
Ben dayanamayıp topuğumun altına peçete koyuyorum bazen kat kat,yarabandını sevmiyorum.Ayacıklarımın çektiği nedir bu papilerden?Babet çok düz olduğu için zararlı aslında,dr bana en az 3-4 cm yüksekliğinde ayakkabı giy demişti,Ben de bel ağrısı yapıyor da nerede bulacaksın öyle ayakkabı.Nine ayakkabısı gibi oluyorlar.
Konuyla alakalı değil ama karşıyakalı mısın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?