Babaya Yakalanmak..

Her utanç her dert böyle olsa en tatlısından..

Baban kızmadığına göre seni utandırmak istememiş. Baba gibi baba:))

Sen de üzülme artık:) en güzel korku bu herhalde:)

Anlasa kizardi herhalde, demekki anlamamis yada anlamamazliktan gelmistir ..
Sonuc olarak kizmadiysa sorun yok :)

Her utanç her dert böyle olsa en tatlısından..

Baban kızmadığına göre seni utandırmak istememiş. Baba gibi baba:))

Sen de üzülme artık:) en güzel korku bu herhalde:)

Büyük bir dert değil farkindayim ama bana o kadar zor geldi ki :KK43: yani ciddi anlamda söylüyorum babam tutucu bir insan oyle olunca cekiniyorum haliyle. Bir de sağlık problemleri var bari simdi ogrenmeseydi diye düşünüyorum cok sacma ama :KK43: sanki o hastayken ben günümü gün ediyormuşum gibi mi oldu acaba hastalığı da ciddi :KK43: keske annem gorseydi oof of

Sevgilimle tartıştık sinirlendim.Kız arkadşıma çıkcam diye çıktım babamda ben bırakıyım dedi olmaz da diyemedim tadilat varmış yolda evin önüne kadar gidemedi babam, bende iniyim ben sen dön dedim. Kırtasiyeye gircem zaten dedim biraz takıldım baktım babam gitmiştir diye çıktım durağa yürüdüm Ümraniyeden taa Maslağa gittim sevgilimin yanına tabi babamda beni durakta görmüş annem arkadaşımı aramış oda bizde değil ben eve yeni geldim demiş.Annem aradı arkadaşına gitmediğini biliyorum hemen eve gel dedi.
ayy çok uzun olmuş yani beterin beteri var:) aynı yaştayız babmda sevgili olaylarına sıcak bakan bi insan değil oda arkadaşıma gitmediğimi bildiği ve anladığı halde sesini çıkartmadı bikaç gün sonra annemden öğrendim ,babalar böyle konularda sessiz kalıp topu anneye atıyolar sanırım :)

Sevgilimle tartıştık sinirlendim.Kız arkadşıma çıkcam diye çıktım babamda ben bırakıyım dedi olmaz da diyemedim tadilat varmış yolda evin önüne kadar gidemedi babam, bende iniyim ben sen dön dedim. Kırtasiyeye gircem zaten dedim biraz takıldım baktım babam gitmiştir diye çıktım durağa yürüdüm Ümraniyeden taa Maslağa gittim sevgilimin yanına tabi babamda beni durakta görmüş annem arkadaşımı aramış oda bizde değil ben eve yeni geldim demiş.Annem aradı arkadaşına gitmediğini biliyorum hemen eve gel dedi.
ayy çok uzun olmuş yani beterin beteri var:) aynı yaştayız babmda sevgili olaylarına sıcak bakan bi insan değil oda arkadaşıma gitmediğimi bildiği ve anladığı halde sesini çıkartmadı bikaç gün sonra annemden öğrendim ,babalar böyle konularda sessiz kalıp topu anneye atıyolar sanırım :)

Valla o da betermis bayağı ya :KK43: ne denir ne yapilir o durumda onu bilemedim ama ordan eve dönüşünüzü tahmin ediyorum simdi ne dicekler eve nasil gireceğim ne diyim korkusuu.

Valla o da betermis bayağı ya :KK43: ne denir ne yapilir o durumda onu bilemedim ama ordan eve dönüşünüzü tahmin ediyorum simdi ne dicekler eve nasil gireceğim ne diyim korkusuu.
bide yol bayaa uzun olunca öyle oldu Allahtan babam konuyu hiç açmadı. annemde biligini belli etti ,ayağımı denk al biz herşeyi farkediyoruz imajı verdi bakışıyla telefonu eline alma bu aralar çok unutulur gider zaten babm tepki vericek olsaydı ilk başta belli ederdi azda olsa, ama olmamış işte üzme kendini

yaşın müsaitse anlayışla karşılamıştır merak etme..
her genç kızın sevgilisi olur cnm eger yoksa sorundur bana göre.babanda böyle düşünüyordur.
ama bir iki haftaya sorar hazırlıklı ol:KK51:

Aslinda annem bilmiyor sadece 1 kez yakalar gibi oldu olmasin boyle bisey baban duysa cok kizar dedi ailemize hic uygun bir davranış degil her seyin bir yeri zamani var dedi gecen sene lisedeydim o ara. Sonra kapandi gitti konu :KK43: ama babam yakalamasaydi keske.. yani biraz tutucu bir aile olsa bile guven kırıcı degil mi sizce
Baban bişey dememiş zaten bidaha konuyu açacağını sanmıyorum açarsada arkadasımdı dersin korkmana gerek yok gayet masumca seyler görüdüğüm kadarıyla hiç sıkma canını

Off of o kadar fena utandim ki suan satırlar yetmez yazmaya.. otururken babam benden flash disk istedi bende getirdim kendiminkini. Actik bilgisayardan babam bi dosyayi aktardi ona sonra dondu kaldi bilgisayar. Rastgele kendine gelsin diye tıklıyordu babam ordan resimler diye bi klasörün acilacagi tuttu :mad::mad: icinde 5 6 tane resim SEVGILIMLE BEN yan yana selfie seklinde. "Kim bu" dedi bende "arkadasim baba ya" dedim o da kapatti demedi bisey ama anlamıştır dimi kizlar :KK43: cok mutsuzum ve cok utanıyorum off. Anlamamasi mümkün degil 5 6 fotoğraf ve hepsi ayni çocukla. Suan cok kötüyüm
Oooooyyy çok fena olmuş. Yüzde yüz anlamıştır. Bir müddet gözüne görünme bari. Ben gittim babamın en yakın arkadaşına yanlışlıkla mesaj attım aşkımlı maşkımlı. Bundan daha kötü olamaz herhalde :) Fazla takma kafana.

Bide şu var babalar annelerden daha cok hissediyo bence annemin bilmediği coğu seyimi babam bilir ortaya cıkınca hiç şaşırmaz babam biliyodum zaten diye :) babalar bilir ama ses cıkarmaz sen bundan sonra hareketlerine dikkat et korktugunu panik yaptıgını belli etmez unutulur gider

Oooooyyy çok fena olmuş. Yüzde yüz anlamıştır. Bir müddet gözüne görünme bari. Ben gittim babamın en yakın arkadaşına yanlışlıkla mesaj attım aşkımlı maşkımlı. Bundan daha kötü olamaz herhalde :) Fazla takma kafana.
arkadaşım abisine atmıştı sevgilisine atcagı aşkımlı filan uzun mesajı:KK70:

:KK57::KK57: Ciddi misin olayi nasil toparladin

Bide şu var babalar annelerden daha cok hissediyo bence annemin bilmediği coğu seyimi babam bilir ortaya cıkınca hiç şaşırmaz babam biliyodum zaten diye :) babalar bilir ama ses cıkarmaz sen bundan sonra hareketlerine dikkat et korktugunu panik yaptıgını belli etmez unutulur gider
Utanıyorum ya hic hic bisey yokmus gibi davrandi ben bile suphelendim anlamadi mi acaba diye ama kendimi kandirmanin lüzumu yok :KK43: olan oldu artik ne diyeyim :KK43:

yaşın müsaitse anlayışla karşılamıştır merak etme..
her genç kızın sevgilisi olur cnm eger yoksa sorundur bana göre.babanda böyle düşünüyordur.
ama bir iki haftaya sorar hazırlıklı ol:KK51:
Yaşım musait degil yani onlara göre oyle eminim. Ama konuyu acmaz herhalde artik :KK43: rezil oldugumla kaldim

X