Babaya Yakalanmak..

hahahaha çok güldüm okurken :)

bende yakalanmıştım hem de el ele tutuşmuştuk eşimle,köşeyi bi döndük babam karşımıza çıktı dondum kaldım.eşimin tabii o zamanlar sevgilim elini de bırakamıyorum şok olmuştum çünkü.sanki birbirimzi hiç tanımıyomuş gibi geçip gitmiştik akşam evde orhun kitabelerinden bir kesit sunmuştu babam:KK70: tam 3 saat bana nasihat etmişti

Kız birşey dememiş ne üzülüyorsun 15 yaşında falandım düğüne gittik eski erkek arkadaşımda gelde sessiz yerde konuşalım dedi babamda nereye gitti bunlar bakayım demiş olmalıkiiiii patttt beni yakala:oops:kim bu kızım dedi bende nasıl bir saflıksa teyzemin oğlu dedim:confused:babam aynı böyle kaldı:KK57:

:-):-):-):-):-):-) koptum kız sabah sabah allah iyiliğini versin

kiraz cicegi kiraz cicegi canım sende üzülme şuan sana bişey söylemediyse annenle haberler gönderebilir annen gelip sana bişey demediği sürece baban arkadaşım yalanına inanmış oluyor:KK52:

bende yakalanmıştım hem de el ele tutuşmuştuk eşimle,köşeyi bi döndük babam karşımıza çıktı dondum kaldım.eşimin tabii o zamanlar sevgilim elini de bırakamıyorum şok olmuştum çünkü.sanki birbirimzi hiç tanımıyomuş gibi geçip gitmiştik akşam evde orhun kitabelerinden bir kesit sunmuştu babam:KK70: tam 3 saat bana nasihat etmişti

yoksa profıl resmi o günlerden kalma bir kare mi:KK8:3.saatın sonundaki :)

yoksa profıl resmi o günlerden kalma bir kare mi:KK8:3.saatın sonundaki :)

hahahaha :) yok o 3 saatin sonuda şeyh edebalinin nasihatlerine geçmiştik hani ey oğul diye başlar ya babam da ey kızım moduna girmişti cümlesini tamamlamadan baba ben o çocukla evlenmeyi düşünüyorum demiştim o da beni odadan kovmuştu :KK70:

anlamıştır büyük ihtimal ama anlamamazdan gelmiştir..birşey demidiyse sende sorun etme..ama artık daha dikkatli ol..

hahahaha :) yok o 3 saatin sonuda şeyh edebalinin nasihatlerine geçmiştik hani ey oğul diye başlar ya babam da ey kızım moduna girmişti cümlesini tamamlamadan baba ben o çocukla evlenmeyi düşünüyorum demiştim o da beni odadan kovmuştu :KK70:

Ahahahaa Şeyh edebali nasıhatlarıne baslandıgı anda, odadan kovdurmak en hızlı ve mantıklı çözüm olmuş :) :KK9::KK9:

Kız birşey dememiş ne üzülüyorsun 15 yaşında falandım düğüne gittik eski erkek arkadaşımda gelde sessiz yerde konuşalım dedi babamda nereye gitti bunlar bakayım demiş olmalıkiiiii patttt beni yakala:oops:kim bu kızım dedi bende nasıl bir saflıksa teyzemin oğlu dedim:confused:babam aynı böyle kaldı:KK57:
teyzemin oğlu mu :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

kiraz cicegi kiraz cicegi seni biliyorum ben, konularıma da yorum yapmıştın. çok tatlı bir kızsın. :KK60: ne güzel dertler ne tatlı panikler telaşlar bunlar. emin ol çoğumuz bunları yaşadık. ben de birkaç kere böyle yakalandım. yüreğin kalbin çok iyi senin. babanı böyle düşünmen sağlığını etkilermi, güvenini kırdımmı acaba diye düşünmen bile çok iyi bir evlat olduğunu gösterir. bu yaşlarda anne babalar kızmaktan ziyade korumacı davranırlar sana bir zarar gelmesinden korkarlar. eğer bir tepki görürsen bil ki bu sebeptendir. bu korumacı tavrın tepkisi de genellikle kızmak öfkelenmek şeklinde oluyor. eğer birşey derlerse okuldan arkadaşım dersin şimdilik canım. tabi resimlerde sarmaş dolaş elele değilseniz :KK48:bu beyaz bir yalan kimseye bir zararı olmaz.

Nolucak sanki, genc kizsin illa ki sevgilin olacak adam da bunu bilmeyecek kadar saf degildir. Zaten emin ol hicbir delil olmasa da alniyorlar :KK53:

Babaya yakalanma diyince benim aklima hep sigara geliyor, zaten o kadar cok yakalanmistim ki babam sonunda atti paketi onume yak da surda ic damlarda kedi gibi dolanma asagi duseceksin dedi :KK70:

ayy tanımıyormuş gibimi yaptınız :KK17::KK17:düşünmesi bile ürkütücü:KK53::KK53::KK53:

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Hahah :KK70: çocuk napti bu arada buharlaştı mı mekandan

Ben babam yakalrsa bayağı kizar zannediyordum ki böyle geciştirimce neye uğradığımı şaşırdım cok panik haldeydim dün odamdan adim atmadim dışarı :KK43: gerci biseyler dese daha fena. Insallah anlamamistir ya insallah insallah

Yaa ne gulecegim suan cok cok kotu hissediyorum belki arkadasim sanmistir net görmemiştir diye kendimi avutmaya çalışıyorum ama imkani yok ben bile gördüm lenslerim olmadan:KK43: 10 dk once gerceklesti bu arada
akşam eve gelince sorar.ya da annen sorar km o diye.sevgilinse yaş fln tutmuyosa ayrıl derler.flan filan.bnde öyle olmuştu :KK53::KK53:

Baban nededi bu cevaba.:KK70::KK70:

Kızsa o zaman kızardı; en azından selfi imiş yaşın kaç bilmiyorum ama bursa çıplak fotoları yakalananlar var.

Boş ver en fazla nasihat ederler ki bir şey o anada demediğine göre anlamamazlıktan gelmeyi tercih etmiş. bu konularda seninle konuşmaya henüz hazır değil demek ki..

:KK70::KK70::KK70:

X