- 2 Ocak 2015
- 1.257
- 1.138
- 28
-
- Konu Sahibi kiraz cicegi
Yaa ne gulecegim suan cok cok kotu hissediyorum belki arkadasim sanmistir net görmemiştir diye kendimi avutmaya çalışıyorum ama imkani yok ben bile gördüm lenslerim olmadankızmadıysa sorun yapmadıysa sende üzme kendini olan oldu artıkilerde gülersin buna
Ya iyi de babamin bu tur seylere cok izni yok diye düşünüyordum o yuzden kötü hissediyorum birde suan cook ama cok erken ogrenilmesi icin. Hazir degildim henuzKizmamissa bi sorun yok demektir bence....
kızdı mı sana? bişey dedi mi? tepki verdi mi? sert midir baban? kız bişey olmaz olmuş artık sıkma canını arkadaşın olduğuna inanmıştır belkideYaa ne gulecegim suan cok cok kotu hissediyorum belki arkadasim sanmistir net görmemiştir diye kendimi avutmaya çalışıyorum ama imkani yok ben bile gördüm lenslerim olmadan10 dk once gerceklesti bu arada
Yaa anlamamis olsunNolcak kız dert etme anlamıştır da anlamamış gibi bi şey dememiş işte
Ya hic birsey demedi ama anlamasi bile utanmam icin bir sebepkızdı mı sana? bişey dedi mi? tepki verdi mi? sert midir baban? kız bişey olmaz olmuş artık sıkma canını arkadaşın olduğuna inanmıştır belkide
Ya iyi de babamin bu tur seylere cok izni yok diye düşünüyordum o yuzden kötü hissediyorum birde suan cook ama cok erken ogrenilmesi icin. Hazir degildim henuz
Annem de yardimci olmuyor cok ya o konularda. Bir de diyorum ya biz ciddi düşünüyoruz ama aileler icin cok erkenYan yanaymis ne varki bunda bişey olmaz anlamıştır tabikide oda gencti bir zamanlar annenizle konuşun anlatin durumu o konuşur babanizla zaten tepkide vermemiş takmayin kafaniza
1 2 yil var.. annem de bilmiyor ki off. Uzulecegini düşünüyorum bence üzüldü gördüğü zamanAnnene sorar bence neyin nesidir diye. Eger onunuzde ciddi adim atmak icin cok zaman varsa bence de kötü olmus gormesi o zaman..
1 2 yil var.. annem de bilmiyor ki off. Uzulecegini düşünüyorum bence üzüldü gördüğü zaman
Ne güzel işte anlamış cok cekingensin bence bu kadar utangac olma erkek kardeşini görseydi kardeşin bu kadar utanirmiydiAnnem de yardimci olmuyor cok ya o konularda. Bir de diyorum ya biz ciddi düşünüyoruz ama aileler icin cok erkenkeske anlamamis olsa
Yani ama normal bi arkadas olmadığı cok belli diye düşünüyorum hepsi ayni kisiyle olduğu icinNormal arkadaslada öyle fotolar çekinilir korkma üstüne gitmemiş zaten ama bundan sonra biraz hareketlerine dikkat edebilir sevgilisi var mı diye