Babaya Yakalanmak..

Ne var bunda anlamadım ki? Bir erkek arkadaşının olmasına baban niye üzülsün, her genç kızın zamanı gelince evleneceğini akıl etmiştir muhakkak. Boş yere kendine sıkıntı yaratıyorsun. Adam kibarlığından hiç bir şey dememiş seni utandırmamak için.

Yaa yas önemli degil ki bizim ailede hala ben çocuk gibiyim yani öyle görüyorlar güvenini kirdim sanırım babamin off keske annem görseydi babam cok ağır oldu. Inşallah arkadaşım sanmistir ya

Ilk basta tepki vermediyse korkma bence.

Bende yakalanmistim 18 yasimda. Namusuma kadar laf söylemişti o zibidi ile konusmayacaksin bi daha dedi

Aradan seneler gecti zibidi damadi olacak yakinda haberi yok ama soyledikleri hala içimde yara o ayri tabi.

Öyle ama öğrenmesi icin o kadar erken ki.. yani ailem oyle ultra rahat degil benim bu tür seyler iyi karsilanmaz biliyorum ama birsey demedi

Off birsey dese cok fena olurdum yerin dibinde bulurdunuz beni ama babannemler var diye mi demedi acaba bilmiyorum off bilmiyorum

Yaa yas önemli degil ki bizim ailede hala ben çocuk gibiyim yani öyle görüyorlar güvenini kirdim sanırım babamin off keske annem görseydi babam cok ağır oldu. Inşallah arkadaşım sanmistir ya
anlıyorum ama çok dert etme, baban ters bir tepki verecek olsaydı en başında verirdi. seni utandırmamak için üstelememiş işte. bunun güven kırmakla ne alakası var. neden söylemedin diye sorarsa okul bitene kadar karşınıza çıkarmak istemedim niyetimizin ciddi olduğunu anlayın diye de geç. girdiğin çıktığın saatlere dikkat et, telefonun da fazla elinde olmasın bu aralar.
hem öyle her sevgili anaya babaya söylenmez zaten. her şeyin zamanı var.

Ayy canım ya, olsun bişey demediyse birdaha açmaz konuyu rahat ol sen bu kadar üzme kendini belkide gerçekten normal arkadaşın sanmıştır

Öyle ama öğrenmesi icin o kadar erken ki.. yani ailem oyle ultra rahat degil benim bu tür seyler iyi karsilanmaz biliyorum ama birsey demedi

Doğduğun günden beri senin bir gün erkek arkadaşın olacağını biliyor bu adam. Bir şey dememiş ve sen boş yere evham yapıyorsun. Herkes aynı şeyi yazıyor ama hala aynı yerdesin. Birşey diyecek adam şimdiye bir şey derdi zaten.Boşa üzüme yani

Yani ama normal bi arkadas olmadığı cok belli diye düşünüyorum hepsi ayni kisiyle olduğu icin yok kesin anladi ya oyle cok da erkeklerle fotoğraf cekinmeyecegimi bilir güvenini mi kırdım ondan korkuyorum en cok.
Senin sevgilin oldugu için sana öyle gekir korkma :) hem kötü bişey yapmamıssınki masumca resimler anneninde haberi varmıs güven kırıcak seyler değil hiç takma kafana sen şuan korktugun için sana öyle geliyor :)

Ya babam konusunda cok ama cok hassasim annemin görmesini 10 kere daha tercih ederdim ki annem bir kere telefonda yakaladiginda bayağı kızmışti.. ona ragmen yani. Keske annem gorseydi kizar geçerdi ama baba olunca farkli oldu odamdan cikamayacagim

Aslinda annem bilmiyor sadece 1 kez yakalar gibi oldu olmasin boyle bisey baban duysa cok kizar dedi ailemize hic uygun bir davranış degil her seyin bir yeri zamani var dedi gecen sene lisedeydim o ara. Sonra kapandi gitti konu ama babam yakalamasaydi keske.. yani biraz tutucu bir aile olsa bile guven kırıcı degil mi sizce

Ya cok farkli bir his. Gercekten acayip utandim acayip anlatamam. Ailem tutucu biraz yani ne bileyim sevgili olmanin vs normal olmadığını düşündüklerini saniyordum. En azindan 18 19 yasimdayken. O yuzden babam birsey demedi ama güveni mi sarsildi diyorum bilmiyorum of Allahim of

korkma utanmanada gerek yok her baba kızının hayatında birilerinin olabileceği gerçeğini bilsede gözüyle görene kadar inkar eder. baban mantıklı bir insanmış sert kötü bir tepki vermemiş.

Sanmıyorum güveninin sarsıldığını, bunun için bir sebep yok zaten, yanlış bir şey yapmıyorsun ki, üstelik reşitsin. Ayrıca insanlar zaman içerisinde değişirler.Mecburen zaman ile çevre değişiyor ve onlarda bir nebzede olsa o çevreye ayak uyduruyorlar.

Yok bence tepki verirdi ama sanmiyorum. Simdi nasil? Bi degisiklik var mi ruh halinde? Belli olur illa sinirli mi bozuldu mu.
O ara kendimi zor toparladigim icin bakamadim ama biraz dikkat ettigimde normaldi belki de degildi yada rol yapti ama hani düşünüyorum anlasilmayacak gibi değil 5 6 tane ayni cocukla fotoğraf. Aralarda farkli biseyler o kadar göze batmaz hadi neyse diyeyim ama bunu ke sin anladi

Bence sevgilisi olsa getirip elime vermezdi Flash bellek diye duşunmuştur baban...uzulme unut gitsin

Bence sevgilisi olsa getirip elime vermezdi Flash bellek diye duşunmuştur baban...uzulme unut gitsin
Insallah oyle düşünmüştür Allahim inşallah ya üzülmesin sadece uzulmesinden o kadar korkuyorum ki sağlık problemleri var, ben hastayken herkes hayatini yaşıyor işte diye düşünür mü diye bile korkuyorum

Gecenlerde bi konu vardi bir uyenin sevgilisiyle fotoğraflarini annesi ve abisi görmüştü icloud hesabından ona mi cok konuştum da simdi böyle oldu ya.
Yanlış birsey yapmadım fotoğraflarda da hani normal arkadas gibiyiz ama işte bir yandan da belli sevgili olduğu. Artik yapacak bisey yok unutmaya çalışacağım

Yok canım daha neler....niye öyle duşunsun....üzme kendini baban çoktan unutmuştur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…