- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.633
-
- Konu Sahibi kiraz cicegi
Yaa yas önemli degil ki bizim ailede hala ben çocuk gibiyim yani öyle görüyorlareh be güzelim tek derdin bu olsun. ne olmuş baban gördüyse. 19 yaşında genç kızsın. elbet olacak sevgilin. kötü değil, ayıp değil.
hem o da bir şey mi ben babamın kucağına sigara paketimi düşürmüştümbabamın apar topar kafasını çevirmesini hala unutamam
Öyle ama öğrenmesi icin o kadar erken ki.. yani ailem oyle ultra rahat degil benim bu tür seyler iyi karsilanmaz biliyorumNe var bunda anlamadım ki? Bir erkek arkadaşının olmasına baban niye üzülsün, her genç kızın zamanı gelince evleneceğini akıl etmiştir muhakkak. Boş yere kendine sıkıntı yaratıyorsun. Adam kibarlığından hiç bir şey dememiş seni utandırmamak için.
Ilk basta tepki vermediyse korkma bence.
Bende yakalanmistim 18 yasimda. Namusuma kadar laf söylemiştio zibidi ile konusmayacaksin bi daha dedi
Aradan seneler gecti zibidi damadi olacak yakinda haberi yokama soyledikleri hala içimde yara o ayri tabi.
anlıyorum ama çok dert etme, baban ters bir tepki verecek olsaydı en başında verirdi. seni utandırmamak için üstelememiş işte. bunun güven kırmakla ne alakası var. neden söylemedin diye sorarsa okul bitene kadar karşınıza çıkarmak istemedim niyetimizin ciddi olduğunu anlayın diye de geç. girdiğin çıktığın saatlere dikkat et, telefonun da fazla elinde olmasın bu aralar.Yaa yas önemli degil ki bizim ailede hala ben çocuk gibiyim yani öyle görüyorlargüvenini kirdim sanırım babamin off keske annem görseydi babam cok ağır oldu. Inşallah arkadaşım sanmistir ya
Yok bence tepki verirdi ama sanmiyorum. Simdi nasil? Bi degisiklik var mi ruh halinde? Belli olur illa sinirli mi bozuldu mu.Off birsey dese cok fena olurdum yerin dibinde bulurdunuz beniama babannemler var diye mi demedi acaba bilmiyorum off bilmiyorum
Öyle ama öğrenmesi icin o kadar erken ki.. yani ailem oyle ultra rahat degil benim bu tür seyler iyi karsilanmaz biliyorumama birsey demedi
Senin sevgilin oldugu için sana öyle gekir korkma :) hem kötü bişey yapmamıssınki masumca resimler anneninde haberi varmıs güven kırıcak seyler değil hiç takma kafana sen şuan korktugun için sana öyle geliyor :)Yani ama normal bi arkadas olmadığı cok belli diye düşünüyorum hepsi ayni kisiyle olduğu icinyok kesin anladi ya oyle cok da erkeklerle fotoğraf cekinmeyecegimi bilir güvenini mi kırdım ondan korkuyorum en cok.
Ya babam konusunda cok ama cok hassasimanlıyorum ama çok dert etme, baban ters bir tepki verecek olsaydı en başında verirdi. seni utandırmamak için üstelememiş işte. bunun güven kırmakla ne alakası var. neden söylemedin diye sorarsa okul bitene kadar karşınıza çıkarmak istemedim niyetimizin ciddi olduğunu anlayın diye de geç. girdiğin çıktığın saatlere dikkat et, telefonun da fazla elinde olmasın bu aralar.
hem öyle her sevgili anaya babaya söylenmez zaten. her şeyin zamanı var.
Aslinda annem bilmiyor sadece 1 kez yakalar gibi oldu olmasin boyle bisey baban duysa cok kizar dedi ailemize hic uygun bir davranış degil her seyin bir yeri zamani var dedi gecen sene lisedeydim o ara. Sonra kapandi gitti konuSenin sevgilin oldugu için sana öyle gekir korkma :) hem kötü bişey yapmamıssınki masumca resimler anneninde haberi varmıs güven kırıcak seyler değil hiç takma kafana sen şuan korktugun için sana öyle geliyor :)
Doğduğun günden beri senin bir gün erkek arkadaşın olacağını biliyor bu adam. Bir şey dememiş ve sen boş yere evham yapıyorsun. Herkes aynı şeyi yazıyor ama hala aynı yerdesin. Birşey diyecek adam şimdiye bir şey derdi zaten.Boşa üzüme yani
Sanmıyorum güveninin sarsıldığını, bunun için bir sebep yok zaten, yanlış bir şey yapmıyorsun ki, üstelik reşitsin. Ayrıca insanlar zaman içerisinde değişirler.Mecburen zaman ile çevre değişiyor ve onlarda bir nebzede olsa o çevreye ayak uyduruyorlar.Ya cok farkli bir his. Gercekten acayip utandim acayip anlatamam. Ailem tutucu biraz yani ne bileyim sevgili olmanin vs normal olmadığını düşündüklerini saniyordum. En azindan 18 19 yasimdayken. O yuzden babam birsey demedi ama güveni mi sarsildi diyorumbilmiyorum of Allahim of
O ara kendimi zor toparladigim icin bakamadim ama biraz dikkat ettigimde normaldiYok bence tepki verirdi ama sanmiyorum. Simdi nasil? Bi degisiklik var mi ruh halinde? Belli olur illa sinirli mi bozuldu mu.
Bence sevgilisi olsa getirip elime vermezdi Flash bellek diye duşunmuştur baban...uzulme unut gitsinOff of o kadar fena utandim ki suan satırlar yetmez yazmaya.. otururken babam benden flash disk istedi bende getirdim kendiminkini. Actik bilgisayardan babam bi dosyayi aktardi ona sonra dondu kaldi bilgisayar. Rastgele kendine gelsin diye tıklıyordu babam ordan resimler diye bi klasörün acilacagi tuttuicinde 5 6 tane resim SEVGILIMLE BEN yan yana selfie seklinde. "Kim bu" dedi bende "arkadasim baba ya" dedim o da kapatti demedi bisey ama anlamıştır dimi kizlar cok mutsuzum ve cok utanıyorum off. Anlamamasi mümkün degil 5 6 fotoğraf ve hepsi ayni çocukla. Suan cok kötüyüm
Insallah oyle düşünmüştür Allahim inşallah ya üzülmesin sadece uzulmesinden o kadar korkuyorum ki sağlık problemleri var, ben hastayken herkes hayatini yaşıyor işte diye düşünür mü diye bile korkuyorumBence sevgilisi olsa getirip elime vermezdi Flash bellek diye duşunmuştur baban...uzulme unut gitsin
Gecenlerde bi konu vardi bir uyenin sevgilisiyle fotoğraflarini annesi ve abisi görmüştü icloud hesabındanSanmıyorum güveninin sarsıldığını, bunun için bir sebep yok zaten, yanlış bir şey yapmıyorsun ki, üstelik reşitsin. Ayrıca insanlar zaman içerisinde değişirler.Mecburen zaman ile çevre değişiyor ve onlarda bir nebzede olsa o çevreye ayak uyduruyorlar.
Yok canım daha neler....niye öyle duşunsun....üzme kendini baban çoktan unutmuşturInsallah oyle düşünmüştür Allahim inşallah ya üzülmesin sadece uzulmesinden o kadar korkuyorum ki sağlık problemleri var, ben hastayken herkes hayatini yaşıyor işte diye düşünür mü diye bile korkuyorum