Okurken gözümden yaş aktı. Ben böyle hissettiysem o minicik yavru neler hissetmiştir. Allah yardımcınız olsun ve o adama da vicdan versin.Merhabalar, ben hamileyken ayrıldım evladımın babasından. Babayla yaşamanın ne demek olduğunu bilmediğini için çocuğum açısından daha kolay olacak sanmıştım ama öyle olmuyormuş büyüdükçe anladım. Evladım şimdi üç yaşında, doğumdan itibaren kitap okuyorum her şeyin daha bi bilincinde bir çocuk. Artık babanın telefonu bozuktur felan söylemlerime inanmıyor, babasından sık sık telefon bekliyor. Ve sanki içinde çok daha fazlasını yaşıyor hissediyorum ama elimden bir şey gelmiyor maalesef.Babası ayrı şehirde yaşıyor en son 3 ay önce görüştüler ve kızım bu görüşmeden çok olumsuz etkilendi. Aşırı hırçınlaştı, gece uyanıp saatlerce durduk yere ağlamalar felan tüm apartman yaşadı o kötü günlerimizi bir ay boyunca. 3 yaş sendromu galiba dedim ama geçmeyince psikologa gittik şimdi yavrum çok iyi şükür(tabi görünürde içinde ne yaşadığını bilemiyorum). Psikologumuz babayla da iletişim kurdu, evladımın kendisine hasret olduğunu daha sık iletişim kurması gerektiğini söylediğini biliyorum. Aynı şeyleri ben de paylaşmıştım babayla bana hiç dönmedi psikologa tamam evladım için ben her şeye varım demiş ama haftalardır aramıyor yavrumu. En son yine miniğim aramıştı bir kaç defa, geçenlerde babamı özledim ama aramıyor dedi biz arayalım dedim artık aramam babama küstüm diyor. Ne yapmalıyım, nasıl hareket etmeliyim ben bu durumda?
Babasının boşluğunu babasından başkası dolduramaz. Kürtaj olmamı istediği için boşandım.Çok üzüldüm gece gece. Neden ayrılmıştınız. Ben de boşanmış bir ailenin çocuğuydum 3 yaşında da olsa 30 yaşında da kabullenemiyor insan. Umarım çabuk atlatır evladınız. Babasını unutturacak biri girer hayatınıza
acaba kizinizin yaninda cok mu baba muhabbeti dönüyor. her cocugun gelisimi farkli ama benim 4 yasindaki kizim kusmeyi bilmez mesela. telefon gorusmeleri cocuklar icin cok anlamli olmuyor, onlarin hasretlerini hic gidermiyor. yani biraz dangoz olabilir yorumum ama eger babasi gormeye gelmiyor, haftalarca aramiyorsa cocugun daha cok uzulmemesi icin babayi tamamen cikartin hayatinizdan..baba sordugu zaman dikkatini baska yone cekin, baba kavramindan iyice uzaklassin. bu adam sanirim cocukta baba kavtami olsa da onu doldurabilecek yetenekte degil. ya da baska bir baba figuru koymayi deneyebilirsiniz, dayi, dede veya yeni bir es
benimki de 3 yas civari babasina duskundu, 4 yas civari yine bana dondu düşkünlük. donem donem cok degisiyor cocuklar. kolay gelsin.
AminOkurken gözümden yaş aktı. Ben böyle hissettiysem o minicik yavru neler hissetmiştir. Allah yardımcınız olsun ve o adama da vicdan versin.
Basta cok kizdim babaya ama adam en bastan istememiş zaten baba olmak, hatta bu yuzden evllilik bitmiş, kızıniza içim yandı ama babasının yapabilecegi bir sey yok, adam da ne niyet ne istek var sevgi de haliyle yok, sizin sürekli kiziniza profesyonel destek saglayarak onu toparlamaniz gerekecek,hatta bu destek ömrü boyunca sürmeliBabasının boşluğunu babasından başkası dolduramaz. Kürtaj olmamı istediği için boşandım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?