• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Babasız buyuyen varmı aranızda?

sweet1912

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2009
199
0
0
İstanbul
Okadar çok özledım kı askı bır ılıskım var ama yalnız gıbıyım bazen soruyorum kendıme ben mı cok sey beklıyorum dıye ama yok be bırazcık duygusallık ve sevdıgımı hıssetmek ıstıyorum..,babasız bır kız olarak buyumek oylesıne zor kı hıc bır zaman erkek sevgısı gormedıgın ıcın ıstıyorsun kı sevıldıgımı yuregım dolu dolu hıssetsın..
Buda beklentılerı cogaltıyor öyle işde düşünüyorumda sımdıkı aklım olsa ne bukadar cok severdım patrnerımı ve gecmısımde boylesıne sevdgımı dusundugum dığer partnerımi hep somuruldum duygusal olarak sevgı arayısım bazen anne gıbı ustune dususlerım yada herseyımı cekınmeden onlerıne serısım yasamadan anlayamıyor kı ınsan hayatı... Nealaka dıyceksınız sadede geleyım demek ıstedıgım babasız buyumek bır genc kız ıcın gercekden acı oluyor cok yalnıs yaptıyor herkessden sevgı beklıyorsun ve kandırılıyorsun bır noktadan sonra ne mı hersey yalan.. Aranızda babasız buyuyen varmı boylsıne sevgıye muhtac...

Son düzenleyen: Moderatör:
Back