• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Babasız büyüyen cocuk

huzuruarayan

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2016
28
10
8
Merhabalar danismak istedigim beni belkide bu hayatta cok cok üzen bi konu var fikir verir yardimci olursaniz bi nebze rahatlamis olurum belki de. Ablam uc yil once esinden ayrildi ama bosanma bi kac ay oncesinde gerceklesti bi oglu var beraber yasiyoruz. Cok masum ve sessiz bi cocuk hepimiz onu cok seviyoruz. Beni uzen konu su babasi hic bir sekilde aramiyo ama yegenim babasini biliyo farkli sehirlerdeyiz annem bir cok kez iletisim kurdu cocugunu ara sor gormeye gel diye ama yok. Babasinin eksikligini hissetmiyo belki ama hissettigini dusunuyorum bu yonden dolayi biraz ezik gibi. Gecen bi cocukla oynarken cocuk yegenimi dovmustu bizde asla dayanamayiz annem hemen balkondan cocuga seslendi sonrasinda ben assagi indim cocugun babasi yaramazlik yaparsa bende doverim tabi dedi sert bi sekilde ve ustume yurudu bnde cevap verdim. Sonrasinda cok agladim onu savunan ben oldugum icin. Bugun aksamda bi kina vardi annemle berabr gitmisti komsunun ogluyla oynarken uzaklasmislar sonra cocugun abisi babasi baska bir komsunun oglu onlara dogru gitmis oyle olunca annemde gitmis cocugun babasi hemen ogluna sarilmis ve yegenime ben seni doverim demis. Annem orda cocuk bisey yapmadiki falan demis.. boyle gelisen olaylar oluyo ve biz ailecek saf insanlariz hatta ezik diyebilirim. Napalim nasil davranalim ozguveni nasil gelissin ezilsin ona biri bisey soylesin istemiyorum gercekten cok uzuluyorun cogu zaman mutsuzums lutfen yardimci olun. Bu arada ablam calisiyor yegenim 6 yasina girecek.

çevreniz çok kötü mumkunse orayı değiştirmelisiniz aşırı sinir oldum o adamlara gelse de biz dövsek bi onu gücü küçücük çocuğa mi yetiyor ya aklı sıra güç gösterisi yapacak ayı
bir de çocuk psikologlari vs. oluyor onlara göturseniz onlar daha iyi onlar sorunu cozerler yardimci olurlar

çevreniz çok kötü mumkunse orayı değiştirmelisiniz aşırı sinir oldum o adamlara gelse de biz dövsek bi onu gücü küçücük çocuğa mi yetiyor ya aklı sıra güç gösterisi yapacak ayı
bir de çocuk psikologlari vs. oluyor onlara göturseniz onlar daha iyi onlar sorunu cozerler yardimci olurlar
Yeni tasindik eski semtimiz kotuydu cevre olarak tasinma gibi bi sansimiz yok malesef.

Ben babasız büyüdüm, benim babam da arayıp sormazdı. Hiç bir zaman umurunda olmadım zaten. Çocukken üzüldüğümü hatırlıyorum zaman zaman babam keşke olsa dediğimi de.. Babasına sarıldı diye çocukları dövmüşlüğüm bile vardır.. Annemin, teyzemlerin ananemin nasıl üstüme titrediğini asla unutmam.. Bana öyle güzel çocukluk yaşattılar ki asla haklarını ödeyemem. Şimdi hep diyorum babam olsaydı bu kadar güzel yaşayamazdım çocukluğumu. Babasız büyüdüm evet ama adam olan baba zaten yanımda olurdu, boşanması bir şeyi değiştirmezdi.. Yanımda olup ilgisiz bir babayla büyüyeceğime babasız sevgi dolu bir evde büyümeyi tercih ederim..

Ben babasız büyüdüm, benim babam da arayıp sormazdı. Hiç bir zaman umurunda olmadım zaten. Çocukken üzüldüğümü hatırlıyorum zaman zaman babam keşke olsa dediğimi de.. Babasına sarıldı diye çocukları dövmüşlüğüm bile vardır.. Annemin, teyzemlerin ananemin nasıl üstüme titrediğini asla unutmam.. Bana öyle güzel çocukluk yaşattılar ki asla haklarını ödeyemem. Şimdi hep diyorum babam olsaydı bu kadar güzel yaşayamazdım çocukluğumu. Babasız büyüdüm evet ama adam olan baba zaten yanımda olurdu, boşanması bir şeyi değiştirmezdi.. Yanımda olup ilgisiz bir babayla büyüyeceğime babasız sevgi dolu bir evde büyümeyi tercih ederim..
Beni daha cok uzen sanirim insanlarin ne olacalarini bilmeden ona oyle davranmalari gercekten cok sessiz bi cocuk kimseye zarari dokunmuyo ensesine vuran ekmegini alir.

Beni daha cok uzen sanirim insanlarin ne olacalarini bilmeden ona oyle davranmalari gercekten cok sessiz bi cocuk kimseye zarari dokunmuyo ensesine vuran ekmegini alir.
Bu konuda bir şey diyemem fakat kendini savunmasını öğrenmesi lazım bana göre.. Daha küçük anladığım kadarıyla okula başlayacakmış yakında, zamanla o da alışacaktır. Sessizliği de şuan üzülüyor olmasındandır. Çünkü karşı tarafta çocukların olayında bile devreye giren babalar var. Zamanla o da anlayacaktır ama siz üzüldüğünüzü belli etmeyin. Gerekirse uzmanla da görüştürebilirsiniz.

Varoştan hallice bu insanlar , mahalle ortamına salmayın çocuğu bence. Her ik laftan biri seni döverim...bu nedir yahu , koskoca çocuklu adam 6 yaşındaki çocuğa seni döverim diyor??? Kafayı yemiş bu insanlar.
Salmak istemiyoruz ama cocuk ne kadar evde tutulabilir ki :( yeni bi siteye tasindik sozde elit...

yegeninizin baba rolune birisi oturmali....mesele amca dayi dede gibi yakini onunla ilgilenerek parka okula gezmeye alisverise goturerek benim babam yok ama bir babanin yaptigi seyleri benim icin yapan dede dayi vs var deyip o bosluk doldurulmali..
yegeninizin baba rolune birisi oturmali....mesele amca dayi dede gibi yakini onunla ilgilenerek parka okula gezmeye alisverise goturerek benim babam yok ama bir babanin yaptigi seyleri benim icin yapan dede dayi vs var deyip o bosluk doldurulmali..
Merhaba baba rolunde birisi var babam ve gercekten bize gostermedigi sevgiyi ilgiyi ona gosteriyor ama gec saatlere kadar calisiyor. Erkek kardesimde var ama o daha 17 sinde suan sehir disinda.

Bu konuda bir şey diyemem fakat kendini savunmasını öğrenmesi lazım bana göre.. Daha küçük anladığım kadarıyla okula başlayacakmış yakında, zamanla o da alışacaktır. Sessizliği de şuan üzülüyor olmasındandır. Çünkü karşı tarafta çocukların olayında bile devreye giren babalar var. Zamanla o da anlayacaktır ama siz üzüldüğünüzü belli etmeyin. Gerekirse uzmanla da görüştürebilirsiniz.
Aslinda belli etmiyorz ama annem cok duygusal bi insan o cok belli ediyo uyarilarimi dikkate almiyo okula kayda gidiyoruz babasi yok diyip agliyo.

benim kuzenim babasini dogmadan kaybetti.babanne de cok ilgilendi sevgisini hep gosterdi.babannede vefat edince kuzenim cok ama cok agladi.ben onu babam yerine koydum.onu gorunce babami gordum gibi oluyorum diyordu..
yani bos kalmamali babanizin olmasi ilgilenmesi cok guzel..

Back
X