- 24 Temmuz 2016
- 28
- 10
- 8
- Konu Sahibi huzuruarayan
Merhabalar danismak istedigim beni belkide bu hayatta cok cok üzen bi konu var fikir verir yardimci olursaniz bi nebze rahatlamis olurum belki de. Ablam uc yil once esinden ayrildi ama bosanma bi kac ay oncesinde gerceklesti bi oglu var beraber yasiyoruz. Cok masum ve sessiz bi cocuk hepimiz onu cok seviyoruz. Beni uzen konu su babasi hic bir sekilde aramiyo ama yegenim babasini biliyo farkli sehirlerdeyiz annem bir cok kez iletisim kurdu cocugunu ara sor gormeye gel diye ama yok. Babasinin eksikligini hissetmiyo belki ama hissettigini dusunuyorum bu yonden dolayi biraz ezik gibi. Gecen bi cocukla oynarken cocuk yegenimi dovmustu bizde asla dayanamayiz annem hemen balkondan cocuga seslendi sonrasinda ben assagi indim cocugun babasi yaramazlik yaparsa bende doverim tabi dedi sert bi sekilde ve ustume yurudu bnde cevap verdim. Sonrasinda cok agladim onu savunan ben oldugum icin. Bugun aksamda bi kina vardi annemle berabr gitmisti komsunun ogluyla oynarken uzaklasmislar sonra cocugun abisi babasi baska bir komsunun oglu onlara dogru gitmis oyle olunca annemde gitmis cocugun babasi hemen ogluna sarilmis ve yegenime ben seni doverim demis. Annem orda cocuk bisey yapmadiki falan demis.. boyle gelisen olaylar oluyo ve biz ailecek saf insanlariz hatta ezik diyebilirim. Napalim nasil davranalim ozguveni nasil gelissin ezilsin ona biri bisey soylesin istemiyorum gercekten cok uzuluyorun cogu zaman mutsuzums lutfen yardimci olun. Bu arada ablam calisiyor yegenim 6 yasina girecek.