babasının sevmediyi kızı kimse semez mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi nrza
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aslında uzaktan öyle mutlu aile tablosu çiziyo ki babam(.Bizde Azerbeycan Tıp Universitesine gitmek gercekden zor bisey .Yani insanlar bir ev parası veriyo yıllık 5000 dolar)Hep kızımın arkasındaydım qurur duyoyurum falan amma ben hastayken bile kendim ilaç almaya giderdim hiç bir zaman tam bablık yapman kendini insanlara gösteriyysa küçüken sesini çıkarınca hamile annemi döven bi adam

Geçmişi düşünme balım geçmişi düşünmek geriye sürükler , ilerisini düşün olan olmuş biten bitmiş engel olamazsın ki olmuş tamam travma yaratmış ama bunu atlatabilirsin kendi elinde

Başlıktaki soruna cevap vereyim. Babasının sevmediği kızları kimse sevmez diye bir şey yok. Kendi değerini bilir babanın davrandığı gibi davranmaya kalkanlara tekmeyi basarsan seni seven biri mutlaka çıkar. Önce sen kendini sevmelisin.

Yaşadığın yerdeki iş imkanlarını bilemem ama üniversitelerin öğrencilere iş imkanları sunan kısımları oluyor. Garsonluk, kitap seslendiriciliği gibi. Bunları bir araştırmayı denemelisin.

Okulun yurdu yok mu, burs alma yurtta düşük ücretlerle kalma gibi seçenekleri araştırmalı, başvurmalısın. Bu adamla yaşamak acı verici tabi ki ama okul bitene kadar sabretmeye çalışacak sonra da basıp gideceksin. 18inde seni sepetlemeye çalışması avantajın aslında, böylece işe başladığında maaşına göz koyamaz.

Aslında uzaktan öyle mutlu aile tablosu çiziyo ki babam(.Bizde Azerbeycan Tıp Universitesine gitmek gercekden zor bisey .Yani insanlar bir ev parası veriyo yıllık 5000 dolar)Hep kızımın arkasındaydım qurur duyoyurum falan amma ben hastayken bile kendim ilaç almaya giderdim hiç bir zaman tam bablık yapman kendini insanlara gösteriyo

Ben de üyeye ilk defa rastlıyorum ve şeceresini incelemedim, yabancı olduğunu bu konu içeriğini okurken fark ettim.
Size cevabını görmedim ama konuyu okumadan yorum yapacağınızı öngöremedim.
Alınacağınızı da düşünmemiştim, afedersiniz

Allah aşkına baban seni tıp fakültesine paralı mı gönderiyor. Ben bu babayı tebrik ederim. Seni sevmese göndermezdi.

canim sen uniye basladigina eminmisin iğneye iyne diyosun.yani saka gibi geldin bana
akedemik bir dille kendimi ifade edemedim bizim dilde iyne o yazılışı yanlış olduğu için küçük görmenizi istemem.Aslında daha iyi yaza bilirdim amma kendimi iyi his etmiyodum o yuzden deyişmedim yazıyı

Allah aşkına baban seni tıp fakültesine paralı mı gönderiyor. Ben bu babayı tebrik ederim. Seni sevmese göndermezdi.
keşke yazmasıydım diye düşünüyorum artık o kadar kötü bilmiyorum dilinizi amma 17 yaşında yabancı birinden akademik bi yazı yazmamı ı beklemeyin.Hayır bir kuruş bile vermedi.

Çok teşekkür ederim fikirleriniz çok güzel.Bİr anda yazdım düşünerek iyi cümleler kurmadığım için de yanlış anlaşıldım.Bundan sonrada hep yaptığım gibi güçlü olmaya çalışıcam

Nilu2 loading. Hani bu Azerbeycan çok moderndi, kadınlar okuyup yüksek mevkilere geliyordu ... ? Ataerkilin önde gidenleri. Adamlarda suç yok, kadınlar onları bu hale getirmiş. Hem babaanneniz hem anneniz babanızı böyle yapmış. Beş para etmeyen insanı erkek diye tepelerinde gezdirmişler.

Bakın ismini yazdığım üyenin konularına bakın ve dersler çıkarın. O da sizin gibi Azerbeycanlı, kendi vatandaşıyla Rusya'da evlenmiş çile çekiyor. Sakın ama sakın ailemde görmediğim sevgiyi gördüm, bana sahip çıkar diyip biriyle evlenmeyin. Okul bitsin çalışmaya başlayıp maddi güce erişince ciddi ilişki düşünün. Çukurdan çıkma şansınız var hem de eğitimli olarak. O üye de kimya mühendisi galiba ama kocası ve kocasının ailesi çalıştırmıyor. İki çocukla kayın aile evinde süründü yıllardır. Kavga döğüş dayak baskı...

Siz artık kendi kararlarınızı verecek yaşa geliyorsunuz, reşit olacaksınız. Ablanız hatta anneniz yaşında biri olarak şunu kesin söyleyebilirim. Sizi sadece mesleğiniz güçlü yapar. Yavrucum lütfen kimsenin etkisi altında kalmadan okulu bitirip iş hayatına atılın. Annem şöyleydi babam böyleydi diye söylenmek sizi geriye götürür. Okulda mutlaka vardır danışman veya terapist. Psikolojik destek alırsınız, öğretmenleriniz yardımcı olur. Tam burslu tıp fakültesi sizin kurtuluş noktanız. Ailenizin gelgitlerine saçmalıklarına bakmayın, yakmayın bursunuzu.

beni tam olarak siz anlamışsınızşEvvet doğru bizim ülke moderm benim babam Rusiyada doğmuş büyümüş zaten oda etkili.Aslına bakarsanız kiyafete karışmaz gezmeye karışmaz sadece bana dokunmayın ne yaparsanız yapın para da istemeyin diyen bi tip.Evlenme gibi bir durum söz konusu bile diyil zaten istemem.Bu güne kadar hiç bi erkeye bana yazma izni bile vermedim çünki korkuyorum baba sorunu olan kızlar minicik bi ilgide bile aldana biliyo.Ülke olarak bakarsak kızın sevip ona dünyaları veren çok insan var sosyal mediyada gördükce insan daha da kendisin sorguluyo neden ben diye.

Babamı babannem ve annemin bozduğu konusunda çok haklısınız oda normal bi çocukluk gormemiş benim dedem Karabağ savaşı ordaki işkenceleri gormuş onun etkisiylede küçükken onlara zulm etmiş.Psikolojiye girersek aslında benim babamda normal bir mentalde evlenmemiş ki.Aİle ne diye dah şimdilerde 39 yaşında anlamaya başlıyo

12 yaşımdan beri babamdan nafakayı bile davayla aldık. İşe girdiğimde nafaka kesilsin diye dava açtı. Çok ihtiyacı vardı hep sözde.Annemden başka 4 kere evlendi. Düğünümde bir kuruş faydası olmadı ki çok şükür atanıp her şeyi annemle birlikte kendi başımıza yaptık. Uzun süredir görmüyorum.Abim denecek şahıs benden şu anki parayla yaklaşık 90 bin tl borç alarak ödemeyerek neler neler yaptı bana ve anneme. Çok severek sevilerek evlendim ama diyeceğim o ki eşine bile muhtaç olmayacak kadar güçlü ol öyle güçlü ol ki mesleğin olsun kendini geliştir.

12 yaşımda kendime yutub videolari ile ielts esseleri yazmaya başladım. Kendimden büyük uni okuyan insanların ingilizce odevlerin yaparak 13 yaşımdan az olsa para kazanmaya başladım.Hiç bi zaman ağlamadım hep ben kendim kazanıcam istediyim hayatı yaşıyıcam dedim.Ama kendi yaşıtlarım baba parasıyla en iyi araba telefon bakım hepsin yapıb birde olmayanlara üsten aşağı bakınca sanki hayatdan pes etdim.Nİye bu kadar adaletsiz kime ne yaptım niye bende onlar gibi el üstünde tutulmadım

Güçlü ol diyedir belki. Neredeyse Her güçlü kadının arkasında böyle üzücü olaylar var. Evren savaşçı kadınları böyle yetiştiriyor. Ben de benzer bir hikayeye sahibim. Şu an bir dediğimi iki etmeyen bir kocam var huzurum yerinde ve onlar dış kapının mandalı olarak yaşıyor

babanın sevmemesi demek inan böyle bir şey değil bebeğim.
henüz daha çok gençsin. yașın ve yașadıkların gereği sorgulama dönemindesin. bu yüzden gerçek anlamda babanın sevmemesi nasıl olur bunu sana örneklendirmek istemem çok üzülürsün.
duygu durum değișikliklerinin olması çok normal.
onların toy zamanına denk gelmișsin hepsi bu. sen doğduğunda onlar da henüz çok küçük ve cahillerdi. aile aktarımı ile ne yapacaklarını onlar da bilemiyordu.
bu da senin șansızlığın malesef.
doğru veya yanlıș iyi veya kötü ebeveynlerinin muhakemesini yapabilecek akla erișmișsin.
geçmișe hayıflanmak yerine nasıl doğru ilișkiler kurulur bunu kendi mantığınla çözebilirsin.
onlar böyleydi beni de kimse sevmez diye düșünmek yerine, onlar gibi olmamayı ve onlar gibilerini seçmemeyi tercih edebilirsin.
yalnız șuna eminim ki senin tırnağın kırılsa yine en çok baban üzülür.

Ə bu harfi kullanmandan anladım Azerbaycan'lı olduğunu, hepsini de okudum.

Öncelikle babanı hayatının merkezine koymayı bırakmalısın; o öyle biri ve değişmeyecek. Sen üzüldüğünde, geçmişi düşünüp sorguladığında geleceğine odaklanamayacak ve bir adım dahi atamayacaksın. O yüzden ilk olarak kendini sevmekle başlaman gerekiyor işe Senden 1 yaş büyük kız kardeşim var ve bunları ona da söylüyorum; aynanın karşısına geçtiğinde gördüğün Sen'den dünyada 1 tane var ve sen onu ne kadar seversen herkes de o kadar sevecek. Eğer kendine değer verirsen kimse seni kıramaz, incitemez.

Babasının sevmediği kızları kimse sevmez diye birşey yok. Kalbinde sevgi olmayan bir adamın kızı olman seni neden değersiz yapsın ki ? Sen seçmedin dünyaya gelmeyi, onlar vesile idi senin doğmana. Sevgi görmemiş olabilirsin, bu da hayatında tecrübe olarak dönecek sana çünkü sen kendi kendini sevmeyi, kendine yetmeyi öğreneceksin.

Hedeflerin ve ne yapman gerektiği konusunu da okulundan bir öğretmeninle konuşman daha doğru olur.

Son olarak bir insan geriye bakarak yürürse ne olur ? Önünü göremez ve düşer.
Geçmişi bırak.

evet inşAllah geliceyimi güzel kurarımda bü günlerime gülerim.Yurt konusunda yurt yabancılar için bizde ve pahalı.Benim ikametim çok yakın olduğu için beni almaz yardım amaçlı.Kendime uygun bir iş olarakda her halde ingilizceden giderim belki başarılı da olurum.Amma kim 17 yaşındakı kızdan ders alır ki diye de düşünüyorum. Sizin sayenizde kendime geldim.İNsan bazen sadece en kğtü durum ondaymış gibi umutsuzluğa kapılıyor aslında hall edemiyeceyim bir şey yok.Her şeyi dişimle tırnağımla kazanırım.Koç burcuyum zaten başkasından isteme kabiliyyetimde yok

Geçmişi hiç bi zaman bu kadar sorgulamdım sadece bi anda sadece bu konuyu düşünmeye başladım sanki nasıl kendimi bula bilirim savaşı var.Hormonlarda etkili bence pcosdan bazen cok duygusal ola biliyorum

üzülür mü diye küçükken kendimi yaralamışım o Batumda metresiyle keyif yapıyodu benim yaram iyileşince evin yolunu buldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…