Bebek zaten alindi canim
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Kadınlar Kulübü'ne ücretsiz üye olmak için tıklayın...
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Babasının cinsel istismarına uğrayan kız hamile kaldı
- Konu Sahibi Yagmurun_kizi
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Bebek zaten alindi canimPisssssss sapıkkkk...!!!!!
O bebegi aldirmaliiii...!!!!
Kurtaja karsiyim ama ilerde hicmi sormicaklar bunun babasi kim diyeeee...
Babammi dicekkk...!!!
Aman allahim allah korusun pisss adi sapıkkkk...!
olmaz olur mu aynı evde 3 kişi küçücük çocuğa ! anne de sessiz kalmıştırannenin de haberi vardır diye düşünüyorum. susturulmuştur büyük bir ihtimalle
İğrenç adamlar...dışarıdan baksan namuslarına da laf söyletmezler. Allah ganiy ganiy belanızı versin
Böyle haberleri okuyunca nefesim kesiliyor. İnsan nasıl olur öz çocuğunu arzulayabilir. Aklım durdu.
İğrenç adamlar...dışarıdan baksan namuslarına da laf söyletmezler. Allah ganiy ganiy belanızı versin
En çok namustan şereften bahseden namusuz diil mi ! Bunlarda o çokkk namuslulardan biri.
hapiste aynı muameleyi görürler de nasıl oluyormuş sapıkların içine bırakacaksın bunları sonra da devlet şunları asacak özellikle de önemli bir yerde tüm ülke duyacak bak bakalım nasıl bir kesilme oluyor bu işlerde daha bunlar ortaya çıkanlar bir de ortaya çıkmayanlar var
Hayattan sogudum ya.
birden iyiki kizim olmadi bu dunya cehennemde yasamak icin
birden iyiki kizim olmadi bu dunya cehennemde yasamak icin
Bebek zaten alindi canim
Valla sevindimde o kiz cocugu hayatini nasil yaşicak bilmiyorum...
Ben yine söylüyorum bu tarz konularda hep söylüyorum karnındaki bebekle dnası uyuşabilir ama o kız onun öz kızı değildir bir dna da cinsel istismara uğrayan kızla o adama yapılmalı.
Öz baba kendi canından kanından evladına bunu yapamaz. Haplıda olsa alkollüde olsa gözüde dönse kendi evladını tanır kokusunu bilir babalık iç güdüsüyle ona o şekilde yanaşamaz.
O kız üveydir eminim. Bunun başka açıklaması olamaz.
Bunu daha önce baska birinden daha duymustum. Bilimsel bi aciklamasi var mi ?
Ben özür dileyerek suraya
Bunu daha önce baska birinden daha duymustum. Bilimsel bi aciklamasi var mi ?
Bilimsel bir açıklaması varmı bilmiyorum.
Ama taşıdıgın genler aynı canın aynı kanın aynı bir düşünsene sen erkek kardeşinle veya abinle böyle birşeyi hayal edebilirmisin?? Duyguların müsade edermi buna. Hayalini bi kurmayı denesene ıyyyyy deyip irkiliyor insan birden. Neden? Çünkü aynı canı kanı taşıyorsun her ne dersen de herşey bir.
Dışardan birine bir erkek özellikle her gözle bakabilir ama öz be öz evladına kendi canına bakamaz.
Önceden olurdu duyardık üvey evlat çıkardı dna sonuçlarına göre falan ama artık dna sı genleri uyanlar bile tecavüz ediyormuş baksana, kıyamet alametleri bunlar normal şeyler değil.
Dünyanın çivisi çıktı derler ya heh iste tamda öyle işin özeti.
Bilimsel bir açıklaması varmı bilmiyorum.
Ama taşıdıgın genler aynı canın aynı kanın aynı bir düşünsene sen erkek kardeşinle veya abinle böyle birşeyi hayal edebilirmisin?? Duyguların müsade edermi buna. Hayalini bi kurmayı denesene ıyyyyy deyip irkiliyor insan birden. Neden? Çünkü aynı canı kanı taşıyorsun her ne dersen de herşey bir.
Dışardan birine bir erkek özellikle her gözle bakabilir ama öz be öz evladına kendi canına bakamaz.
Önceden olurdu duyardık üvey evlat çıkardı dna sonuçlarına göre falan ama artık dna sı genleri uyanlar bile tecavüz ediyormuş baksana, kıyamet alametleri bunlar normal şeyler değil.
Dünyanın çivisi çıktı derler ya heh iste tamda öyle işin özeti.
Bende bilimsel bisey var sandim :/
Sen bana ne bakiyorsun tabiki boyle bisey imkansiz ama sonucta bende esege ,ördege,damacanaya, park bankina da meyillenmiyorum...
Bende bilimsel bisey var sandim :/
Sen bana ne bakiyorsun tabiki boyle bisey imkansiz ama sonucta bende esege ,ördege,damacanaya, park bankina da meyillenmiyorum...
Şu bahsettiklerinle bu konudaki mevzu bambaşka şeyler farkında değilsin...
Öz evladına tecavüz etmekten bahsediliyor.
ördek,eşek,damacana, cansız manken, Sol elin vs. Değil mevzu.