Babasının cinsel istismarına uğrayan kız hamile kaldı

hapiste aynı muameleyi görürler de nasıl oluyormuş sapıkların içine bırakacaksın bunları sonra da devlet şunları asacak özellikle de önemli bir yerde tüm ülke duyacak bak bakalım nasıl bir kesilme oluyor bu işlerde daha bunlar ortaya çıkanlar bir de ortaya çıkmayanlar var

Ben yine söylüyorum bu tarz konularda hep söylüyorum karnındaki bebekle dnası uyuşabilir ama o kız onun öz kızı değildir bir dna da cinsel istismara uğrayan kızla o adama yapılmalı.

Öz baba kendi canından kanından evladına bunu yapamaz. Haplıda olsa alkollüde olsa gözüde dönse kendi evladını tanır kokusunu bilir babalık iç güdüsüyle ona o şekilde yanaşamaz.

O kız üveydir eminim. Bunun başka açıklaması olamaz.

Bunu daha önce baska birinden daha duymustum. Bilimsel bi aciklamasi var mi ?

Bunu daha önce baska birinden daha duymustum. Bilimsel bi aciklamasi var mi ?

Bilimsel bir açıklaması varmı bilmiyorum.

Ama taşıdıgın genler aynı canın aynı kanın aynı bir düşünsene sen erkek kardeşinle veya abinle böyle birşeyi hayal edebilirmisin?? Duyguların müsade edermi buna. Hayalini bi kurmayı denesene ıyyyyy deyip irkiliyor insan birden. Neden? Çünkü aynı canı kanı taşıyorsun her ne dersen de herşey bir.

Dışardan birine bir erkek özellikle her gözle bakabilir ama öz be öz evladına kendi canına bakamaz.

Önceden olurdu duyardık üvey evlat çıkardı dna sonuçlarına göre falan ama artık dna sı genleri uyanlar bile tecavüz ediyormuş baksana, kıyamet alametleri bunlar normal şeyler değil.
Dünyanın çivisi çıktı derler ya heh iste tamda öyle işin özeti.

Bilimsel bir açıklaması varmı bilmiyorum.

Ama taşıdıgın genler aynı canın aynı kanın aynı bir düşünsene sen erkek kardeşinle veya abinle böyle birşeyi hayal edebilirmisin?? Duyguların müsade edermi buna. Hayalini bi kurmayı denesene ıyyyyy deyip irkiliyor insan birden. Neden? Çünkü aynı canı kanı taşıyorsun her ne dersen de herşey bir.

Dışardan birine bir erkek özellikle her gözle bakabilir ama öz be öz evladına kendi canına bakamaz.

Önceden olurdu duyardık üvey evlat çıkardı dna sonuçlarına göre falan ama artık dna sı genleri uyanlar bile tecavüz ediyormuş baksana, kıyamet alametleri bunlar normal şeyler değil.
Dünyanın çivisi çıktı derler ya heh iste tamda öyle işin özeti.

Bende bilimsel bisey var sandim :/

Sen bana ne bakiyorsun tabiki boyle bisey imkansiz ama sonucta bende esege ,ördege,damacanaya, park bankina da meyillenmiyorum...

Bende bilimsel bisey var sandim :/

Sen bana ne bakiyorsun tabiki boyle bisey imkansiz ama sonucta bende esege ,ördege,damacanaya, park bankina da meyillenmiyorum...

Şu bahsettiklerinle bu konudaki mevzu bambaşka şeyler farkında değilsin...

Öz evladına tecavüz etmekten bahsediliyor.
ördek,eşek,damacana, cansız manken, Sol elin vs. Değil mevzu.

X