- 21 Haziran 2015
- 4.406
- 7.029
- Konu Sahibi Yagmurun_kizi
"bazı" insanların yatacak yeri yok. yani anlamıyorum hiç mi vebalden korkmuyorlar. ayrıca anne de hapse girmeli. haberi olmadığına inanmıyorum.ah yavrum benim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kötülemiş olsan bir tek gene iyi.."1 aylık hamile olmasına rağmen raporda çocuğun ‘anatomikman bakire’ olduğu belirtilince baba 9 Ekim’de serbest kaldı."
sonra yazınca ülkeyi kötülemiş oluyorum öyle mi? şu raporu vereni, o babayı serbest bırakanı gömünce ülkeyi kötülemiş oluyorum.. buyurun kötülemeyin siz ülkeyi, kabul edin, susun, oturun.. bunlar daha iyi günlerimiz..
Kötülemiş olsan bir tek gene iyi..
Ülke tecavüzcü dolu dediğinde; kendi soyuna hakaret etmiş muamelesi görüyorsun. Bu gözler atalarınızın, dolayısıyla kendi soylarınızın ne oldugu belirsiz o Zaman diyen de gördü..
Geçen hafta bi yazı okumuştum çok etkilemişti beni. Bi doktor kendisine gelen bu tip cinsel istismar vakalarında dinlediği çocukları anlatıyordu. Küçük bi kiz yaşını unuttum, ama küçük yani, doktora babamın sütü çok acı demiş. Kanım dondu... Süt vericem sana diye kandırmış kızı. Allahın belası. Bunlar kız çocuklarını kendi kanından kendi canından hem de ne olarak görüyorlar. Ortalık malı mı bu kızlar, sen, oğlun, kardeşin hepiniz mahvettiniz kızı. Kimbilir kaç tane daha var sizden. Eskiden eşekle filan idare ederdiniz, şimdi sıra öz çocuklarınıza geldi. Allah bin belanızı versin...
Geçen hafta bi yazı okumuştum çok etkilemişti beni. Bi doktor kendisine gelen bu tip cinsel istismar vakalarında dinlediği çocukları anlatıyordu. Küçük bi kiz yaşını unuttum, ama küçük yani, doktora babamın sütü çok acı demiş. Kanım dondu... Süt vericem sana diye kandırmış kızı. Allahın belası. Bunlar kız çocuklarını kendi kanından kendi canından hem de ne olarak görüyorlar. Ortalık malı mı bu kızlar, sen, oğlun, kardeşin hepiniz mahvettiniz kızı. Kimbilir kaç tane daha var sizden. Eskiden eşekle filan idare ederdiniz, şimdi sıra öz çocuklarınıza geldi. Allah bin belanızı versin...
Allah yardımcısı olsun arkadaşının... Çok üzücü çok.
İnanmıyorum ya yemin ederim böyle şeyler okuyorum ya kafamı duvara vura vura kendimi öldüresim geliyor. Benimde en yakın arkadaşımın başına gelmiş böyle bi olay küçüklüğünden beri senelerce sürmüş ben çok Zaman sonra başkasından duydum. Yani burda anlatamacağım şeyler yani sizin yazdığınız ve çok daha fazlası dilim varmıyor burda söylemeye hem abisi hem babası anlatsam yok artık bu kadarı olmaz dersiniz
Dilim varmıyor hiç aklımdan çıkmıyor
O. Çocuğunu hapse tıktılar şuan güvendeAllah yardımcısı olsun arkadaşının... Çok üzücü çok.
Aekadaşın şimdi güvende mi?