babasına düşkün bebekler

hasretaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2010
64
1
86
40
Ankara
bebeğim 16 aylık babasına inanılmaz düşkün. ikimizde çalışıyoruz aynı vakit evden çıkıp aynı zmanda geliyoruz.akşamları eve geldiğimizde kapıda beni itip babasına sarılıyo öpüyo zorla alıyorum banada sarıl diyorum ama istemiyo sürekli babasının peşinde dolanıyo annesi varmı yokmu hiç umrunda bile olmuyo aynı durumu yaşayan anneler varmı acaba bebeğim beni sevmiyormu :(

ayy ben de dertliyim bu konudan :( kızım 29 aylık,çok babacı,çoğu zaman hoşuma gidiyor ama bazen öyle şeyler yapıyor ki sinirden güldürüyor beni,önümdeki yemeği babasına götürür,çikolatasını babasıyla paylaşır bana istesem de vermez,çantamda para kredi kartı görünce bunlar babamın diye babasına götürüyor,gezmeye çıktık sakız felan alıcam mesela kızıma 2 tane aldırır biri babama diye :9: ben çalışmadığım için böyle oluyor diye düşünüyordum,beni özlemiyor sürekli gördüğünden ama seni okuyunca çalışsam da farklı olmaz herh onu anladım

benim oğlumda babasına çok düşkün..daha bugün işe giderken iki göz iki çeşme ağladı..bende çalışmıyorum hep beraberiz..babayı özlüyor tüm gün..bir de babamız oğluyla çok ilgili başından beri...çok güzel vakit geçiriyorlar...ona bağlıyorum ben bu kadar çok babasını sevmesini...ama sen de üzülme canım geçici bi dönem sanıyorum... o aylarda oğlum da bana çok düşkündü..şimdi 27 aylık oldu...baba diye deliriryo..ama bu beim çok hoşuma gidiyo..epey bi yükü alıyo omuzlarımdan...

benim 10 aylık kızım da aynı. bende çalışmıyorum evde kızıma bakıyorum ama beni hiç umursamadığını düşünüyorum. gerçi bazı zamanlar hoşuma gitmiyor değil. biraz dinlenmek istediğimde babasında sorun çıkarmadan duracağını bilmek çok güzel mesela. ama babasına sarıldığı gibi bana sarılmıyor buda bir gerçek.
ee ne yapalım hanımlar bizim kısmetimize de böylesi düştü. Allah eksikliklerini göstermesin.
:emir_bebek::nazar:

benim kızımda babasına aşık babam babam babam peşinden dolanır yemek yerken kucağında bende çalışmıyorum banada düşkün ama ilk tercihi babasıdır benim çok hoşuma gidiyor onları izlemek yataktan kalkınca babam diye bağırıyor koynuna girip uyuyor baba bu suyunu bile babasından ister :9:

benim oglumda ayni babaci herseyini onla yapiyor beni itiyor babacigim diye evde gezip duruyor babasi isteyken gunde birkac kez babam nerde diye evi ariyor
1 yasindada ayniydi 3 yasina geldi hala ayni fazlalaşti babaciiligi alstim artik bu duruma Allah eksikligini vermesin napalim babaci olsun

benim kızımda küçükken benimkucağımda ağlar babaya gider susardı... 2 yaşına geldi babam benim deyip yanyana bile oturtmazdı beni .. babası da ilgili bir babada değil ama hep birinci tercihi babasıydı. şimdi 5 yaşına geldi artık benide seviyo ama babası başka... onun için....geçen gün babasıyla tartıştık diye adam benimle değil babasıyla bindi asansöre ..tartışınca eşimle bana kızar ve babasının yanına gider benimle konuşmaz sinir olurum bu duruma

benim kızımda inanılmaz derecede babacı..mesela arabadayız..babası arabanın yanında dışarda duruyo deli gibi aglıyo baba babaa diye..diyorum kızım görmüyomusun baban orda ne ağlıyon deli gibi..yok ağlar..evi dolanır baba baba diye bulamayınca ağlar..hatta bi kere babasına kızım için söyleniyodum tatlı yedirme, yeme ,görmesin falan gibi eşimde şakadan aglıyo gibi ühüü ühüü yapıyodu..benim kızı bi ağıt tuttu babası kucakladı gözünde yaşlar sustu ben biraz uzaklarında duruyodum beni eliyle çağırdı aha dedim benim suçsuz olduğumu anladı ve ilk defa babasının kucagından bana gelecek koşarak gittim amaa kızım bi tokat geçirdi bana şok oldum:)))bide bana gel gel diyo gelde gebertecem seni gibisinden:))) 19 aylık bide hanımefendi :)) bende eşimde çalısıyoruz hadi diyom ben çalışıyom bana kızıyo e eşimde çalışıyo ona niye hiç kızmıyooo:)) koşarak gider yanına eşim eve gelince bana öyle bi yalandan sarılır geçer :)) gece 8 kere falan kalkıyo her kalktıgında babaa baba..adamı kaldırıyo her sefer:)) eşim geçenlerde baktım kızıma diyoki "bak kızım gece uyanırsan anne annee diye agla oldumu" :))) yazık onunda canı çıkıyo kızı zaptedecem diye :))

Bizimde 19 aylık bir kızımız var. Her ikimizde çalışıyoruz. Yani her ikimizi de az görüyor Ama o baba diyor başka bir şey demiyor. Anne dediği herhalde 3-4 kezdir. Geçen gece hastaydı uykuda baba baba diye sayıklıyordu. Babası da kızına çok düşkün, işi evimize çok yakın. Her öğlen gelip dışarı çıkartıyor. Ben aslında bekliyordum babacılık ( babası yumuşak başlı, iyi huylu ve sabırlı) ama bu kadar erken olmasını beklemiyordum.

Biraz okuyunca bunun normal olduğunu anladım. Oidipus kompleksi denilen olay bu. Kız çocukları babaya, erkek çocukları anneye düşkün oluyorlar. Bu cinsel kimliklerini bulmaları için şart. Hatta bir yerde şöyle bir şey okumuştum. Baba anneye sevgi ve saygı gösterirse, kızlar otomatik olarak babanın ilgisini çekebilmem için benim de annem gibi olmam lazım diye düşünüp, annenin her şeyini kendine rol model olarak alıyormuş.

Herkese kolay gelsin

bizde de durum aynı...oğlum küçüklüğünden beri babasına çok düşkün... mesela babasını odaya girince heyecanlanıp mutluluk çığlıkları atarken ben gidiğimde başını dahi çevirmediği oluyordu:17::17::17:.... içimden öyle kıskanıyordum ki,altını açan ben,yediren oynatan ilgilenen ben ama ilgi gören en çok sevilen baba ... ama bu haksızlııııık...:30::30::30:

Benim paşamda son 1 aydır inanılmaz babacı oldu,baba baba diye ağlıyor hesap edin artık aman sevsin ya ne olacak.

Eşimin yeğeni ilk baba demiş biliyormusnuz. Uzun sürede anne dememiş..
Aynı sizin gibiymiş 'neden bana anne dedmiyor, bana o kadar sıcak değil' diyip duruyormuş..
Şimdi kız 4 yaşın da ve neyin ne olduğunun farkında. Anne de diyor babada..
Biraz sabredin düzelir emin olun bu çok sık yaşanan bir durum.
Siz çalışmıyorsanız babayı özlüyordur..

Birde eşinize söyleyin teşvik etsin, mesela 'anneyi öpyorum bak' falan diyip sizi öpsün.. Bu şekilde en azından siz rahatsızlık duymazsınız.
Eşiniz de üstüne istemiyor işte seni falan diyorsa o zaman kötü

sanırım kız annelerinin genel sorunu bu:) benimde prensesim feci babacı, ikimizde çalışıyoruz ama kapıda sırf beni görsün gözler babayı arıyor kapıdan ayrılmıyor bana kapıyı açtırıyor babayı bekliyoruz babayı gördüğünde o sevinç anlatamam size. Çalışma veya çalışmamakla alakası yok bizimkiler böyle :) babasına düşkün olması çok güzel ama o kadar çabalıyorum oyunlar oynuyorum herşeyini ben yapıyorum ama yok ille baba ille baba

burda yazanların çoğu tek çocuk benimkiler ikizzz 1 kız 1 erkek ama ikiside babalarına aşık öle böle değil burda yazılanların 10 katı nerdeyse ilk kalktıklarında baba yok baba çiş anne.....babamız çişe gidiyorum diye kaçıyo artık ta eşim vardiyalı çalışıyor ilgi süper gezdirmek oynatmak ben hep yanlarındayım çalışmıyorum baba olunca ikiside bana gelmez hatta kızım ağlayınca anne der şımarık bi şekilde bana anne desene kızım diyorum gözümün içine baka baka baba der baba diye ağlarlar ben burdayım desemde fayda etmez tek çocukla eşler idare eder ama 2 tane olunca adam kafayı yemek üzere.... bu gidişle....

Moontorent çok zor..Allah kolaylık versin size.
keşke benim kızım da babacı olsa.babyı hiç istemez.çikolata da alsa,bisiklet de alsa..ne alırsa alsın,istediğini yaptırı ama öptürmez,ilgisine karşılık vermez.ben de kızım da babya devamlı bağırırız.çünkü eşim sevgisini belli etmez,sevmez ilgilenmez gibi göründüğü için ve bizi duyamayacağıkadar uzakta bulunduğu için -balkon-mutfak- ondan bağırark bişeyler isteriz.suuuu,süüüt gibi...e böyle olunca da çocuk beni örnek alıyor.babasına her ne kadar kızmak için değil de,sesimi duyurabilmek için bağırsam da o bunu babasına kızıyormuşum gibi algılıyor.aslına bakarsanız uzağımda olduğu için kızgın bir şekilde bağırıyorum ama her zaman değil tabi.neyse kızım 3,5 yaşında ve babyı hiç istemiyor.kızıma bakmaktan rahatsız değilim şükür ancak baba desteği de olsa fena olmazdı.keşke babyı sevseydi.YA DA keşke babamız kızına sevgisini gösterebilişeydi:((( çok yoruluyorum ve onu geçtim psikolojisi için üzülüyorum.

İki kızımda babasına çok düşkün.Gerçekten ilgili ve sevgi dolu bir baba eşimde.Babaya düşkün çocuklarla,çocuklar mutlu baba mutlu anne mutlu daha ne olsun:)

benim kızım da feci babacı bende eşimde çalışıyoruz eve aynı anda geliyoruz beni görünce de tabii seviniyor ama baba benden önce girsin ben sonra gireyim pek umurunda olmuyorum. babasına yapışık kucağından gelmiyor tuvalete girsin babası kapıda baba baba diye bağırıyor kapıyı açmaya çalışıyor çıkınca alkışlar çığlıklar. babası onun oyun arkadaşı çünkü sadece oyun oynuyorlar .
bir haftadır bana döndü ama derken yine dün babamız top seviyeye ulaştı ama ne zaman kabus görsün uyansın acıksın iç güdüsel olarak bana yapışıyor.

Back