- 24 Nisan 2020
- 334
- 55
- 48
- Konu Sahibi Bulutlarinsesi
-
kazanılan para maas olarak harcamaktansa yenıden yatırıma mı gıder dıyosunuzPatron oldugu icin her gelen para kâr getirisi olarak gorulur eger ihtiyac varsa paradan harcanir alisveris icin bile hesap verilir. Oyle ben her ay mesela 30 bin alicam diyip cekilemez isin icinden
bide cok mantıklı yorumlar yapıyosunuz :) esnaf esımı mısınız yada kızı :)Patron oldugu icin her gelen para kâr getirisi olarak gorulur eger ihtiyac varsa paradan harcanir alisveris icin bile hesap verilir. Oyle ben her ay mesela 30 bin alicam diyip cekilemez isin icinden
Aynen oyle ihtiyaclar harici verilen her para mesela gezmek istediniz bi yere gittiniz herkesin gozune batar. Belki onlarin bekarlik doneminde batmaz ama evlenirlerse hemen esleri onlar niye gidiyor biz niye gidemiyoruz biz daha iyisine gidelimle bir baslar gelsin kavga gurultukazanılan para maas olarak harcamaktansa yenıden yatırıma mı gıder dıyosunuz
Yok teyzem aynilarini yasadi oradan biliyorum biri evini yeniler digeri hemen bizde yenilicez derlerdi 40 sene tatile bile gidemediler ne zaman isler ayrildi kadin kendine geldi.bide cok mantıklı yorumlar yapıyosunuz :) esnaf esımı mısınız yada kızı :)
onlar ne ıs yapıyorlardıYok teyzem aynilarini yasadi oradan biliyorum biri evini yeniler digeri hemen bizde yenilicez derlerdi 40 sene tatile bile gidemediler ne zaman isler ayrildi kadin kendine geldi.
kımse duşünmez tabı biriktirdiler onunla yaptılar ettıler gıısındenAynen oyle ihtiyaclar harici verilen her para mesela gezmek istediniz bi yere gittiniz herkesin gozune batar. Belki onlarin bekarlik doneminde batmaz ama evlenirlerse hemen esleri onlar niye gidiyor biz niye gidemiyoruz biz daha iyisine gidelimle bir baslar gelsin kavga gurultu
Insaatonlar ne ıs yapıyorlardı
ay cok haklı ve cok olabılce bı durum ya gözüm daha da korktuCanım en basiti şu. 3 kardeş atıyorum ortak bölüştünüz parayı. Sen o ay o parayla kendine evine bir şey aldın. Bunu eltin gördü. Aynı parayı almıyor muyuz biz bunlar nasıl bir şeyler alıyorlar yoksa fazla mı alıyorlar diye ortalığı karıştıracak. Sen para biriktirerek atıyorum araba aldın o herkesin gözüne batacak sanki onların parasıyla almışsın gibi.
mutehıtlık gıbı mı ınsaat yapım ısı miInsaat
Muteahhitlik gibimutehıtlık gıbı mı ınsaat yapım ısı mi
gelır mıktarları aynı oldugu ıcın arabalar evlerde aynı duzey olabılır mı yoksa kıyastan öturu muBen istemezdim ama her aile farklı mesela arkadaşımın eşi abisiyle beraber dükkanları var sorunları yok çünkü biri araba boyuyor biri farklı bir iş yapıyor keseleri ayrı ama başka arkadaşımda sadece dükkanda çalışan kocası ama görümceler evlenmiş gitmiş kıza rahat vermediler kıskandılar. Eşimin kuzenleri beraber çalışıyor 2 kardeş onlarda da sıkıntı yok ama her şeyleri aynı neredeyse evleri aynı semt arabalar vs.
şimdi rahat ettıyse teyzenız ne mutlu .Muteahhitlik gibi
Oyle diyecek tabi yok sorun yasariz mi diyecek. Kopruyu gecene kadar herseyi guzel gostericek tabiki. Bir ortak is iki aile apartmani kacinmasi gereken iki sey. Sadece teyzem degil kimden duyduysam ortak is olunca bir kavga gurultu oluyor sonunda kardeslerini suclamak yerine karilarini sucluyolar aramizi bozdunuz diye o da sorun.şimdi rahat ettıyse teyzenız ne mutlu .
bnmde gözüm daha da korktu
zaten bastan berı bu iş mevzusu ıcıme sınmıyordu da cevremde ornek olmadıgı ıcın ortaklıga sorun yasanırmı emın olamıyodum bıde kendısıne sorun ettıgımı her soyledıgımde benı rahatlatıyordu sorun olmaz dusunme sen bunları karışma bu mevzuya sen mutlu olmana bak falan dıyp kapatıyordu mevzuyu
bıraz detay verır mısınız yanı ne gıbı sorunlar oluyorSadeca başlığı bile okumam yetti. Ortaklı işle olmaz tecrübeyle sabit. Bizim başımıza ne geldiyse o yüzden geldi. Yorumlara bakmadım direkt yazdım hele ki hayatınızdaki kişi ailenin yumuşak yüzlü safıysa mahvolursunuz.
İkisi de gelir aynı olsa bile herkesin gideri ve yatırımı farklı ama kızlarda araba yoktu biri doğurdu diye araba alındı hemen 2 ay geçmeden öbürü de aldı tamam ihtiyaç ama ben bazen görüyorum aralarında bi yarış var ki elti ilişkisinde gelirler farklı olsa bile çekemeyen kıskanan elti çok oluyor aynı işte daha kötü bunlar para mı alıyor derler kasadangelır mıktarları aynı oldugu ıcın arabalar evlerde aynı duzey olabılır mı yoksa kıyastan öturu mu
bunun sorun olmaz demektekı guvencesı bu işi ilk once babaları ve amcaları ortak yapıyormus annemle yengelerımle bı sorun yasanmadı kadınlar olaya karısmazsa sorun cıkmaz zaten falan dıyorOyle diyecek tabi yok sorun yasariz mi diyecek. Kopruyu gecene kadar herseyi guzel gostericek tabiki. Bir ortak is iki aile apartmani kacinmasi gereken iki sey. Sadece teyzem degil kimden duyduysam ortak is olunca bir kavga gurultu oluyor sonunda kardeslerini suclamak yerine karilarini sucluyolar aramizi bozdunuz diye o da sorun.
bıde 4 eltı asagı yukarı aynı yaslarda olacak yanı en fazla 2 yas oynar arada gıbıİkisi de gelir aynı olsa bile herkesin gideri ve yatırımı farklı ama kızlarda araba yoktu biri doğurdu diye araba alındı hemen 2 ay geçmeden öbürü de aldı tamam ihtiyaç ama ben bazen görüyorum aralarında bi yarış var ki elti ilişkisinde gelirler farklı olsa bile çekemeyen kıskanan elti çok oluyor aynı işte daha kötü bunlar para mı alıyor derler kasadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?