- 24 Nisan 2020
- 334
- 55
- 48
- Konu Sahibi Bulutlarinsesi
hayır ben neyı anlayamıyorum bılıyo musunuz herkes gıderının hesabını maaşı kadar yapmıyor mu normal maaslı calısanlar gıbı zatenAldıkları maaşı tabi istedikleri gibi harcıyorlar oda evin ihtiyaçlarına çocuklara falan gidiyordur sonuçta kaçtane erkek kardeş hepsine standart bi maaş veriyordur nekadar yetebilir. Oto kiralama işi yapıyorlar. Baba yaşlı ama hala işin başında babanın emekli olup olmaması önemli değilki giderler ortak olunca herkese ortak eşit davranmak gerekiyor sonuçta ona alınan onada alınır yada diğerine alınmayan onada alınmaz. Şimdi mesela taşıncaklarmış neden dedim kaynanası taşıncakmış bunalarda o yüzden taşıncakmış çok saçma ama bu işler böyle galiba. Mesela geçen söyleniyordu kız kayınpederi aramış bunu su faturası çok geldi diye halbuki sifon bozukmuş kocası yapmamış falan filan sıkıntı yani ortak iş kardeşlerle çok çok adil davranmak gerek
örnek verıyorum ben koltuk takımı almak ıstıyorum bunu o aykı maasa gore ayarlar kendımızı ona gore alırız maastan mesela buna onlar nasıl karısabılır yada kendı maasla aldıgımız koltugu onlar neden yenılemek ıstesın gıbı