- 24 Nisan 2020
- 334
- 55
- 48
- Konu Sahibi Bulutlarinsesi
-
Evet calısmıyorum evde olucam bunu bende sorun edıp soyledım kendısine ben aydan aya maas alıcam zaten ozman nıye karıssınlar falan dedıEn basitinden eviniz isterseniz fizanda olsun yine de karışacaklar didikleyecekler çalışıyor musunuz bilmiyorum hele siz çalışmıyorsanız bi çöp alsanız hesap vereceksiniz. Aile demeyin bu tür şeylerde kimse kimseyi tanımıyor bi anlaşmazlık olduğunda.
Çok kötü ya benimde eşim öyle babası kardeşleriyle beraber iş yapıyor sürekli kavga ediyoruz sürekli tartışıyoruz ne alsak evimize hemen kötü kötü bakıyorlar masraf ediyorsunuz falan diyorlartemelde babasının olan işin başına geçen ve ayrıyetten ıkı de bekar kardesıyle bu işi devam ettıren kişiyle ilerde maddı anlamda sorun olur mu
eşi yada sevglısı ortak aıle ısınde calısan fıkır verecek olan var mı
dedıgmm gbı baba emeklıye ayrılmıs işin başına bu gecıp kardeslerı de bu yonlendırıyor ama herkesın geçim kaynagı yıne bu iş sonucta ilerde iş bizim gibsnden herseye karışma haklarını gorurler mı sızce
Boyle olmaktan korkuyorum bnde sizinkiler ne iş yapıyor aylık herkesin maası yok mu bireysel harcayacagıÇok kötü ya benimde eşim öyle babası kardeşleriyle beraber iş yapıyor sürekli kavga ediyoruz sürekli tartışıyoruz ne alsak evimize hemen kötü kötü bakıyorlar masraf ediyorsunuz falan diyorlar
E siz çözümü nsıl buldunuz pekiBizim fırın görümcemin inşaat üzerine. İşin çok bi önemi yok disiplin olması şart.
Sizin basınıza ne geldi peki yada nasıl bi çözüm buldunuzEn basitinden eviniz isterseniz fizanda olsun yine de karışacaklar didikleyecekler çalışıyor musunuz bilmiyorum hele siz çalışmıyorsanız bi çöp alsanız hesap vereceksiniz. Aile demeyin bu tür şeylerde kimse kimseyi tanımıyor bi anlaşmazlık olduğunda.
Ortak iş her zaman sorun olur gelir 4 de bölünsede her zaman için sorun siz evinize eşya alsanız tatile gitseniz de sorun olur aynı şeyi baba ve kardeşleri de yapsa sizin için de sorun olur.temelde babasının olan işin başına geçen ve ayrıyetten ıkı de bekar kardesıyle bu işi devam ettıren kişiyle ilerde maddı anlamda sorun olur mu
dedıgmm gbı baba emeklıye ayrılmıs işin başına bu gecıp kardeslerı de bu yonlendırıyor ama herkesın geçim kaynagı yıne bu iş sonucta ilerde iş bizim gibsnden herseye karışma haklarını gorurler mı sızce
Yani gelir eşit bölündükten sonra ben sorun etmezmişim gibi geliyor herkesin geliri ayrı derim yada bişey aldıklarında biriktirmiş parayı almıs gıbi düşünürüm ama karsı taraf durmazsa insan körüklenebilir evetOrtak iş her zaman sorun olur gelir 4 de bölünsede her zaman için sorun siz evinize eşya alsanız tatile gitseniz de sorun olur aynı şeyi baba ve kardeşleri de yapsa sizin için de sorun olur.
Kesin ve net bi çözüm bulduk, ortaklık bitti rahata erdikSizin basınıza ne geldi peki yada nasıl bi çözüm buldunuz
Yok maaşlı çalışmıyorlar kime ne lazımsa öyle motosiklet malzemeleri motosiklet araba falan alıp satıyorlar işleri güzel ama rahat olamıyorsun kendi Paran kendi işin olsa daha rahat olur insanBoyle olmaktan korkuyorum bnde sizinkiler ne iş yapıyor aylık herkesin maası yok mu bireysel harcayacagı
Olur mu oyle ama herkesin harcama anlayısı farklı dıyelim siz idareci insansınız azla yetınıyorsunuz ortagın eşi lüx düşkünü cok harcıyor denge nerde burdaYok maaşlı çalışmıyorlar kime ne lazımsa öyle motosiklet malzemeleri motosiklet araba falan alıp satıyorlar işleri güzel ama rahat olamıyorsun kendi Paran kendi işin olsa daha rahat olur insan
Anam bu ne böyle. Ağzım açık okudum resmen.Komşum bu şekilde biriyle evlendi keseleri bir yani aile işinde çalışıyor kocası. Marketlerini aynı anda yapıyorlar alışverişlerini aynı anda yapıyorlar eve bişi alıncaksaa diğerlerinede bişeyler alınıyor. Mesel ekstra birşey istediğinde kayınpeder onay verirse gereksiz görülüyorsa yapılmıyor. Her ay erkek kardeşlere melirli bir maaş veriliyor. Çocuklarını kreşe vercek kayonpederin onaylamadığı pahalı bulduğu yerlere veremedi falan. Tatil yapmak istediğindede yine aynı sistem. Maalesef keseler bir olunca böyle oluyor.
Haklısınız ama bunların nasıl olcagını nasıl davranacaklarını nasıl ogrenebılırım ben su aşamadaKesin ve net bi çözüm bulduk, ortaklık bitti rahata erdiktabi herkes böyle olacak diye bir şey yok ama yine de çok iyi düşünmeniz lazım
Aslında içlerine girince anlıyorsun biz nişanlandıktan sonra ben çözdüm neyin ne olduğunu.Haklısınız ama bunların nasıl olcagını nasıl davranacaklarını nasıl ogrenebılırım ben su aşamada
Evet bazısı yazmış sorun olmuyor bazısı da sizin gibi ben bunları nasıl çözücem ne olduklarını
Maalesef sonuç genelde hüsran oluyor. Babam ile amcamdan biliyorum. Evlilikte de sıkıntılar olur aile işi olduğu için müdahale ederler evliliğinize bunu da gördüm çevremde.temelde babasının olan işin başına geçen ve ayrıyetten ıkı de bekar kardesıyle bu işi devam ettıren kişiyle ilerde maddı anlamda sorun olur mu
Daha bi çözüm bulamadıkE siz çözümü nsıl buldunuz peki
Öyle maalesefOlur mu oyle ama herkesin harcama anlayısı farklı dıyelim siz idareci insansınız azla yetınıyorsunuz ortagın eşi lüx düşkünü cok harcıyor denge nerde burda
Sen deli misin? Bak bu tür insanlar ailelerine bağımlıdır, onlar ne derse onu yapar. Maaş bile almamış, harçlık almış, gerçekten şaka gibi. Aile ltd.şti’ye çalışıyor demektir bu. Ev alır, araba alır ailesi üstüne yapar. Birinin borcu olur, paralar ona gider, sen kendinden kısmak zorunda kalırsın. Hemen koşarak uzaklaş.evet benımde sorun ettıgım sey bu maaş alıcam dıyor ama bu vakte kadar sadece harclık almıs calıstıgı hep aıle sırketıne kalmış kışısel bı bırıkım yapmamış ilerde de belkı hak ettıgı aldıgı maastan daha yuksek olcak ama fazlası yıne işi buyutmek adı altında orda kalıcak
Tam da bu mantıkla 4 elti iddiaya para harcayıp var olan işi de batırırsınız. At fava bekleOlur mu oyle ama herkesin harcama anlayısı farklı dıyelim siz idareci insansınız azla yetınıyorsunuz ortagın eşi lüx düşkünü cok harcıyor denge nerde burda
Ben boyle yapıcam demıyorum hersey ortak olursa herkesin düşüncesi farklı dıyorumTam da bu mantıkla 4 elti iddiaya para harcayıp var olan işi de batırırsınız. At fava bekle
Gercekten oyle paranın getirisi yüksek oldugu için parayı eve baglamak yerine kirada oturmayı tercih edıcek zaten ve alınırsa da kb almıs olcak o da kendi ustune alır zatenSen deli misin? Bak bu tür insanlar ailelerine bağımlıdır, onlar ne derse onu yapar. Maaş bile almamış, harçlık almış, gerçekten şaka gibi. Aile ltd.şti’ye çalışıyor demektir bu. Ev alır, araba alır ailesi üstüne yapar. Birinin borcu olur, paralar ona gider, sen kendinden kısmak zorunda kalırsın. Hemen koşarak uzaklaş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?