Babası ikinci evliligini yapanlar.

Benım annem de babamda ıkıncı evlılıklerını yaptıktan sonra ben dogmusum.. Iyıkıde evlenmısler yoksa ben olmazdım

Saka bir tarafa gercekten Babanızın sıze bagımlı kalarak bı hayat yasamasını ıstemeyın dılerım.Sizde kurmak istediği düzen size uymayacak endişesi tasıyorsanız kendı duzenınızı olusturun.Yarın oburgun evlendıgınızde yalnız kalmasını ıstemezsınız sanıyorum.Babanız baska bırı olmasada degısebılır.Ihtımallerle kafa yormayın.

Babaniz ihtimalleri dusunmus ve mal paylasimi demis zaten bence evlensin babalar anneler kadar guclu olamiyolar sizde kucuk degilsiniz evlendigi kisiye ilk bastan mesafeli davranirsaniz hem yuz goz olmaz hemde babanizla sevgi ve sayginizi korumus olursunuz.

Bende 3 yıl önce annemi kaybettim. Babam normalde evlenmeyi düşünmüyordu ama artık düşünüyor. Bende seninle aynı endişeleri yaşıyorum çünkü yaşı 60 ikinci evlilik belli bir yaştan sonra çok daha zor.

Evlenmeden, eş seçmeden mal mülk ayrımını yapıp bitirin. Kişi belli oldu mu işler karışır.

Evlensin. Annenizi aldatmamış, anneni vefat etmiş, babanızın hevesi değil ihtiyacı artık evlilik.

Evlenince de asla eşi hakkında konuşmayın. Toylukla babanızın gözünü açacağınızı sanarsınız ama aranıza doğukluk katarsınız. Çünkü ikinci evliliğibi yapan kadınlar daha akıllı oluyor, senin hakkında hiç olumsuz konuşmadan babanı dolduruverir mesela. Baban da saf sad o senin hakkında kötü düşünmüyor, sen ne kötüsün, benim mutlu olmamı istemiyorsun der:)

Evlenmek senin de hakkın baba. İhtiyacın artık. Gönlüne huyuna göre biri varsa sen bilirsin ama ben hep senin biricik kızın kalayım de geç:))

Ben aynı durumda olsaydım evlenmesini isterdim yanlız yaşamasındansa evlenmesi bakacak birisi olması çok önemli erkekler bir yaştan sonra evde bir kadının ihtiyacını duyuyor. Bence bencilce düşünmeyin

evlenince değişebilir benim ki öyle oldu zira..Mal mülk paylaşımı önemli ama atlamayın o konuyu. Para önemli değil ama yaşamak içinde lazım unutmayın.
Bizim durumumuzda babamın eşi paragöz bir kadın zaten evlenirken de biliyorduk; babam çok pişman evlenmeden bizim üzerimize birer ev yapmadığından. Çünkü kadın lüks içinde yaşamak için ne var ne yok sattırdı şuan zorluk çekiyorlar muhtemelen de birkaç yıla kalmaz boşanırlar. Hiç zıtlaşmayın babanızla ama yoksa malum genelde kadın için evlatlarını bile gözleri görmüyor , boşu boşuna üzülürsünüz.
Eşi iyi çıkarsa da inanın sizin için çok iyi olur. Babam evlendi ama annem yalnız, evde tek başına diye hep korkuyorum. Yanında biri olsa hiç üzülmem, hep yalnız şimdi.

Annemle babam boşandıktan 4 yıl sonra ikisi de yeniden evlendiler.

Bence her insanın sevmeye ve sevilmeye ihtiyacı vardır. Erkek de olsa kadın da olsa, genç de olsa yaşlı da olsa.

Siz de bir gün evlenip gideceksiniz, gitmeseniz bile bir "eş"in yerini tutamazsınız. İnsan akşamları bir iki kelime laf etmek istiyor, beraber çay içmek istiyor, üşüyünce sarılmak istiyor. Olaya sadece "babama bakacak biri" olarak bakmayın lütfen. Duygusal ihtiyaçları göz ardı etmeyelim.

Ben de boşandım eşimden. 40 yaşındayım. Eğer karşıma beni mutlu edeceğine inandığım biri çıkarsa yeniden evlenmek istiyorum, 2 de kızım var. Çünkü ben mutlu olursam kızlarım da mutlu olur biliyorum.

Benım kv üvey. Kp nın ıkıncı eşi. Ve kım ne derse desin üveylık oluooooo. Ikıncı eşten sonra babanızı eskısı gıbı beklemeyın.. buna hazırlıklı olun. Ha adama da biley dıyemeyız yalnızlık kolay degıl. Umarım ii birine denk gelir şayet gelmezse agrımayan başını agrıtmış olur..

ama 10 sene olmuş, siz de onla beraber yaşamıyosunuz heralde.
bence evlenebilir.
sizin istememe nedeninizi anlamadım.
kötü çıksa da babanız düşünsün onu.
yalnız bi mal mülk paylaşımı yapsın evlenmeden size vereceği şeyler varsa versin bence.

Ben evlensin diye ugrasiyorum.
Sevgilisini begendim, akli basinda babama istedigini yaptirabilen biri.
Kismet.
Bence kimse sonsuza kadar yalniz kalmamali.

Ya diyeceklerim var ama susayım. Babanız niyetli evlenmeye, o evlenmeden mal paylaşımını yapın aranızda, evlendikten sonra başınız ağrımasın, açık açık yazardım ama sizi üzmek istemiyorum, annenizin de emeği geçmiş malvarlığının edinilmesinde, peşine düşün kuruşunuzu bırakmayın babanızda.

bir arkadaşımın babası yeni evlendi.Onunla konuştuğumuzda çok üzüldüğünü annesinin yerine koyamadığını, ama babası için bir yandanda çok sevindiğini söylemişti.Arkadaşımda evli babamın evi kendi evim o koşuşturmaca benide çok yoruyordu ya kendi evim eksik yada babamın evinin işi eksik kalıyordu.Yetemediğimi düşünüp psikolojim bozulmuştu diyor.Adamcağazda kendini yük olarak görüp oda üzülüyormuş.Bencillik yapmayın bence şimdi bekarken bazı şeyler kolay ama evlendiğinizde iki taraf içinde zor olacak.Siz bekarken kursun düzenini

Ben 9 10 yaşlarındayken annemi kaybettim ve babam 2 ay dolmadan evlendi. O zaman çok problem yaşadım ama yaşımında etkisi vardı diye düşünüyorum. Şu an bekar. Hemde 3 kez evlendi ayrıldı toplamda. Ama görüyorum ki mutlu değil. Hep acele kararlar. Bende babama benzemişim sanırım.) Neyse keşke gerçekten iyi biri çıksa karşısına da evlense. Bence problem yapmamaya çalışın. Eğer mutlu olacaksa sıkıntı yok

Benim babaminda anneminde ikinci evliligi.annemin yanina gitsem uvey baba babamin yanina zaten gidemem cunku uvey annem cok uzaklastirdi bizi omdan.biz gizliden gizliye kotulryip gozunden dusurmeye calisiyor.armudun sapi uzumun copu her lafa aliniyor napacagimiz konusuna gelince ben evliyim bi skntim yok ama kiz kardesim ortada kaldi. .Babaannem allah razi olsun yanindan ayirmaz.fakat gel gor ki kimse dunyaya kazik cakmiyor.yarin olunce ne olacak off allahim dusunemiyorum

Valla bana malımın mülkümün paramın payını versin de, sonra ne yaparsa yapsın, benim hakkımı elin paragöz kadınlarına yedirmesin. Kendi payına ne düşüyorsa onu yedirsin 2.karısına, bakalım rezil mi olacak vezir mi? Ben çeker kendi hayatıma bakarım, beni maddi kısmı ilgilendiriyor.
Bir an önce babanızdan mal mülk paylaşımınızı isteyin, %99 gelen kadın mala mülke göz koyacak sizin hakkınızı yiyecek.

Baban dusunceli bir adam gibi.
Evlenmeden önce haklarinizi vermek istemesinden öyle oldugunu düşündüm.
Çünkü yas ilerleyip evlenmeyi dusunen adamlar daha cok ellerinde olan ne varsa yeni hatuna vad etmeyi seviyorlar :)
Bence birakin evlensin. Sonucta sende yarin oburgun evleniceksin.
Herkes evinde eşi cocuguyla yasarken o tek başına kalirsa daha cok uzulursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…