BABANIZ SİZİ EVDEN KOVDU MU

dediğim gibi tercih meselesi beni mutlu etmiyor çalışmak.ücretsiz izin bitince çocuk ev işi, iş nasıl yürücek bilmiyorum

Benim esimin babasi da yedigi zeytinleri sayarmis, her kavgada evden kovarmis. Esim doguda uzman cavuslugu kazanmisti, git de neyse dilim varmiyor soylemeye... Oyle iste. Boyle babalar varmis, ben de esim sayesinde gordum. Yoksa her babayi kendi babam gibi sanardim.
Simdi gordum evlenmissin, mutlu da degilsin heralde. Ne diyeyim Allah yardimcin olsun. Ben olsam iyi kotu demem meslegime sarilirim bu durumda. Cunku baska alternatifin yok.

doğuda neden ölesin?? kalaşnikofla beklemiyor kimseee seni

benim oğlum erkek ben bayanım roller farklı
Ohoo siz çok bencilsiniz. Empati yapamıyorsunuz. Erkek de olsa çalışacak diye yazılı bir kural mı var? Şahsen ben oğlumun kullanılmasını hayatta istemem kendi bileceği iş ama hayat müşterek seçtiği insanın çalışmasını isterim.

aynen, salam sucuk alırdı, bir gün sucuğun yarısını yedim ve fırlattı bana...nedne yemişim onun parası ilealınmış

seçimvemutluluk meselesi.çevremde çalışmayan bayanlar da vardı, ama mutlular

seçimvemutluluk meselesi.çevremde çalışmayan bayanlar da vardı, ama mutlular
Teşhis konmuş ama tedavi olmalısınız. Sadece sosyal fobiniz içinde değil maruz kaldığınız psikolojik şiddet içinde tedavi olmalısınız. Madem bu hayatı istemiyorsunuz kurtulmak için bir şey yapın.
Kesinlikle tercih meselesi babanız ve eşiniz çalışmanızı tercih ediyorlar sizin tercihiniz çalışmamaktan yanaysa bu insanlardan uzak başka bir hayat seçeceksiniz o zaman.

babanın seni sevmediği izlemini uyandırmadı bana. o ayaklarun üzerinde duran güçlü bir birey olmanı istiyordur. hem doğu tarafına göndermiş kader demiş.ölüm doğu batı aramıyor bu bir gerçek

Basit ve net ben işegitmek çalışmak vsistemiyorum
benden başka herkes çalışmamı istiyo
çünkü beni olduğım gibi seven yok
çünkü menfaat ilişkisi
bir erkek bir kadını seviyorsa detay bunlar

Senin baban, kocan çalışıp sana bakmasa, annen sana yemek, temizlik yapıp bakmasa severmiydin acaba? Bu hayatta bi sen bencilsin, rahatsın dimi?

Kocamın maaş 5bin, yinede beni çalıştırıyor diye nefret ediyorum derken, senin için detay, eşinin maaşımıydı? Yazık cidden..

bak evigeçindirecek para varsa erkek ille de çalış neden der

dövdü beni, o morlukların fotoları var.unutmadım

Bence siz mutsuzluktan hoşlanıyosunuz. Bir sürü arkadaş cevap yazmış, babanızın olumlu yönlerinden bahsetmiş size her cevaba ama bunu da yaptı şunu da yaptı dövdü vs demişsiniz. Zaten nickname iniz de karamsar. İnsanın hayatını yola sokması, eskilerden arınması biraz da kendi elinde. Siz sürekli geçmişi düşünürseniz bunalımın en dibini yaşarsınız. Bu adam hiç mi güzel bişey yapmadı??? Bence sizin gerçekten tedaviye ihtiyacınız var.

Biz babama aşıktık tepesinden inmezdik. Babam bir emekli oldu 180 derece değişti. Bankadaki paramızın üstüne birde kredi çekip amcama verdi. Amcam parayı ödemedi 5 kuruşsuz oratada kaldık. Ve verirken bizim haberimiz yoktu. Anneme hep eziyet ederdi. Çeşit çeşit yemekler olsun. Asla biyere göndermezdi. Bizide aynı şekilde. Sonra biz para kazanmaya başlayınca annemin arkasında daha iyi durduk ama o hiç anlamazdı. kendini anneme yıkatırdı. Sinir olurdum. Bizim annemle iyi anlaşmamızı kıskanırdı. Sonra bütün olanlardan dolayı babamla hiç birimiz konuşmuyorduk. Babam bide herşeyi abartır yada yalan söyler bir lafına güvenemezdik. Sonra annem kanser tedavisi görürken babam felç geçirdi. Şimdi annem yok. Annemin cenazesinde ağladığını unutamam. Ama babama yinede içimiz gider kıyamayız. Arada anneme yaptıklarını yüzüne vuruyoruz yüzüne önüne eğiyor. Şimdi bize muhtaç ama babamız işte. Senin babanda başka şekilde bir hata yapmış. Bilmem anlatabildim mi.

bak evigeçindirecek para varsa erkek ille de çalış neden der

Ben sadece geçinmek isteseydim, yıllarca okul okumaz gider kasiyer olurdum asgari ücrete. Sadece geçinmek dersen 1000 liraya da geçirirsin. Ama kaliteli yaşamak, rahat etmek, mal mülk sahibi olup gelecek kaygısını azaltmak gibi maddi kaygıların yanı sıra, kendini tamamlamak, işe yarama duygusu, üretme hissinin verdiği haz gibi soyut nedenlerle iyi bi işe sahip olmak için yıllarımı verdim.

Kocan keşke bu kafadaki biriyle, sende karım sadece evde yemek yapıp, çocuk büyütsün, en büyük sosyalleşmesi gün gezmesi olsun kafasındaki biriyle ewlwnseymiş. Yazık olmuş..

hep çocuklukta yaşanan sorunlar herkesin geleceğini etkiliyor sosyal insan olamıyorsun kendine güvenin olmuyor hep kendini ezik hissediyorsun oysa dışardan baktığında ne farkın var diğerlerinden dimi çocuk psikilojisi çok önemli sözsel şiddetler bile bırakın gewrçek şiddeti bütün geleceğini mahvediyor yanlış evlilik yanlış hayat yaşıyor yaa hiç birşeyde tutanamıyor yada kötü yollara düşürüyor insanları yatrgılamadan inaın çocukluğuna inmek lazım şuan bir evlilik yapıp şiddet gördüğün halde hatta güvenmediğin halde bırakmayışın gibi yazık çok yazık sizinkjisi gene o kadar kötü değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…