- 13 Kasım 2014
- 508
- 112
-
- Konu Sahibi soguk_kis_gunu
bunu diyen babamBoşanın o zaman
Bayanız diye asalak gibi yaşamamız gerekmiyor. Yine de madem bu kadar çalışmak istemiyorsunuz boşanın zengin sizi evde oturtacak başka birini bulun ne diyeyim.bayanım ben o erkek.bu taş devrinden beri böyle
Merak ediyorum çocuğunuz sizin gibi olsa ömrünüzün sonuna kadar itiraz etmeden bakacak mısınız? Evlenecek çoluk çocuğa karışacak ama hep sizin sırtınızda olacak. Olacak iş mi?bunu diyen babam
kocamın 5000 maaşı var yine de benimçalışmamı istiyo o zaman nefret ediyorum ondanBayanız diye asalak gibi yaşamamız gerekmiyor. Yine de madem bu kadar çalışmak istemiyorsunuz boşanın zengin sizi evde oturtacak başka birini bulun ne diyeyim.
benim oğlum erkek ben bayanım roller farklıMerak ediyorum çocuğunuz sizin gibi olsa ömrünüzün sonuna kadar itiraz etmeden bakacak mısınız? Evlenecek çoluk çocuğa karışacak ama hep sizin sırtınızda olacak. Olacak iş mi?
doğuda neden ölesin?? kalaşnikofla beklemiyor kimseee seniSeneler önce oldu ve bir kahvaltı sofrasından bir sonbahar günü sadece babamın sinirlerini bozduğum için kovulmuştum, evde rahat yoktu, huzursuzluk çıkarıyor, seni beslemek zorunda mıyım diyordu, yıllar geçti unutmadım, babamı sevmiyorum...
tek sebep çalışmıyor olmamdı.sosyal fobiğim, insanlarla da geçinemiyorum...dediğine göre bana yatırım yapmış, Allah var dersanelere gittim, bir dediğim iki edilmezdi, en iyi okullarda okuttu, kursları saymıyorum bile ama iş bulamamıştım işte.onun emeklerini verememişim, o yüzden evde hakir gördü, psikolojik şiddet diz boyu idi, 4 sene önce idi bütün bunlar, sonra doğuda memurluğa gönderdi beni, ölür mü gider mi diye düşünmedi, ölürsem ne olur dedim, kaderindir demişti.
ne düşünüyorsunuz?adamın tek okuyacak ve meslek sahibi olacak çocuğuydum, sonrasında işimden memnun olmadım vs...iş hayatım bir türlü oturmadı.ama ne yapabilirim...O mala mülke tapanlara lanet ediyorum her saniye
Ohoo siz çok bencilsiniz. Empati yapamıyorsunuz. Erkek de olsa çalışacak diye yazılı bir kural mı var? Şahsen ben oğlumun kullanılmasını hayatta istemem kendi bileceği iş ama hayat müşterek seçtiği insanın çalışmasını isterim.benim oğlum erkek ben bayanım roller farklı
aynen, salam sucuk alırdı, bir gün sucuğun yarısını yedim ve fırlattı bana...nedne yemişim onun parası ilealınmışBenim esimin babasi da yedigi zeytinleri sayarmis, her kavgada evden kovarmis. Esim doguda uzman cavuslugu kazanmisti, git de neyse dilim varmiyor soylemeye... Oyle iste. Boyle babalar varmis, ben de esim sayesinde gordum. Yoksa her babayi kendi babam gibi sanardim.
Simdi gordum evlenmissin, mutlu da degilsin heralde. Ne diyeyim Allah yardimcin olsun. Ben olsam iyi kotu demem meslegime sarilirim bu durumda. Cunku baska alternatifin yok.
seçimvemutluluk meselesi.çevremde çalışmayan bayanlar da vardı, ama mutlularOhoo siz çok bencilsiniz. Empati yapamıyorsunuz. Erkek de olsa çalışacak diye yazılı bir kural mı var? Şahsen ben oğlumun kullanılmasını hayatta istemem kendi bileceği iş ama hayat müşterek seçtiği insanın çalışmasını isterim.
Teşhis konmuş ama tedavi olmalısınız. Sadece sosyal fobiniz içinde değil maruz kaldığınız psikolojik şiddet içinde tedavi olmalısınız. Madem bu hayatı istemiyorsunuz kurtulmak için bir şey yapın.seçimvemutluluk meselesi.çevremde çalışmayan bayanlar da vardı, ama mutlular
Basit ve net ben işegitmek çalışmak vsistemiyorum
benden başka herkes çalışmamı istiyo
çünkü beni olduğım gibi seven yok
çünkü menfaat ilişkisi
bir erkek bir kadını seviyorsa detay bunlar
Senin baban, kocan çalışıp sana bakmasa, annen sana yemek, temizlik yapıp bakmasa severmiydin acaba? Bu hayatta bi sen bencilsin, rahatsın dimi?
Kocamın maaş 5bin, yinede beni çalıştırıyor diye nefret ediyorum derken, senin için detay, eşinin maaşımıydı? Yazık cidden..
dövdü beni, o morlukların fotoları var.unutmadım
bak evigeçindirecek para varsa erkek ille de çalış neden der