BABANIZ SİZİ EVDEN KOVDU MU

soguk_kis_gunu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2014
508
112
Seneler önce oldu ve bir kahvaltı sofrasından bir sonbahar günü sadece babamın sinirlerini bozduğum için kovulmuştum, evde rahat yoktu, huzursuzluk çıkarıyor, seni beslemek zorunda mıyım diyordu, yıllar geçti unutmadım, babamı sevmiyorum...
tek sebep çalışmıyor olmamdı.sosyal fobiğim, insanlarla da geçinemiyorum...dediğine göre bana yatırım yapmış, Allah var dersanelere gittim, bir dediğim iki edilmezdi, en iyi okullarda okuttu, kursları saymıyorum bile ama iş bulamamıştım işte.onun emeklerini verememişim, o yüzden evde hakir gördü, psikolojik şiddet diz boyu idi, 4 sene önce idi bütün bunlar, sonra doğuda memurluğa gönderdi beni, ölür mü gider mi diye düşünmedi, ölürsem ne olur dedim, kaderindir demişti.
ne düşünüyorsunuz?adamın tek okuyacak ve meslek sahibi olacak çocuğuydum, sonrasında işimden memnun olmadım vs...iş hayatım bir türlü oturmadı.ama ne yapabilirim...O mala mülke tapanlara lanet ediyorum her saniye

Her şeyi bosver elimde mesleğin babandan uzaktasın zaten gözden çıkarmış hiç umursama. Benimde babam beter biri hiç sevmiyorum nefret ediyorum evlenince hamdolsun kurtuldum sende uzaklaşıp kurtulmuşssun. İşin gücün peşine koş canım unutmasan da düşünmemek en iyisi

Ben de babamı sevmiyorum sürekli bizi aşağılıyor insanların içinde rezil ediyor, anneme sürekli hakaret ediyor, kendisi eve gelmiyor ama bizim evden adım atmamız yasak falan filan boşver takmamaya çalış ben yapamıyorum ama sen yap.
Kafana tokadan başka bir şey takma..

masal öyle bitmedi, bir evlilk yaptım, kocam şiddet uyguladı, şimdi halen beraberiz ama güvnmiyorum.çocuk oldu, kendi aileme çalışırken bırakmak durumundayım, işimden memnun değilim.öte yanan eşimille de çalışan kadın istiyo, şimdi 2. kez kpss ye hazırlanıyorum vs...

Ben işten çıkmadım diye nişanlımla aram bozulur hakaret eder hakaret etti diye ayrılırım senin eşinde çalışan kadın istiyor garip bir dünya...

Kovdu evet, annemle kavga etmenizden bıktım anlaşamıyorsanız boşanın dedim diye. Beğenmiyorsan s.ktrgt dedi o da. Hala aynı evde yaşıyoruz, yeni mezunum henüz işim de yok. Babamı çok sevmem ben de ama Allah başımızdan eksik etmesin. Aynı durumlar değil biliyorum ama sonuçta baba, yapacak pek bir şey yok.

biraz kendinizce yorumluyormuşsunuz gibi geldi bana..sizi ısrarla çalışmaya teşvik eden bir baba memur olmanız için baya itmiş belliki ve siz mesleği bırakıp evlenmişsiniz şimdi kpss ye çalışıyorsunuz..
tekrar ediyorum belkide içinizde yaşadığınız budur ama bence kendi açınızdan yorum yapıyormuşsunuz gibi geldi bana.

Peki güzel arkadaşım tedavi vs oldunuzmu cevap alamadınızmı bu nekadar devam edecek böle bi çaresi yokmu yada sizin gayretiniz mecalinizmi yokbabanıza girmiyorum bile

olmuyo bir ara gittim olmuyo.işi bırakmadım doğum iznindeyim.bırakmak delilik...beraber yaşadığım kocama bile güvenmezken

Kurtuldum diyorsunuz çok merak ediyorum babanız kötü bir örnekken erkeklerden korkmaniz mi yada babanız gibi biri ile karşılaşmakdan. Siz evlenince annenizin ne olacağından.yanlış anlamayın merakımı .

bence problem sizde..
şimdi abartarak anlatıyorsunuz babayı ama kendinizi zavallı gibi anlatmışsınız..

benim bir kardeşimde böyle.. ondan yola çıkarak sizi anlatayım.

okudunuz, adam yaparsın kızım olur kızım dedikçe siz olmayacağını yapamayacağını söylediniz.. toplum içine çıkamadığınız kendinizi geliştirmeye kapalı olduğunuz için babanız sizi yüreklendirmeye kalkışmış.

ben ölürsem ne olur bu kız diye?? ve bende doğuda memurdum neden öleyim?? tabi takdir İlahi ayrı..
her yer Türkiyemin toprağı.. adam da bu gözle bakmıştır. para pul çok umrunda olsa sizi okutmak, kurslara yollamak yerine evlendirir kökten çözerdi.
haksızlık etmeyin..

korkmadım hayatım zaten berbattı, sevgi yoktu, evlenirsem belki mutlu olurum dedim.olmadı.

hakaret etti dövdü sövdü tabi ben de cevap verdim ona...böyle babalık olmaz, baba sahip çıkan olmalı, iş bulmak için deli gibi çabalıyordum, ama olmuyordu...çabalamasaydım haklısın.

korkmadım hayatım zaten berbattı, sevgi yoktu, evlenirsem belki mutlu olurum dedim.olmadı.
Hakkınızda hayırlısı olsun .Kaç genç kızın korkuları var babası gibi biri ile karsilasir annesinin çektiğini yaşadığını yaşar diye .Kızlar annelerinin kaderini yaşarmış. Dilerim ki hiç kimse kahir çekmek şiddet görmek sevgisiz kalmak zorunda kalmaz .

Anne-baba hiç bir şekilde evladını evden kovmamalı. İma bile etmemeli.
Babalık ehliyetle, diplomayla olmuyor. Bazıları layıkıyla babalık yapıyor, bazıları buna layık olamıyor. Ama ne yapabilirsiniz bu saatten sonra? Babanızı eğitemezsiniz, ona sevmeyi öğretemezsiniz. Onu ruh hastası biri olarak kabul edin, söylediklerini buna göre değerlendirin, çok ciddiye almayın mutlu olmak istiyorsanız.

Bir de babanızın (ya da başka insanların) eline neden koz veriyorsunuz? Neden çalışmıyorsunuz? Bugün engelli insanlar bile çalışıyor, fiziksel engelliler, zihinsel engelliler bir işe gidip geliyor. Siz sosyal fobinizin arkasına neden sığınmaya çalışıyorsunuz? Bir uzmandan destek alabilirsiniz.

Kendiniz söylüyorsunuz en iyi okullarda, kurslarda okuttu diye. Birazcık da olsa haklı değil mi babanız bu emeğinin karşılığını görmede? Maddi anlamda demiyorum, ama kızının başarılı olduğunu, bir şeylerin üstesinden geldiğini görmek onun için de bir ödül olmaz mıydı?

Doğuda memurluğa gönderdi diyorsunuz da, ben gencecik öğretmenlerle, sağlık çalışanları ile tanıştım biliyor musunuz, hem de Şırnak'ta. Tek başlarına çalışmaya gelmişler, hiç biri de bizi "gönderdiler" diye düşünmüyordu.
Bence siz de kendi hayatınızı sorumluluğunu almaya başlayın. "İşimden memnun olmadım" bir bahane olmasın. Daha iyi bir iş bulun, sonra memnun olmadığınız işi bırakın.

Burası kadınlar kulübü, bir sürü kadın var, sabahın 6'sında işe gitmek için yollara dökülen, bebeğini bırakıp giden, gece nöbete kalan, hafta sonu çalışan... Patronundan fırça yiyen... İş hayatı kolay değil ki.

Biraz aynaya bakın, bu yazdıklarımı düşünün. Babanızı haklı çıkarmaya çalışmıyorum ama sizi de çok haklı göremiyorum.

hesabını sordum babamdan, babam dedi ki kötü bişi mi dedim, git çalış dedim sadece, bana muhtaç olma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…