- 12 Ağustos 2014
- 3.061
- 2.057
-
- Konu Sahibi soguk_kis_gunu
Evlenmeyip ömütboyu onumu cekecektim hergün ağlayarak uyu acaba bu akşam hangi sorundan kavga cikarmak, hakaretlerle ezilmekten istediğim hiçbirşeyi yapamadım. Okumak istedim ama annem i düşündüm bırakamadım yanlıs tercih yapıp yerlesemedim dedim. Neyzen olmak istedim hakaretlerine sindirdi vaz gectim. Daha örnek çok oyüzden sevdiğim ve sevildiğimi anladığım an evlendim. Rabbim herkese hayırlı eş nasip etsin.Kurtuldum diyorsunuz çok merak ediyorum babanız kötü bir örnekken erkeklerden korkmaniz mi yada babanız gibi biri ile karşılaşmakdan. Siz evlenince annenizin ne olacağından.yanlış anlamayın merakımı .
birde eşinle hiç konuşmadın mı evlenmeden madem illaki çalışan bir kadınla evli olmak isteyen biriyle evlenmeseydiniz keşkesf liler okumamalı mı ya da her okuyan çalışıyor mu çok yargılayıcı...öfffffffffffff.
Nasil gecindin baban gidince?Seneler önce oldu ve bir kahvaltı sofrasından bir sonbahar günü sadece babamın sinirlerini bozduğum için kovulmuştum, evde rahat yoktu, huzursuzluk çıkarıyor, seni beslemek zorunda mıyım diyordu, yıllar geçti unutmadım, babamı sevmiyorum...
tek sebep çalışmıyor olmamdı.sosyal fobiğim, insanlarla da geçinemiyorum...dediğine göre bana yatırım yapmış, Allah var dersanelere gittim, bir dediğim iki edilmezdi, en iyi okullarda okuttu, kursları saymıyorum bile ama iş bulamamıştım işte.onun emeklerini verememişim, o yüzden evde hakir gördü, psikolojik şiddet diz boyu idi, 4 sene önce idi bütün bunlar, sonra doğuda memurluğa gönderdi beni, ölür mü gider mi diye düşünmedi, ölürsem ne olur dedim, kaderindir demişti.
ne düşünüyorsunuz?adamın tek okuyacak ve meslek sahibi olacak çocuğuydum, sonrasında işimden memnun olmadım vs...iş hayatım bir türlü oturmadı.ama ne yapabilirim...O mala mülke tapanlara lanet ediyorum her saniye
3 kere buluştuk, 4 de evlendim.yanlıştı, ille de ailemolucak çocuk yapacam yabirde eşinle hiç konuşmadın mı evlenmeden madem illaki çalışan bir kadınla evli olmak isteyen biriyle evlenmeseydiniz keşke
çalıştım .doğuda memurdum.Nasil gecindin baban gidince?
Bundan sonra yüzünüz hep gülsün insallah Allah sağlık huzur geçim versinEvlenmeyip ömütboyu onumu cekecektim hergün ağlayarak uyu acaba bu akşam hangi sorundan kavga cikarmak, hakaretlerle ezilmekten istediğim hiçbirşeyi yapamadım. Okumak istedim ama annem i düşündüm bırakamadım yanlıs tercih yapıp yerlesemedim dedim. Neyzen olmak istedim hakaretlerine sindirdi vaz gectim. Daha örnek çok oyüzden sevdiğim ve sevildiğimi anladığım an evlendim. Rabbim herkese hayırlı eş nasip etsin.
ve bir babaya, her çocuk gibi...oğlum benim, canımoğlum...o dünyada, keşke değil, iyi ki o.çünkü o kimsenin varlığı ile uğraşmıyor.o yaşıyo, o istemedi ama dünyada...çok tatlı...keşke çocuk sahibi olmayı erteleseydiniz... olmuş bir kere Allah size bağışlasın ama en azından çocuğunuz için değişmeye çalışın, bir çocuğun hayatına annesi damgasını vurur ve her çocuk gibi sizinkinin de güçlü ve mutlu bir anneye ihtiyacı var...
Tamam çalışmayın ama istediğiniz nedir aileniz ya da eşiniz ömür boyu size baksınlar mı?sf liler okumamalı mı ya da her okuyan çalışıyor mu çok yargılayıcı...öfffffffffffff.
peki bunu istemek bir kasının hakkı değil mi, kadın çalışmalı mı mutlakaTamam çalışmayın ama istediğiniz nedir aileniz ya da eşiniz ömür boyu size baksınlar mı?
Bence çalışmalı benim en büyük korkum koca eline bakmaktı bu yüzden ne yaptım ne ettim bir meslek sahibi oldum evlenmeden. Ayrıca güvendiğiniz o insanların her zaman yanınızda olacağının garantisi var mı? Yarın bir gün eşinizi ve ailenizi kaybetseniz o çocuk ne olacak?peki bunu istemek bir kasının hakkı değil mi, kadın çalışmalı mı mutlaka
o zaman demicekti malımız mülkümüz var, 5 ağartmanı bir yazlığı ve bir arabası var istanbulda.ama yetmiyor, emekli maaş+kira 4500 tl. ama ben bir eve sığamıyorum.niye çünkü açgözlü, paragöz,metaryalistBence çalışmalı benim en büyük korkum koca eline bakmaktı bu yüzden ne yaptım ne ettim bir meslek sahibi oldum evlenmeden. Ayrıca güvendiğiniz o insanların her zaman yanınızda olacağının garantisi var mı? Yarın bir gün eşinizi ve ailenizi kaybetseniz o çocuk ne olacak?
Sizinki de menfaat çalışmanızı istemeseydi ondan iyisi olmazdı. Sizi dövdüğü için haklı demiyorum yanlış anlamayın.Basit ve net ben işegitmek çalışmak vsistemiyorum
benden başka herkes çalışmamı istiyo
çünkü beni olduğım gibi seven yok
çünkü menfaat ilişkisi
bir erkek bir kadını seviyorsa detay bunlar
Boşanın o zamano zaman demicekti malımız mülkümüz var, 5 ağartmanı bir yazlığı ve bir arabası var istanbulda.ama yetmiyor, emekli maaş+kira 4500 tl. ama ben bir eve sığamıyorum.niye çünkü açgözlü, paragöz,metaryalist
bayanım ben o erkek.bu taş devrinden beri böyleSizinki de menfaat çalışmanızı istemeseydi ondan iyisi olmazdı. Sizi dövdüğü için haklı demiyorum yanlış anlamayın.
Eşinizin böyle bir isteği olsaydı kabul eder miydiniz? Yani ben çalışmak istemiyorum deseydi tamam evde otur ben çalışırım der miydin?