BABANIZ SİZİ EVDEN KOVDU MU

Kurtuldum diyorsunuz çok merak ediyorum babanız kötü bir örnekken erkeklerden korkmaniz mi yada babanız gibi biri ile karşılaşmakdan. Siz evlenince annenizin ne olacağından.yanlış anlamayın merakımı .
Evlenmeyip ömütboyu onumu cekecektim hergün ağlayarak uyu acaba bu akşam hangi sorundan kavga cikarmak, hakaretlerle ezilmekten istediğim hiçbirşeyi yapamadım. Okumak istedim ama annem i düşündüm bırakamadım yanlıs tercih yapıp yerlesemedim dedim. Neyzen olmak istedim hakaretlerine sindirdi vaz gectim. Daha örnek çok oyüzden sevdiğim ve sevildiğimi anladığım an evlendim. Rabbim herkese hayırlı eş nasip etsin.​

buradaki arkadaşları yürekten seviyorum.kimsem yok, dışarı bile çıkmıyorum ve sizlerin görüşleri önemli zaman ayırıp cevap yazan Allahın güzel yürekli kulları, cesur, akıllık mantıklı kadınlarsınız

Nasil gecindin baban gidince?

beğenmediğiniz doğu görevini bile kazanmak için yıllarını harcayanlar var. bu insanlar neden ellerindekinin kıymetini bilmez ya. babanız okutmasaydı çalışmanızı istemeseydi şu durumda çok daha iyi bir baba olurdu muhtemelen

dün gece ağır kompleks sahibi olduğumu bana hatırlatan arkadaşa teşekkür ediyorum. bunu fark etmek bununla mücade edeceğime sebep oldu. benim babam aslında çok merhametli, yardım sever, oturup saatlerce dertleştiğim, erkek arkadaşımı sadece ona söylebildiğim, hakareti küfrü, şiddeti olmayan aslında mükemmel bir adam. tek zafiyeti kadınlara olan düşkünlüğü. bu sorunu beni hiç ilgilendirmedi ama annemin acısı yüzünden bende çok etkilendim haliyle. bu da ona karşı içimde bir savaş başlattı. hatta bir sefer yumuruklarla saldırmıştım adama. ben hep doğruları söylerdim ve kabul görmezdim. kazandığı paraları doğru yollara harcaması, yatırım yapması gibi konularda uyarırdım. bu beni onun gözünde gaddar yaptı. bir gün beni evlatlıktan reddetti. çünkü nefsinin zoruna giden sözler söylemiştim. ama doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar. aynısını şuan işimde yaşıyorum. vali başkanlığında ki bir kurumun avukatıyım. vali hukuk dersleri görmüş bir adam o yüzden bir tek o değer veriyor. geri kalan yiyiciler benden nefret ediyor. çünkü onların rantına gore mutalaalar vermiyorum. oyunu, düzeni bozduğum için her fırsatta üzerime iftira bile atıyorlar. ama Allah öyle büyük ki o oyunlarına kendilerini düşürüyorlar. doğru olmak Kabul görmüyor ama ben yinede vaz geçmiyorum. babamda bu doğruculuğumdan çok çekti. bizde ondan çektik.

ancak beni ve kardeşlerimi en iyi okullarda kolejlerde okuttu. hepimiz üniversite mezunu olduk. bizi terk edebilirdi. annem başka adamla evlenip hayatımızı zehredebilirdi. ne babam terketti ne de annem yaşadıkları yüzünden boşandı. çocuklarım için katlandım dedi. bazen sinirlenip üzülüyordum. bunu üniversitenin son senesinde aştım. tüm kötülükleri affettim. insanız sonuçta. herkes hata yapabilir. şeytan insanları yoldan çıkarmak için her türlü yolu deniyor. kimisini öfkesine yenik düşürüyor kimisini nefsine. aslına bakarsan şu hayatta kimse hayal ettiği gibi bir ömür sürmüyor. herkesin ağır problemleri var. netice; bu olumsuz hayat içinde güzel bir şeyler görmek, farkındalığını yükseltmek lazım. hayatınızı güzelleştirmek sizing elinizde. sadece bunun yol ve yöntemini bulmanız gerekiyor.

Bundan sonra yüzünüz hep gülsün insallah Allah sağlık huzur geçim versin

eve yıllar önce babam bana bir daha bu eve gelme demişti o günden sonra 1,5 yıl kadar gelmedim teyzemde kalmıştım

keşke çocuk sahibi olmayı erteleseydiniz... olmuş bir kere Allah size bağışlasın ama en azından çocuğunuz için değişmeye çalışın, bir çocuğun hayatına annesi damgasını vurur ve her çocuk gibi sizinkinin de güçlü ve mutlu bir anneye ihtiyacı var...

ve bir babaya, her çocuk gibi...oğlum benim, canımoğlum...o dünyada, keşke değil, iyi ki o.çünkü o kimsenin varlığı ile uğraşmıyor.o yaşıyo, o istemedi ama dünyada...çok tatlı...

peki bunu istemek bir kasının hakkı değil mi, kadın çalışmalı mı mutlaka
Bence çalışmalı benim en büyük korkum koca eline bakmaktı bu yüzden ne yaptım ne ettim bir meslek sahibi oldum evlenmeden. Ayrıca güvendiğiniz o insanların her zaman yanınızda olacağının garantisi var mı? Yarın bir gün eşinizi ve ailenizi kaybetseniz o çocuk ne olacak?

Basit ve net ben işegitmek çalışmak vsistemiyorum
benden başka herkes çalışmamı istiyo
çünkü beni olduğım gibi seven yok
çünkü menfaat ilişkisi
bir erkek bir kadını seviyorsa detay bunlar

o zaman demicekti malımız mülkümüz var, 5 ağartmanı bir yazlığı ve bir arabası var istanbulda.ama yetmiyor, emekli maaş+kira 4500 tl. ama ben bir eve sığamıyorum.niye çünkü açgözlü, paragöz,metaryalist

Basit ve net ben işegitmek çalışmak vsistemiyorum
benden başka herkes çalışmamı istiyo
çünkü beni olduğım gibi seven yok
çünkü menfaat ilişkisi
bir erkek bir kadını seviyorsa detay bunlar
Sizinki de menfaat çalışmanızı istemeseydi ondan iyisi olmazdı. Sizi dövdüğü için haklı demiyorum yanlış anlamayın.
Eşinizin böyle bir isteği olsaydı kabul eder miydiniz? Yani ben çalışmak istemiyorum deseydi tamam evde otur ben çalışırım der miydin?

bayanım ben o erkek.bu taş devrinden beri böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…