- 3 Aralık 2016
- 3.758
- 2.084
- 133
- Konu Sahibi Pamukprensali
-
Vallahi bende anlamadım yani sinirden oturdum ağlıyorum yiyemiyorum biliyorlar yıllardır bu böyleÇiğ halini ve kanlarını gördüğüm eti benim de yiyesim gelmiyor, yemezseniz yemezsiniz yani neden bu kadar büyüdü anlam veremedim
Sizin okumanızda sorun mu var psikolojik rahatsızlık seviyesinde diyorum abartiyorsunuz diyorsun herkese yorumlariniz cok sivri kimseye insanı yollardan yaklasmiyorsunuz lütfen ya daha düzgün yazın ya da hiç yazmayincE abartıyorsunuz ama.
Tamam siz istemiyorsanız hiç yazmam benSizin okumanızda sorun mu var psikolojik rahatsızlık seviyesinde diyorum abartiyorsunuz diyorsun herkese yorumlariniz cok sivri kimseye insanı yollardan yaklasmiyorsunuz lütfen ya daha düzgün yazın ya da hiç yazmayinc
Kaynatmadim kaynatsam da aynı problem olurdu yani yiyemiyorum normalde de et pek yiyen biri değilim ama bu şekilde olunca asla yiyemiyorum çünkü takıntım var bu konuda corÇorbacıda mı gitmek istediniz anlamadım. Bir çorba kaynatsaydınız ya.
Tedavi aşamasındaymışsınız kendinizi üzmeyin, koskoca kadın ister yer ister yemez fazla abartmışlar. Ben toxodan değil ama iştahımı kaçırıyor kanlı kanlı görmek, et suyu olan ve tavuk suyu olan şeyleri de yemem. Kimse de bir şey demiyor, uymazsa dışardan söylüyorum.Vallahi bende anlamadım yani sinirden oturdum ağlıyorum yiyemiyorum biliyorlar yıllardır bu böyle
et yemek istemeyebilirsiniz bunun için illa ki ciddi bir sebebinizin olması gerekmez ki, sevmediğiniz bi şeyi neden yemek zorunda olasınız, üstelik tedavi de görüyorsunuz. dualarını bilemem ama hakkınızda en hayırlısı neyse zaten o olacaktır bence hiç stres yapmayın.Kizlar annemi ve babamı alıp yazliga geldik 2 gün kalacaktık benim cig et ve buna temas etmiş şeylere karşı tikim var takintiliyim su an tup bebekte transfer surecindeyim neyse bunları gördüm mangal yemicem ben dedim çünkü icim almıyor ve toksoplazma kapmaktan korkuyorum ogluma hamile iken doktorum bu konuda beni cok korkutttugu için zamanla bu bende twkintiya dönüştü çiğ ete ya da çiğ etle dokunulup elleri iyi sabunlanmayinca tikleniyorum kırmadım sadece baba bu bende hastalık tikim var yiyemem ben bir çorba içip gelcem sadece 2 dakika dedim ve olay çıktı aşamıyorum bu konuyu kac defa psikolojik destekte aldık hafiflemisti ama simdi tup bebek sürecine girince hassaslastim yine ve ben böyle söyledim diye eşyalarını topladı eve gidelim diye tutturdu tabi bende gitmedim corbaciya cunku surat asti keske takıntım olmasa yesem ama elimde değil yiyemiyorum oturdum ağlıyorum şu an anne baba duası almadan tedavi olsam da sonucu hayırla sonuçlanmaz iptal edeceğim tedavimi zerre anlayış yok aşamiyorum kac defa destek aldim hafifledi ama su an tedavi sürecinde yine başladı ama anlayan yok maalesef eşimden başka beni ☹
Tamam herkese bilmiş bilmiş yazan şahıs lütfen beni etikwt yapıp daha fazla yazmayın gereksiz yorumlarınızı görmek istememTamam siz istemiyorsanız hiç yazmam ben
Psikolojik rahatsızlıksa tedavi olursunuz. Oturur sofraya, masaya konulan diğer şeylerden yersiniz hiç et yemek istemiyorsanız. İnsanları huzursuz ederseniz kalkıp gitmek isterler tabi ki.
O kadar abarttılar ki yıllardır böyleyim aşamadik maalesef esim alıştı ama yok anlamiyorlarTedavi aşamasındaymışsınız kendinizi üzmeyin, koskoca kadın ister yer ister yemez fazla abartmışlar. Ben toxodan değil ama iştahımı kaçırıyor kanlı kanlı görmek, et suyu olan ve tavuk suyu olan şeyleri de yemem. Kimse de bir şey demiyor, uymazsa dışardan söylüyorum.
Sizinkilerin yapıları böyle heralde, zamanla alışırlar onlar da. Kontrol etmeyi seviyorlar sanırım.
Benim yazmamam size çözüm olacaksa yazmam sorun değil. Ama her karşıt görüşe böyle davranıyorsanız sorun karşınızdaki insanlarda değil sizdedir. Daha çok sorun yaşarsınız böyle.Tamam herkese bilmiş bilmiş yazan şahıs lütfen beni etikwt yapıp daha fazla yazmayın gereksiz yorumlarınızı görmek istemem
Anlamiyorjm işte engel olmadım kötü birsey demedim yiyemiyorum ama huzuru kaçıran muamelesi yapılıyor su an ilk defa da bu mevzu olmadi yıllardır varet yemek istemeyebilirsiniz bunun için illa ki ciddi bir sebebinizin olması gerekmez ki, sevmediğiniz bi şeyi neden yemek zorunda olasınız, üstelik tedavi de görüyorsunuz. dualarını bilemem ama hakkınızda en hayırlısı neyse zaten o olacaktır bence hiç stres yapmayın.
Beni zorla günaha sokuyorlarTedavi aşamasındaymışsınız kendinizi üzmeyin, koskoca kadın ister yer ister yemez fazla abartmışlar. Ben toxodan değil ama iştahımı kaçırıyor kanlı kanlı görmek, et suyu olan ve tavuk suyu olan şeyleri de yemem. Kimse de bir şey demiyor, uymazsa dışardan söylüyorum.
Sizinkilerin yapıları böyle heralde, zamanla alışırlar onlar da. Kontrol etmeyi seviyorlar sanırım.
e tamam onlar kontrol delisi denilen karakterlerden ve kendi bakış açıları dışındakileri kabul etmeyip sorun çıkaran insanlardan, yani babanız tabii ki ama maalesef durum bu ve bıçak gibi kestirip atmadan gardınızı düşürmeden hallolacak gibi gözükmüyor. sonuçta eşiniz sizi anlıyor gerisini boş verin ve üzülmek yerine sağlam durarak kendinizi ifade edin anlayıp anlamamak ona kalmış. insanız değişiyoruz dönüşüyoruz ve yıllarca devam eden bu ebeveyn kısırdöngüleri bir yerden sonra tahammül sınırını aşıyor gerçekten..Anlamiyorjm işte engel olmadım kötü birsey demedim yiyemiyorum ama huzuru kaçıran muamelesi yapılıyor su an ilk defa da bu mevzu olmadi yıllardır var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?