• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Babamla yasadiklarim

Pamukprensali

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
Kizlar annemi ve babamı alıp yazliga geldik 2 gün kalacaktık benim cig et ve buna temas etmiş şeylere karşı tikim var takintiliyim su an tup bebekte transfer surecindeyim neyse bunları gördüm mangal yemicem ben dedim çünkü icim almıyor ve toksoplazma kapmaktan korkuyorum ogluma hamile iken doktorum bu konuda beni cok korkutttugu için zamanla bu bende twkintiya dönüştü çiğ ete ya da çiğ etle dokunulup elleri iyi sabunlanmayinca tikleniyorum kırmadım sadece baba bu bende hastalık tikim var yiyemem ben bir çorba içip gelcem sadece 2 dakika dedim ve olay çıktı aşamıyorum bu konuyu kac defa psikolojik destekte aldık hafiflemisti ama simdi tup bebek sürecine girince hassaslastim yine ve ben böyle söyledim diye eşyalarını topladı eve gidelim diye tutturdu tabi bende gitmedim corbaciya cunku surat asti keske takıntım olmasa yesem ama elimde değil yiyemiyorum oturdum ağlıyorum şu an anne baba duası almadan tedavi olsam da sonucu hayırla sonuçlanmaz iptal edeceğim tedavimi zerre anlayış yok aşamiyorum kac defa destek aldim hafifledi ama su an tedavi sürecinde yine başladı ama anlayan yok maalesef eşimden başka beni ☹

Bu arada tezgaha etin kanı akmisti babam ete dokunup buzdolabıni filan ellemis onları görünce yemek istemedim yani yoruldum artık herseyden herkesten kimse yaşadığım zorluğu düşünmüyor üstüme geliyorlar gebelik konularında cok hassasım çünkü 4 bebek kaybım var ve bu konuda takintiliyim çorba da icmiyim tamam dedim ama yok hemen olayı büyüttüler

Sizin okumanızda sorun mu var psikolojik rahatsızlık seviyesinde diyorum abartiyorsunuz diyorsun herkese yorumlariniz cok sivri kimseye insanı yollardan yaklasmiyorsunuz lütfen ya daha düzgün yazın ya da hiç yazmayinc
Tamam siz istemiyorsanız hiç yazmam ben 😂😂😂

Psikolojik rahatsızlıksa tedavi olursunuz. Oturur sofraya, masaya konulan diğer şeylerden yersiniz hiç et yemek istemiyorsanız. İnsanları huzursuz ederseniz kalkıp gitmek isterler tabi ki.

Vallahi bende anlamadım yani sinirden oturdum ağlıyorum yiyemiyorum biliyorlar yıllardır bu böyle
Tedavi aşamasındaymışsınız kendinizi üzmeyin, koskoca kadın ister yer ister yemez fazla abartmışlar. Ben toxodan değil ama iştahımı kaçırıyor kanlı kanlı görmek, et suyu olan ve tavuk suyu olan şeyleri de yemem. Kimse de bir şey demiyor, uymazsa dışardan söylüyorum.

Sizinkilerin yapıları böyle heralde, zamanla alışırlar onlar da. Kontrol etmeyi seviyorlar sanırım.

Kizlar annemi ve babamı alıp yazliga geldik 2 gün kalacaktık benim cig et ve buna temas etmiş şeylere karşı tikim var takintiliyim su an tup bebekte transfer surecindeyim neyse bunları gördüm mangal yemicem ben dedim çünkü icim almıyor ve toksoplazma kapmaktan korkuyorum ogluma hamile iken doktorum bu konuda beni cok korkutttugu için zamanla bu bende twkintiya dönüştü çiğ ete ya da çiğ etle dokunulup elleri iyi sabunlanmayinca tikleniyorum kırmadım sadece baba bu bende hastalık tikim var yiyemem ben bir çorba içip gelcem sadece 2 dakika dedim ve olay çıktı aşamıyorum bu konuyu kac defa psikolojik destekte aldık hafiflemisti ama simdi tup bebek sürecine girince hassaslastim yine ve ben böyle söyledim diye eşyalarını topladı eve gidelim diye tutturdu tabi bende gitmedim corbaciya cunku surat asti keske takıntım olmasa yesem ama elimde değil yiyemiyorum oturdum ağlıyorum şu an anne baba duası almadan tedavi olsam da sonucu hayırla sonuçlanmaz iptal edeceğim tedavimi zerre anlayış yok aşamiyorum kac defa destek aldim hafifledi ama su an tedavi sürecinde yine başladı ama anlayan yok maalesef eşimden başka beni ☹
et yemek istemeyebilirsiniz bunun için illa ki ciddi bir sebebinizin olması gerekmez ki, sevmediğiniz bi şeyi neden yemek zorunda olasınız, üstelik tedavi de görüyorsunuz. dualarını bilemem ama hakkınızda en hayırlısı neyse zaten o olacaktır bence hiç stres yapmayın.

Tamam siz istemiyorsanız hiç yazmam ben 😂😂😂

Psikolojik rahatsızlıksa tedavi olursunuz. Oturur sofraya, masaya konulan diğer şeylerden yersiniz hiç et yemek istemiyorsanız. İnsanları huzursuz ederseniz kalkıp gitmek isterler tabi ki.
Tamam herkese bilmiş bilmiş yazan şahıs lütfen beni etikwt yapıp daha fazla yazmayın gereksiz yorumlarınızı görmek istemem

Tedavi aşamasındaymışsınız kendinizi üzmeyin, koskoca kadın ister yer ister yemez fazla abartmışlar. Ben toxodan değil ama iştahımı kaçırıyor kanlı kanlı görmek, et suyu olan ve tavuk suyu olan şeyleri de yemem. Kimse de bir şey demiyor, uymazsa dışardan söylüyorum.

Sizinkilerin yapıları böyle heralde, zamanla alışırlar onlar da. Kontrol etmeyi seviyorlar sanırım.
O kadar abarttılar ki yıllardır böyleyim aşamadik maalesef esim alıştı ama yok anlamiyorlar

Tamam herkese bilmiş bilmiş yazan şahıs lütfen beni etikwt yapıp daha fazla yazmayın gereksiz yorumlarınızı görmek istemem
Benim yazmamam size çözüm olacaksa yazmam sorun değil. Ama her karşıt görüşe böyle davranıyorsanız sorun karşınızdaki insanlarda değil sizdedir. Daha çok sorun yaşarsınız böyle.

et yemek istemeyebilirsiniz bunun için illa ki ciddi bir sebebinizin olması gerekmez ki, sevmediğiniz bi şeyi neden yemek zorunda olasınız, üstelik tedavi de görüyorsunuz. dualarını bilemem ama hakkınızda en hayırlısı neyse zaten o olacaktır bence hiç stres yapmayın.
Anlamiyorjm işte engel olmadım kötü birsey demedim yiyemiyorum ama huzuru kaçıran muamelesi yapılıyor su an ilk defa da bu mevzu olmadi yıllardır var

Beni zorla günaha sokuyorlar

Hastalığı anlayamadım ben et evdeyse o evden hiçbir şey yiyemiyor musunuz.
Çorba da yiyemem yazmışsınız da o yüzden soruyorum.alternatif birşeyler yapılsa ekmek arası falan yiyemiyor musunuz.
Etten geçecek olan hastalık ne oraya yazılmış ama bilmiyorum pek kb

Ben gerçekten özellikle anne babaların böyle şeyler yapmasını anlayamıyorum ya. Ne olmuş yemeden sanki değil mi? Bir dönem bende etten tiksinmistim yemiyordum, her et yemeği olunca aynı şeyler yaşanıyordu. Kardeşim bir insanın insana saygısı olmaz mı? Bu döneme kadar yemissiniz zaten yiyebilseniz yersiniz değil mi, nedenini algılamadan sanki çok büyük kötü şeyler yapmışsınız gibi davranılıyor. İnanın bu ve benzeri şeyi çok yaşadım hala yaşıyorum. Sanırım önce kendi içimizde net olmak gerek. Ben bunu yapmak istemiyorum, nedeni bu ve bu kötü bir şey mi? Bana verilen bu tepkileri hak ediyor muyum? Ben başkasına bunu yapar mıydım? Gibi sorulara içimizde karşılık biliyorsak galiba artık başkalarından onaylanma, destek vs beklememek gerekiyor. Sorsan senin iyiliğini düşünürler ama hassas olduğun ve hassas olmakta haklı olduğunda bir konu varken köstek olurlar. Eğer tedavinizi bu tarz nedenlerden bırakacaksınız lütfen yapmayın. Bu sizin hayatınız, bir evladınız olacaksa sizin olacak. Lütfen kendinize yukarıdaki soruları sorun ve kabullenin. Umarım her şey güzel olur sizin için.

Böyle bir takıntı bende hamilelik döneminde bir ara vardı evde de kedim var . Ama bunu aşmanız lazım şimdiden böyle olursa hamilelikte çok daha kötü . Protein de almanız gerekecek mecbur çiğ ete de dokununacaksiniz korkutmak istemem de toksoplazma sebzelerden de bulaşabilir ne yapacaksiniz bu durumda ? Tekrar destek almalısınız

Anlamiyorjm işte engel olmadım kötü birsey demedim yiyemiyorum ama huzuru kaçıran muamelesi yapılıyor su an ilk defa da bu mevzu olmadi yıllardır var
e tamam onlar kontrol delisi denilen karakterlerden ve kendi bakış açıları dışındakileri kabul etmeyip sorun çıkaran insanlardan, yani babanız tabii ki ama maalesef durum bu ve bıçak gibi kestirip atmadan gardınızı düşürmeden hallolacak gibi gözükmüyor. sonuçta eşiniz sizi anlıyor gerisini boş verin ve üzülmek yerine sağlam durarak kendinizi ifade edin anlayıp anlamamak ona kalmış. insanız değişiyoruz dönüşüyoruz ve yıllarca devam eden bu ebeveyn kısırdöngüleri bir yerden sonra tahammül sınırını aşıyor gerçekten..

Back
X