- Konu Sahibi Pamukprensali
Kizlar annemi ve babamı alıp yazliga geldik 2 gün kalacaktık benim cig et ve buna temas etmiş şeylere karşı tikim var takintiliyim su an tup bebekte transfer surecindeyim neyse bunları gördüm mangal yemicem ben dedim çünkü icim almıyor ve toksoplazma kapmaktan korkuyorum ogluma hamile iken doktorum bu konuda beni cok korkutttugu için zamanla bu bende twkintiya dönüştü çiğ ete ya da çiğ etle dokunulup elleri iyi sabunlanmayinca tikleniyorum kırmadım sadece baba bu bende hastalık tikim var yiyemem ben bir çorba içip gelcem sadece 2 dakika dedim ve olay çıktı aşamıyorum bu konuyu kac defa psikolojik destekte aldık hafiflemisti ama simdi tup bebek sürecine girince hassaslastim yine ve ben böyle söyledim diye eşyalarını topladı eve gidelim diye tutturdu tabi bende gitmedim corbaciya cunku surat asti keske takıntım olmasa yesem ama elimde değil yiyemiyorum oturdum ağlıyorum şu an anne baba duası almadan tedavi olsam da sonucu hayırla sonuçlanmaz iptal edeceğim tedavimi zerre anlayış yok aşamiyorum kac defa destek aldim hafifledi ama su an tedavi sürecinde yine başladı ama anlayan yok maalesef eşimden başka beni ☹