Malesef boşanmış ailelerde de birlikte olan ailelerde de bu durum görülüyor.fakat herkesin hikayesi farklı… biz etrafımızda böyle insanların olduğu bir çevrede oturduğumuzu bilmiyorduk. Sigara dahi ne babası ne ben kullanıyorduk.. bn oğluma hazır süt dahi içirmezdim…her şey organik olacaktı.parka tek başına gitmekte neymiş mümkünmü… ama biz ayrılınca eski eş çomak soktu yuvamıza…. Eğer insan gibi boşanıp evet bir hata yaptım sen çocuklarımın annesisin diyip çocuklara sahip çıksaydı böyle olmazdı… o çocuğumu parka göndermek yada eve istediği saate gelme vaadleriyle ki öylede yaptı, bnm oğlumun cebine anahtar koyup gece 1 de eve gelebilirsin dedi… bunu oğlum Bna söyledi… çünkü bn o eve girmeden uyumazdım… babaanneler kızmıyorum baban kızmıyorum o saate gitmene dediğimde Bna anahtar verdiler geç gelirsen zili çalma babaannen uyanmadın demiş babası…. Oğlum bir gün bna dedi ki oturuyorduk camdan dışarı baktı ve anne senle olsam hep ders çalıştırırdım dedi…
Yani bende olsam oğlumun ysptığını yapar ve babamı seçerdim… çünkü çocuk oyun ister,,, fırsatı kim verirse onu seçer… suçlu babası … dereceyle kazandığı okuldan aldı kendi kapısındaki maddecilerin olduğu okula verdi… yıktım ortalığı ama oğlum da istiyor…. Sonra sıfırlar geldi,,, sonra disiplin cezaları,,,, okul müdürü çağırıp bu çocuğu annesine ver demiş…. Çünkü onlarda biliyordu bnm nasıl eğitimini önemsediğimi …ve sonra oğlum maddeye başlamış… pandemiydi anonslar veriliyordu kimse sokağa çıkmasın diye…. Bnde kayınpederi aradım… size yalvarıyorum bakın çık büyük bir salgın var yarına çıkamayız belki ne olur bnm oğlumu bna verin,, çünkü oğlum hep sokakta…. Kayınpeder bna dedi ki onu kurtarırsa bir tek sen kurtarırsın…. Bende ne oldu ki dedimm….yooo eve gelmiyor ya ondan söyledim defi… halbu ki yalan biliyorlarmış maddeye başladığını… çünkü cuk bna geldi,,, babası yalvardı gel diye gitmedi…. Öyle mutluyum yerime sığmıyorum…. Ama çocuğumda değişiklikler var, agrasif, atarlı vs… arkadaşıma anlattım, daha ablasına pis dememiş bir çocuktan bahsediyorum…Bna madde kullanıyordur dedi… yokkk o kola bile içmez dedim, oysaki içiyormuş…. Onu da 3 ay sonra öğrendim…. Oğlumun kız arkadaşı babasının evindeyken başladığını gece parklarda yattığımı şu bankın dili olmada konuşsa dediğini Bna söyledi…. Çık mücadele verdim çokkkk… ama çocuk senin yanına geldi başladı dediler,,,,sonrası kötü son…
Eğer eski eşiniz insan gibi davranır sizede saygı duyar sevgiyle büyürse çocuk hiç bir şey olmaz…. Oğlum bu duruma düştükten sonra anneni dinle, annenden başkası yalan,,,, ki kayınpeder Facebook’tan yazmış ki oğlum cennet anaların ayağının altında,,, anmadan başkası yalan….. ama iş işten geçti…