Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
eğer okur çalışırsan kimse ezemez ama yok okumadan evlenirsen eşin dahil tüm ailesi seni hizmetçi gibi kullanır. azimliysen eğer çalıştıktan sonra kimse bir şey yapamaz.. eh baba evini arayıp aramamak sana düşüyor burada. mesleğini eline aldıktan sonra daha nişanlıyken çekersin restini orada belli olur zaten.. benim çok öğrencim oldu liseden mezun olur olmaz evlenme derdine düşen, Allah ıslah etsin..
Sevdiğim değer verdiğim ve çok güvendiğim iki yıllık bir ilişkim var ona anlatmıyorum ama beni mutlu biri gibi tanısın şimdilik mutluyum zaten onunia hep. Zaten bazı seyleri onunla konustuğumda unutuyorum ona hiç anlatmıcam bu güvenmediğimden filan değil ben kimseye derdimi açamam. Bende insallah bu yıl hemen kazanırım bir yıl daha beklemek hiç iyi olmaz. Teşekkür ederrim cevabınız için
anlatmamakla en iyisini yapıyorsun eşimiz sevgilimiz deyip güveniyoruz en ufak bir olayda yüzümüze vuruyorlar pişman oluyosun anlattığına.. ele güne karşı ailene laf söyleme ne kadar kötü olursa olsun, içine atma burada bizimle paylaş.. ben öğretmenim canım istediğin kadar bana da anlatabilirsin istediğin zaman.. eski nişanlıma güvenip her derdimi döktüm hepsini yüzüme vurup tehdit etti beni koca mühendis adam yaptı bunu, onun için güvenme..