- Konu Sahibi ayselseyle
Allah Allah ne demek "sanane" adamın evi ... Yaşlı başlı insanlar onların düzeni , onların nizamı , kimse size uyum sağlamak zorunda değil .. Gidiyorsanız evlerine siz onların hayatına uyum sağlayacaksınız. Görmeye tahammül edemeyecek kadar rahatsız oluyorsanız babanızdan gitmeyin, gidip insanlarıda rahatsız etmeyin.Babam kendimi bildim bileli bir sever bir yerer. Canım kızım melek kızım der en ufak bir şeyde sen böylesin sen hastasın burnumdan getirdin der . Mesela gece uykum kaçıyor oturuyorum gelip uyu der uykum kaçtı derim tamam yine de uyu der . Ya uykum gelse uyuyucam derim offff der gider . Gerçekten sinirlerim dayanmıyor . Yemek yapıyorum gece karnım acıkıyor yatağından kalkıp geliyor ev yemek koktu niye yatmıyorsun niye uyumuyorsun diyor . Sanane ya istersem sabaha kadar oturur bişiler atıştırırım müzik dinlerim .o kadar saçma ki konuştuğu her şey . Onunla vakit geçirmek istiyorum ama sinirlerim dayanmıyor . Sigara içiyor bende içiyorum sen çok içiyorsun diyor . Sen 10 tane ben 20 tane içiyorum yani sanane . Eve böcek giriyor korkuyorum niye korkuyorsun bilmem ne diye sinirleniyor . Ya fobim var fobi ne yapabilirim . Böceği öldür diyorum sinirleniyor laf söylüyor . Babamla nasıl vakit geçirebilirim arkadaşlar görmeye bile katlanamıyorum ölüp gidecek sonra kendimi suçlicam.