• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

babamın yaptıkları...

akandeniz

herşey güzel olacak
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2011
6.645
547
148
merhaba çok utanç verici ama artık çatlamak üzereyim...3 gündür zehir oldu hayat hepimize...
babam şantiye şefi genelde maddi durumları iyidir ailemin neyse babam bi gariptir yani konuşmaz hiçbiyere gitmez ailesini aramaz çocuklarıyla ilgilenmez duruma geliyo arada ve bu durum aylarca sürüyo..annem hep etrafında döner,konuşmaya çalışır,hizmetini yapar,babamın ailesiyle sürekli görüşür ki kopmasınlar,etrafa ayıp olmasın hep açıklarını kapatmaya dışarıya yansıtmamaya çalışır....babam yine böyle küstü aylar önce ve annem artık 26 yılın verdiği yorgunluktan ve sıkıntıdan olsa gerek "bu sefer ben üztüne düşmicem zaten düşsemde değişmiyo" dedi..sonra annem babamın telefon görüşmelerinden kuşkulanıp telefonuna bakmış ve bi numara görmüş...gerisi malum işte aldatma maldatma bilmemne...sonra arayıp eve gelmemesini söylemiş babama...babam anneme tehdit mesajı atmış (bende gördüm mesajı) "seni öldürücem" diye..
sonra babam eve gelince kardeşimi erkek kardeşimi aramış kapıyı açsın diye annemde hemen kardeşime açma fln demiş..çocuk anlamış tabi ama çaktırmamak için açmış kapıyı "annem evde yok amcamlara gitti" demiş annemide odasına saklamış..sonra annem durumu anlatmış fln mecburen kardeşime..kardeşimde gidip bakmış babam ne yapıyo diye bide bakmış alkol alıyo masadada silah var (babamın normalde silahı yoktur evde hiç olmadı yani silah fln kimin olduğu belli değil)..çocuk korkmuş tabi hemen annemin yanına gitmiş kapıdan kaçamayacağını fln söylemiş ev 1.katta birlikte karar vermişler kardeşim "camdan atla dayımı ara senin evde olduğunu bilmiyo nasıl olsa aşağısı bahçe yoksa bu adam hepimizi öldürecek"demiş...sonra babam ne yapıyo diya bakmaya gidince annem atlamış camdan (çocuk görmesin diye o gidince atlamış) ve ayak topuğunu parçalamış ayrıca ayak bileği kırık...kalkıp kaçamamış tabi sürüne sürüne apartmanın arkasına bi saçağın altına saklanmış dayımı aramış...40 dk fln beklemiş orda sonra dayım almış bizim çalıştığımız hastaneye geldiler...kızkardeşimle birlikte aynı hastanede çalışıyoruz görünce hemen anladık zaten...1 hafta sonra ameliyat olacak annem platin ve plastik topuk takılacak...erkek kardeşim ağlayıp duruyo tabi...hastaneden rapor alıp karakola gittik ifade fln verdiler gece bulmuşlar babamı annemi arayıp yok nasıl polise haber verirsiniz yok ben sokakta kaldım naapcam şimdi fln konuşuyo...en son yengemi aramış "ben kendimi öldürücem hakkını helal et" fln demiş..bizi hiç aramıyo yani çocuklarını...annemde çok korkuyo tabiki artık yeniden onunla olmaz..kardeşlerim asla istemiyo haklı olarak...kaçgündür karakoldalar ikidebir çağırıyolar kardeşimi annemi fln...mahfoldu hepsi babam yüzünden...haber yok şuanda babamdan..kıyamaz kendine onu biliyorum ama ölü yada diri bi haberi gelse bari bizde bilsek...camdan bakmadan kapı fln açamıyolar..her sesten korkmaya başladılar...
yani o kadar kötü bi durumki artık ne yapayacağımızı şaşırdık...
annem kurtuldu babamdan artık annem babamın basını aradı "oğlun böyle yaptı şimdide yok ortada yengemi arayıp öldürücem kendimi fln demiş" dedi..dedemde "valla bu yıllardır böyle senide benide mahfetti herkesi üzdü bırak ne hali varsa görsün" dedi...amcamda anneme aynısını söylemiş...
ama ne de olsa babam işte ne ona karşı ne düşüneceğime karar veremedim ama kardeşlerime ve anneme çok üzülüyorum....

ne diyeceğimi bilemedim.ALlah yardımcınız olsun.endişelendim açıkcası.böyle sessizlikler beni hep korkutur çünkü.babanızı merak etmeniz çok doğal tabii ki.Hepiniz çok dikkatli olmalısınız:(

inanın çok üzüldüm..

ama kardeşiniz çok saçmalamış.. hadi kardeşiniz zırvalamış, anneniz neden onu dinlemiş?

annenize camdan atla diyeceğine, babanızın oturduğu odanın kapısını kapatıp, kendini kapıya siper edip annenizin kapıdan kaçmasını sağlayabilirdi.. yazık anneciğinize.. geçmişler olsun.. çok ama çok üzüldüm..

tek sende değil böyle baba
bende daha beteri var
ama evlatız oda babamız sevgim yok ama saygı duymak zorundayım ona ve onunla yaşamak zorundayım
annemi ve kardeşlerimi üzmesi beni mahvediyo kendi yaptıklarından çok
allah hepsini ıslah etsin ne diyim.. kaderimiz böyleymiş bizimde:5:

inanın çok üzüldüm..

ama kardeşiniz çok saçmalamış.. hadi kardeşiniz zırvalamış, anneniz neden onu dinlemiş?

annenize camdan atla diyeceğine, babanızın oturduğu odanın kapısını kapatıp, kendini kapıya siper edip annenizin kapıdan kaçmasını sağlayabilirdi.. yazık anneciğinize.. geçmişler olsun.. çok ama çok üzüldüm..

denemiş çocuk ama babamda silah olduğu için korkmuşlar...
annem tabi bişey olur kardeşim araya girer oda zarar görür diye korkmuş...
bide kaçsa ya sokakta yakalarsa annemi o zaman neler olurdu düşünemiyorum..
bencede camdan atlamak saçmalık ama tabi o anın verdiği korku panik herşey mantıklı geliyo insana..evde 1. katta olduğu için bişey olmaz diye düşündüler herhalde

inanın çok üzüldüm..

Alkollü ve silahı olan bir adamın önüne kardeşi siper olmaya kalksaydı belki şimdi daha üzücü ve acı bir hikaye okuyor olabilirdik.

karısını öldürecek değildi herhalde değil mi?

korkutma amaçlı getirmiş belli ki..

Her gün haberlerde 30 yıllık karısını sırf çorbayı soğuk getirdi diye öldüren manyakları izliyoruz. Karısını da öldürebilir elbette, öldürmeyeceğinin garantisi var mı? Can bu riske atılabilir mi?

bende böyle düşüyorum cesaret edemezdi ama işin içinde bide alkol olunca mantık çıkıyo aradan...
amacına ulaştı tabi

bence de sadece korkutacaktı..

neyse olmuşun önüne geçilmiyor.. yapacak bişey yok.. anneniz için çok üzüldüm, umarım en kısa sürede sağlığına kavuşur.. ameliyatları da başarılı geçer..

babanızı kafanıza takmayın, kendini falan öldürmez.. öldürecek adam, öldürür, yengeyi arayıp ağlamaz..

hiç endişelenmeyin.. bırakın kendi haline..

hem suçlu hem güçlü..
hem aldatıyo hem öldürcem diyo...
eger annen eminse aldattıgını o kadının yanına gitmiştir..
kötü birşey olsaydı haberi gelirdi merak etme...

hem suçlu hem güçlü..
hem aldatıyo hem öldürcem diyo...
eger annen eminse aldattıgını o kadının yanına gitmiştir..
kötü birşey olsaydı haberi gelirdi merak etme...

öyle belli bi kişiyle aldatma yok..
çeşitli insanlarla cinslerle....
utanç verici,beni ve kızkardeşimiş yerindibine sokan (erkek kardeşime söyleyemedik)saçmasapan bi ilişki.....

Alkol aldığını söylüyor konusahibi. Alkollüyken korkutma falan düşüneceğini zannetmiyorum. O halde herşey yapabilir. Akıl devreden çıkar.
Çok çok geçmiş olsun.
Keşke anneniz camdan atlayacağına polise haber verilseydi e silahla beraber babanızın o durumu görülebilseydi.
Ama artık çok geç. Annenize çok üzüldüm.
Umarım en kısa zamanda bir haber alırsınız.
Birileri devreye girsin de babanızı sakinleştirsin.
Kendi yoluna bakması konusunda ikna etmeye çalışsın.
Anneciğinizin hiç suçu olmadığını anlatsın

çok zor bi durum yani hem endişeleniyorsunuz hem de kızgınsınız normal olarak babadır sonuçta merak eder insan
anladığım kadarıyla zaten çok normal biri değilmiş bi yerde patlamış dikiş diyelim
ama olan da annenize olmuş .. çok üzüldüm kadıncağıza
Allah yardımcınız olsun..
dikkatli olun yine de Kaybedecek bişeyi olmayan insanlar çok tehlikeli olabilirler bi anda...
Geçmiş olsun diyorum Allah'a emanet olun... :16:

Alkol aldığını söylüyor konusahibi. Alkollüyken korkutma falan düşüneceğini zannetmiyorum. O halde herşey yapabilir. Akıl devreden çıkar.
Çok çok geçmiş olsun.
Keşke anneniz camdan atlayacağına polise haber verilseydi e silahla beraber babanızın o durumu görülebilseydi.
Ama artık çok geç. Annenize çok üzüldüm.
Umarım en kısa zamanda bir haber alırsınız.
Birileri devreye girsin de babanızı sakinleştirsin.
Kendi yoluna bakması konusunda ikna etmeye çalışsın.
Anneciğinizin hiç suçu olmadığını anlatsın

teşekkür ederim....
karakola haber verdik zaten arıyorlar sanırım...
bulunca boşanacaklar zaten...

çok zor bi durum yani hem endişeleniyorsunuz hem de kızgınsınız normal olarak babadır sonuçta merak eder insan
anladığım kadarıyla zaten çok normal biri değilmiş bi yerde patlamış dikiş diyelim
ama olan da annenize olmuş .. çok üzüldüm kadıncağıza
Allah yardımcınız olsun..
dikkatli olun yine de Kaybedecek bişeyi olmayan insanlar çok tehlikeli olabilirler bi anda...
Geçmiş olsun diyorum Allah'a emanet olun... :16:

allah razı olsun canım...
dayım kalıyo yanlarında..
teyzelerim anneannem yengem fln sırayla geliyolar ameliyat oluncaya kadar sonra yine bakacaklar işte iyileşene kadar...
eşim fln öyle bakıyoruz...

Öncelikle gecmis olsun.

Cok zor bir durum, sizin adiniza cok üzüldüm..

Annen iyi sabretmis yillarca, gösterdigi bu sabrin mükafatini yakinda alacaktir mutlaka:34:

Allah yar ve yardimciniz olsun..

karısını öldürecek değildi herhalde değil mi?

korkutma amaçlı getirmiş belli ki..

canım neden olmasın.. cinnet getirip kendi çocuğunu karısını ailesini öldüren insanlar var bu ükkede.. her gün izliyoruz..bence kaçıp polise sığınmakla en iyisi yapmışlar.. valla ben babam anneme kötü söz söyleyince çok kötü olurum..ki sizin durumunuz çok daha acı.. allah yardımcınız olsun. allah babanızı ıslah etssin

Back