- 1 Nisan 2023
- 633
- 2.228
- 28
Kızlar bu akşam nişanlımla başbaşa yemeğe gidicez. Nişanlım babama haber vermiş. Akşam moonse ile yemeğe çıkıcaz sizin içinde uygunsa diye. Bizimkiler akşam yemeğinde bir arada olmaya çok önem verirler bu yüzden bir nevi izin alındı. Müsaade verildi falan. Neyse bende kuaföre gittim bıyıklarımı aldırdım eve gelince bir baktım babam işten dönmüş. Neredeydin dedi. Kardeşim zaten kuaförde olduğumu söylemiş. Ben de tekrar kuafördeydim dedim. Saçlarında bir değişiklik görülmüyor ne yaptın kuaförde dedi. Beş saniye kadar afalladım sonra dedim madem utanmıyor araştırmaya bende söylemeye utanmam. Bıyıklarımı aldırdım dedim. Neden diye soruyor. Allah öyle yaratmış çıkıyor ben de aldırıyorum dedim ama nasıl bir şok yaşıyorum bu lafları yetiştirirken. Bir kardeşime bakıyorum bir babama. Sanki altında bir şey arıyor. Nişanlıma hazırlanıyorum sanki full vücut ağdaya gittim akşam koynuna giricem adamın. Bir de ağır bi adamdır yani böyle patavatsızlık ikinci kez görüyorum. Sürekli bir şey arıyor. Bir kez nişanlımla dışarı çıkacaktık ağız birliği olmadı. Ben başka yere dedim nişanlım başka yere dedi diye itham etti olay çıkarttım. Böyle bir şeyi düşünüyorsa bile dile getirmemeli çünkü. Şimdi de böyle bir şey. Gerçekten hani akşam yemeğe gitmemeyi bile düşünüyorum. Ama çocuk rezervasyon yaptırmış ona yansıtmak istemiyorum.