• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Babamın yaptığı patavatsızlık değil de nedir?

Moonse

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2023
633
2.228
28
Kızlar bu akşam nişanlımla başbaşa yemeğe gidicez. Nişanlım babama haber vermiş. Akşam moonse ile yemeğe çıkıcaz sizin içinde uygunsa diye. Bizimkiler akşam yemeğinde bir arada olmaya çok önem verirler bu yüzden bir nevi izin alındı. Müsaade verildi falan. Neyse bende kuaföre gittim bıyıklarımı aldırdım eve gelince bir baktım babam işten dönmüş. Neredeydin dedi. Kardeşim zaten kuaförde olduğumu söylemiş. Ben de tekrar kuafördeydim dedim. Saçlarında bir değişiklik görülmüyor ne yaptın kuaförde dedi. Beş saniye kadar afalladım sonra dedim madem utanmıyor araştırmaya bende söylemeye utanmam. Bıyıklarımı aldırdım dedim. Neden diye soruyor. Allah öyle yaratmış çıkıyor ben de aldırıyorum dedim ama nasıl bir şok yaşıyorum bu lafları yetiştirirken. Bir kardeşime bakıyorum bir babama. Sanki altında bir şey arıyor. Nişanlıma hazırlanıyorum sanki full vücut ağdaya gittim akşam koynuna giricem adamın. Bir de ağır bi adamdır yani böyle patavatsızlık ikinci kez görüyorum. Sürekli bir şey arıyor. Bir kez nişanlımla dışarı çıkacaktık ağız birliği olmadı. Ben başka yere dedim nişanlım başka yere dedi diye itham etti olay çıkarttım. Böyle bir şeyi düşünüyorsa bile dile getirmemeli çünkü. Şimdi de böyle bir şey. Gerçekten hani akşam yemeğe gitmemeyi bile düşünüyorum. Ama çocuk rezervasyon yaptırmış ona yansıtmak istemiyorum.

Kızlar bu akşam nişanlımla başbaşa yemeğe gidicez. Nişanlım babama haber vermiş. Akşam moonse ile yemeğe çıkıcaz sizin içinde uygunsa diye. Bizimkiler akşam yemeğinde bir arada olmaya çok önem verirler bu yüzden bir nevi izin alındı. Müsaade verildi falan. Neyse bende kuaföre gittim bıyıklarımı aldırdım eve gelince bir baktım babam işten dönmüş. Neredeydin dedi. Kardeşim zaten kuaförde olduğumu söylemiş. Ben de tekrar kuafördeydim dedim. Saçlarında bir değişiklik görülmüyor ne yaptın kuaförde dedi. Beş saniye kadar afalladım sonra dedim madem utanmıyor araştırmaya bende söylemeye utanmam. Bıyıklarımı aldırdım dedim. Neden diye soruyor. Allah öyle yaratmış çıkıyor ben de aldırıyorum dedim ama nasıl bir şok yaşıyorum bu lafları yetiştirirken. Bir kardeşime bakıyorum bir babama. Sanki altında bir şey arıyor. Nişanlıma hazırlanıyorum sanki full vücut ağdaya gittim akşam koynuna giricem adamın. Bir de ağır bi adamdır yani böyle patavatsızlık ilk kez görüyorum. Sürekli bir şey arıyor. Bir kez nişanlımla dışarı çıkacaktık ağız birliği olmadı. Ben başka yere dedim nişanlım başka yere dedi diye itham etti olay çıkarttım. Böyle bir şeyi düşünüyorsa bile dile getirmemeli çünkü. Şimdi de böyle bir şey. Gerçekten hani akşam yemeğe gitmemeyi bile düşünüyorum. Ama çocuk rezervasyon yaptırmış ona yansıtmak istemiyorum.

Sevismeye gittiginizden mi suphe ettigini dusunuyorsunuz?
Ben mi yanlis anladim.

Belki nisanliniza guvenmiyodur sizden ziyade sonucta nisanli hala elin oglu, aksam saatlerinde ilk kez mi cikiyosunuz

Yok emin olarak cevaplayim istedim.

Sanmiyorum yani bundan suphe etse de ima edebilecegini, ama konunun bi oncesi varsa ne bileyim boyle bir dedikodu vs duyduysa belki ...
Q
Ay yok ne dedikodusu ne bir şeyi. Tamamen yersiz bir konuşma yani. Akıllara zarar.

Belki nisanliniza guvenmiyodur sizden ziyade sonucta nisanli hala elin oglu, aksam saatlerinde ilk kez mi cikiyosunuz
Hayır daha önce de çıktık ama kız babası olması belki de bu şekilde endişe duymasına neden oluyordur. Ne bileyim. Ne olursa olsun ayıp geliyor

Klasik türk ailesi, klasik baba.
Meraktan utanmadan kuaförde ne yaptığınızı soruyorsa hiç çekinmeyin ağda randevum vardı baba deyin. Zaten düğüne az kalmıştır aile evinde daha toleranslı olun. Babam beni özlediğini direk söylemez odama gelip iki soru sorar birşeyleri eline alır inceler gider😂 öyle birşey büyük ihtimalle.

Eski kafa belki ağdayı düşünmeden direkt saçında bişey yok naptın ki diye saf bir soru olabilir. Diğer türlü anlıyorsa da takmayın patavatsızlığın çözümü yok ki.

Kızlar bu akşam nişanlımla başbaşa yemeğe gidicez. Nişanlım babama haber vermiş. Akşam moonse ile yemeğe çıkıcaz sizin içinde uygunsa diye. Bizimkiler akşam yemeğinde bir arada olmaya çok önem verirler bu yüzden bir nevi izin alındı. Müsaade verildi falan. Neyse bende kuaföre gittim bıyıklarımı aldırdım eve gelince bir baktım babam işten dönmüş. Neredeydin dedi. Kardeşim zaten kuaförde olduğumu söylemiş. Ben de tekrar kuafördeydim dedim. Saçlarında bir değişiklik görülmüyor ne yaptın kuaförde dedi. Beş saniye kadar afalladım sonra dedim madem utanmıyor araştırmaya bende söylemeye utanmam. Bıyıklarımı aldırdım dedim. Neden diye soruyor. Allah öyle yaratmış çıkıyor ben de aldırıyorum dedim ama nasıl bir şok yaşıyorum bu lafları yetiştirirken. Bir kardeşime bakıyorum bir babama. Sanki altında bir şey arıyor. Nişanlıma hazırlanıyorum sanki full vücut ağdaya gittim akşam koynuna giricem adamın. Bir de ağır bi adamdır yani böyle patavatsızlık ikinci kez görüyorum. Sürekli bir şey arıyor. Bir kez nişanlımla dışarı çıkacaktık ağız birliği olmadı. Ben başka yere dedim nişanlım başka yere dedi diye itham etti olay çıkarttım. Böyle bir şeyi düşünüyorsa bile dile getirmemeli çünkü. Şimdi de böyle bir şey. Gerçekten hani akşam yemeğe gitmemeyi bile düşünüyorum. Ama çocuk rezervasyon yaptırmış ona yansıtmak istemiyorum.
Babanla arana mesafe koymalısın, özel bi şey için gittim diyebilirdin. Ağdaya da gitmiş olabilirsin gayet doğal. Madem bu kadar kafana takın annenle de bi konuş bence babanın ağzını arasın. Damattan memnun değil mi vs. Mutluluklar dilerim

Babanız gerçekten çok patavatsızmış. Kuaförde ne yaptın saçında değişiklik yok ne demek? Neden araştırıyır belki özel bölge ağdaya gittin. Açık açık söylemeni mi istiyor yani. Kuaför işte napacan sen naptırdığını... daha önceki durumda da yanlış anlamışsa demekki babanız size hiç güvenmiyor. Üzüldüm sizin adınıza

Babanız gerçekten çok patavatsızmış. Kuaförde ne yaptın saçında değişiklik yok ne demek? Neden araştırıyır belki özel bölge ağdaya gittin. Açık açık söylemeni mi istiyor yani. Kuaför işte napacan sen naptırdığını... daha önceki durumda da yanlış anlamışsa demekki babanız size hiç güvenmiyor. Üzüldüm sizin adınıza
Kabalık ediyorsunuz. Neden direkt konu sahibinin babasına kötü söz söylüyorsunuz? Ayıp. Konu sahibi burada babamın yaptığı patavatsızlık değil mi diye sormuş..

Back