- 16 Ocak 2024
- 33
- -29
- Konu Sahibi bebekannessi
Merhaba arkadaşlar. 15 aylık bir bebeğim var aileme çok yakın oturuyorum haftada 1 2 kez gidiyoruz oturuyoruz vakit geçiriyoruz gündüz annemle çok huzurlu oluyorum o mutfakta yemek yapıyor bizde kızımla yanında şenlik oluyoruz yardım etmeye çalışıyorum torununu seviyor. Ama akşam olup babam gelince huzurum kaçıyor. O da seviyor kucağına alıp gezdiryor konuşuyor vs ama sanki çocuk gibi hareketleri oluyor. Çizgi film açıyor ilk bir şey demiyorum sonra baktım kapatmıyor baba hipnoz oluyor gerek yok bizimle oynasın diyorum bi şey olmaz diyor kırmakta istemiyorum ama çocuğuma da zarar gelsin istemiyorum. Zararlı şeyler vermek istiyor kola gibi. Kuş var evde çocuk korktukça dibine sokuyor. Dün çoraplarını çıkarıp çocuğun önüne attı bakalım ne yapacak diyor. Aldım kenara attım ağzına atacak yapma baba diyorum. Telefonun flaşını açıp gözüne gözüne tutuyor öyle dikkatli bakıyor diye hoşuna gidiyor ama ben engel olmasam yapmaya devam ediyo. Sanki kedi gibi davranıyor bu bebek ben anlamıyorum ben mi abartıyorum biz nasıl büyüdük takılma bu kadar diyorum sonra da korumak istiyorum bir süre akşam olmadan eve gelmeyi ya da hiç gitmemeyi düşünüyorum yanlış mı yapıyorum