Babamın takma dişi ;)

Annem kolunda leke görüp de kanserimdir diye doktora gitmeyen bir kadın, o derece. Kadını hastane kapısından zor sokuyoruz.
Ne zaman hastaneye gitmesi gerekse tansiyonu fırlıyor, gözleri falan kanlanıyor
Rahmetli babaannemin bir lafı vardı: "Amaan doktor ne bilmiş!" Hatun kendisi için söyleneni bırak bizim için söylenenlere de inanmaz kendi yöntemlerine basvururdu. Senin annen de aynı hesapmış.

oyyy gecmıs olsun kesınlıkle acıle gıtmelı
ıkna etmek ıcın soyledıgın cumle cok mantıklı dıstekı metal bagırsagını yırtar meselesı ... o lafa da gıtmezse yapacak bırsey yok

oyyy gecmıs olsun kesınlıkle acıle gıtmelı
ıkna etmek ıcın soyledıgın cumle cok mantıklı dıstekı metal bagırsagını yırtar meselesı ... o lafa da gıtmezse yapacak bırsey yok

Teşekkürler. Gitti, doktor bakmış bir sorun görememiş takip edin deyip ilaç yazıp yollamış. Şu an için iyi inşallah başkaca bir sorun çıkmaz.

Bunu bir tek benim babam yaşadı sanıyordum, duyunca istemsiz o günlere gittim kahkahalar eşliğinde.
Yarın bir doktora gidip, durumu anlatıp röntgen çektirin.
Röntgendeki duruma göre ya doğal yollardan bekleyeceksiniz ya da küçük bir müdahale edilmesi gerekiyor.
Babamın dişi katlanarak gittiği için bir yere takılmadan 2 gün sonra kendisini göstermişti.
Siz de umarım komik bir anı olarak durumu atlatırsınız.
Geçmiş olsun.

Durum ne acaba çıktımı çıkarıldımı nekadarını yuttu

Teşekkürler. Bence de komik aslında, ama bir yandan da sağlık olduğu için yüzüne karşı çok gülemiyoruz Ama komik bence de.
Film falan çekildi, mideden inmiş aşağı, doğal yolları bekliyoruz artık

Geçmiş olsun babacığına Marilyn canım..
Teşekkürler Meg

Durum ne acaba çıktımı çıkarıldımı nekadarını yuttu
3 diş yuttu. Filmde bir şey çıkmadı, doğal yolları bekliyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…