- 7 Eylül 2015
- 12.206
- 31.114
- 598
- Konu Sahibi marilyn monroe
Hakkaten de öyleymişTeşekkür ederim. Aslında 65 yaşında annem, tamam genç değil ama öldüm ölüyorum tripleri için de erken be![]()

Herkes farklı işte.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hakkaten de öyleymişTeşekkür ederim. Aslında 65 yaşında annem, tamam genç değil ama öldüm ölüyorum tripleri için de erken be![]()
Rahmetli babaannemin bir lafı vardı: "Amaan doktor ne bilmiş!" Hatun kendisi için söyleneni bırak bizim için söylenenlere de inanmaz kendi yöntemlerine basvururdu.Annem kolunda leke görüp de kanserimdir diye doktora gitmeyen bir kadın, o derece. Kadını hastane kapısından zor sokuyoruz.
Ne zaman hastaneye gitmesi gerekse tansiyonu fırlıyor, gözleri falan kanlanıyor
Hiç bilmiyorim beni kendi halime bıraksınlar kimseden bişe istememAnneler ve babalar
Biz de mi böyle olacağız acaba?
oyyygecmıs olsun kesınlıkle acıle gıtmelı
ıkna etmek ıcın soyledıgın cumle cok mantıklı dıstekı metal bagırsagını yırtar meselesı ... o lafa da gıtmezse yapacak bırsey yok![]()
Teşekkürler. Gitti, doktor bakmış bir sorun görememiş takip edin deyip ilaç yazıp yollamış. Şu an için iyi inşallah başkaca bir sorun çıkmaz.
Teşekkürler. Aynen yan şekilde boğazına falan takılabilirdi.geçmiş olsun
bence çok ucuz atlatmışsınız, iyi ki boğazına falan takılmamış
Teşekkürler. Bence de komik aslında, ama bir yandan da sağlık olduğu için yüzüne karşı çok gülemiyoruzBunu bir tek benim babam yaşadı sanıyordum, duyunca istemsiz o günlere gittim kahkahalar eşliğinde.
Yarın bir doktora gidip, durumu anlatıp röntgen çektirin.
Röntgendeki duruma göre ya doğal yollardan bekleyeceksiniz ya da küçük bir müdahale edilmesi gerekiyor.
Babamın dişi katlanarak gittiği için bir yere takılmadan 2 gün sonra kendisini göstermişti.
Siz de umarım komik bir anı olarak durumu atlatırsınız.
Geçmiş olsun.
Teşekkürler MegGeçmiş olsun babacığına Marilyn canım..
3 diş yuttu. Filmde bir şey çıkmadı, doğal yolları bekliyoruz.Durum ne acaba çıktımı çıkarıldımı nekadarını yuttu
İnşallah Nevreste, çok sağolÇok geçmiş olsunSorunsuz atlatırsınız inşaallah...