• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Babamın takma dişi ;)

Teşekkürler :)
Yeni kaplama yapacaklar dişlerine, haliyle eski kaplamalar çıktı, kendi dişleri törpülendi, çıkan kaplamaları da eline verip yollamış doktoru, babam da dişsiz konuşamıyorum diye, taktı eski kaplamaları ama böyle kendi lego gibi oturtuyordu dişinin üzerine.
Haliyle yuttu.
Bakalım, mide bulantısı falan olursa hemen geri gelin demiş doktor, yazık olan anneme olacak, gecelerce uyumaz artık.
Ay takar di mi kafaya.. Yaşlılığın da etkisiyle tabi. Korkmuştur da. Bununla geçmiş olsun . Unutturun sizde çok yoğunlaşmasınlar konuya. Psikolojik midesi bulanır yoksa.

Teşekkürler :)
Yeni kaplama yapacaklar dişlerine, haliyle eski kaplamalar çıktı, kendi dişleri törpülendi, çıkan kaplamaları da eline verip yollamış doktoru, babam da dişsiz konuşamıyorum diye, taktı eski kaplamaları ama böyle kendi lego gibi oturtuyordu dişinin üzerine.
Haliyle yuttu.
Bakalım, mide bulantısı falan olursa hemen geri gelin demiş doktor, yazık olan anneme olacak, gecelerce uyumaz artık.
Korkmasın hiç birşey olmaz
Porselen dişini yutan arkadaşım var benim :KK45:

Ay takar di mi kafaya.. Yaşlılığın da etkisiyle tabi. Korkmuştur da. Bununla geçmiş olsun . Unutturun sizde çok yoğunlaşmasınlar konuya. Psikolojik midesi bulanır yoksa.
Vallaha babamda tık yok, açtı netten Altınordu'nun maçını izliyor ama annemin mide bulantısı başladı bile :KK45: sanırım dişi annem yuttu :KK53:
Korkmasın hiç birşey olmaz
Porselen dişini yutan arkadaşım var benim :KK45:
Yani inşallah olmaz bir şey de işte annemi biliyorum, yola çıkacak olsa 2 gün uyku uyumayan kadın şimdi hiç uyumaz :KK14:

Benimde vardi gecici kaplama yutdum hic farkina varmadim kac saat sonra farketdim ve doktora da gitmedim birsey de olmadi migde de sanirim o eriyip gider zaten ama iciniz rahat etmiyorsa tabiki gidin. Bende birsey olmadi cok sükür ama her insan ayni degil

Benimde vardi gecici kaplama yutdum hic farkina varmadim kac saat sonra farketdim ve doktora da gitmedim birsey de olmadi migde de sanirim o eriyip gider zaten ama iciniz rahat etmiyorsa tabiki gidin. Bende birsey olmadi cok sükür ama her insan ayni degil
Teşekkürler. Gittiler geldiler doktora, bakmışlar midede bir şey yokmuş, muhtemelen bağırsağa indi, doktor, bir ilaç vermiş, kusma falan olursa geri gelin demiş.

Vallaha babamda tık yok, açtı netten Altınordu'nun maçını izliyor ama annemin mide bulantısı başladı bile :KK45: sanırım dişi annem yuttu :KK53:

Yani inşallah olmaz bir şey de işte annemi biliyorum, yola çıkacak olsa 2 gün uyku uyumayan kadın şimdi hiç uyumaz :KK14:
Ah her yaşta kadın çekiyor çileyi :110::KK45:

Son düzenleme:
Geçmiş olsun Mar.

Bir akrabamız da 3 dişini birden yutmuştu sorun yaşamadı bildiğim kadarıyla.

Ah yer yaşta kadın çekiyor çileyi :110::KK45:
Sorma ya babam da tam bir gamsızdır, tersine :KK53: Sabahı bekleyeceğiz bakalım. Sabaha kadar sorun yaşamazsa atlatmış oluruz sanırım
Geçmiş olsun Mar.

Bir akrabamız da 3 dişini birden yutmuştu sorun yaşamadı bildiğim kadarıyla.
Sağol canım. Bakalım, inşallah biz de yaşamayız
Çok geçmiş olsun
Teşekkürler

Sorma ya babam da tam bir gamsızdır, tersine :KK53: Sabahı bekleyeceğiz bakalım. Sabaha kadar sorun yaşamazsa atlatmış oluruz sanırım

Sağol canım. Bakalım, inşallah biz de yaşamayız

Teşekkürler
Aslında bir bakıma iyi evham yapmadan stressiz atlatır :KK45: Anneye lazım biraz gamsızlık..
Allahtan anne yutmamış kendinde daha kötü olurdu..:110:

Aslında bir bakıma iyi evham yapmadan stressiz atlatır :KK45: Anneye lazım biraz gamsızlık..
Allahtan anne yutmamış kendinde daha kötü olurdu..:110:
Annem kolunda leke görüp de kanserimdir diye doktora gitmeyen bir kadın, o derece. Kadını hastane kapısından zor sokuyoruz.
Ne zaman hastaneye gitmesi gerekse tansiyonu fırlıyor, gözleri falan kanlanıyor

Annem kolunda leke görüp de kanserimdir diye doktora gitmeyen bir kadın, o derece. Kadını hastane kapısından zor sokuyoruz.
Aanaaa benimkide tam tersi :D doktorlar teyze bir seyin yok bizede allah yardımcınız olsun diye yolluyor :D

Aanaaa benimkide tam tersi :KK70: doktorlar teyze bir seyin yok bizede allah yardımcınız olsun diye yolluyor :KK70:
Ay yok, annemi imkansız doktora gönderemezsin. İnan rahim ameliyatı geçirdi, en sonunda ağrıya dayanamadı da ölüyorum diye gitti.
Gidene kadar da ben kesin kanserim hakkınızı helal edin falan diye geziniyordu ortalıkta.

Ay yok, annemi imkansız doktora gönderemezsin. İnan rahim ameliyatı geçirdi, en sonunda ağrıya dayanamadı da ölüyorum diye gitti.
Gidene kadar da ben kesin kanserim hakkınızı helal edin falan diye geziniyordu ortalıkta.
Gecmis olsun yhaa benimkide tam tersi kendi kendine su kanseri bu kanseri teşhisi koyuyor:KK14:doktorlar teyze yok bişe diyince onlar anlamıyor diyo:KK45:

Hay Allah kendi kendini yıpratıyor. Yaşlılığında etkisi var tabi bol bol teskin edin Allah kolaylık versin. :KK15:

Gecmis olsun bir sey olmaz kendi kendine gider disler :KK53:

Benim annemde cok evhamlidir kendi kendine teshis koyar doktor bir keresinde yanlis bir sey demis ama 2 sn sonra duzeltmis kelimesini annem kendini o gunden beri seker hastasi sayiyor :KK53:

Back