- 7 Eylül 2015
- 12.206
- 31.230
- 598
- Konu Sahibi marilyn monroe
-
Ay takar di mi kafaya.. Yaşlılığın da etkisiyle tabi. Korkmuştur da. Bununla geçmiş olsun . Unutturun sizde çok yoğunlaşmasınlar konuya. Psikolojik midesi bulanır yoksa.Teşekkürler :)
Yeni kaplama yapacaklar dişlerine, haliyle eski kaplamalar çıktı, kendi dişleri törpülendi, çıkan kaplamaları da eline verip yollamış doktoru, babam da dişsiz konuşamıyorum diye, taktı eski kaplamaları ama böyle kendi lego gibi oturtuyordu dişinin üzerine.
Haliyle yuttu.
Bakalım, mide bulantısı falan olursa hemen geri gelin demiş doktor, yazık olan anneme olacak, gecelerce uyumaz artık.
Korkmasın hiç birşey olmazTeşekkürler :)
Yeni kaplama yapacaklar dişlerine, haliyle eski kaplamalar çıktı, kendi dişleri törpülendi, çıkan kaplamaları da eline verip yollamış doktoru, babam da dişsiz konuşamıyorum diye, taktı eski kaplamaları ama böyle kendi lego gibi oturtuyordu dişinin üzerine.
Haliyle yuttu.
Bakalım, mide bulantısı falan olursa hemen geri gelin demiş doktor, yazık olan anneme olacak, gecelerce uyumaz artık.
Vallaha babamda tık yok, açtı netten Altınordu'nun maçını izliyor ama annemin mide bulantısı başladı bileAy takar di mi kafaya.. Yaşlılığın da etkisiyle tabi. Korkmuştur da. Bununla geçmiş olsun . Unutturun sizde çok yoğunlaşmasınlar konuya. Psikolojik midesi bulanır yoksa.
Yani inşallah olmaz bir şey de işte annemi biliyorum, yola çıkacak olsa 2 gün uyku uyumayan kadın şimdi hiç uyumazKorkmasın hiç birşey olmaz
Porselen dişini yutan arkadaşım var benim
Teşekkürler. Gittiler geldiler doktora, bakmışlar midede bir şey yokmuş, muhtemelen bağırsağa indi, doktor, bir ilaç vermiş, kusma falan olursa geri gelin demiş.Benimde vardi gecici kaplama yutdum hic farkina varmadim kac saat sonra farketdim ve doktora da gitmedim birsey de olmadi migde de sanirim o eriyip gider zaten ama iciniz rahat etmiyorsa tabiki gidin. Bende birsey olmadi cok sükür ama her insan ayni degil
Ah her yaşta kadın çekiyor çileyiVallaha babamda tık yok, açtı netten Altınordu'nun maçını izliyor ama annemin mide bulantısı başladı bilesanırım dişi annem yuttu
Yani inşallah olmaz bir şey de işte annemi biliyorum, yola çıkacak olsa 2 gün uyku uyumayan kadın şimdi hiç uyumaz
Çok geçmiş olsunTeşekkürler. Gittiler geldiler doktora, bakmışlar midede bir şey yokmuş, muhtemelen bağırsağa indi, doktor, bir ilaç vermiş, kusma falan olursa geri gelin demiş.
Sorma ya babam da tam bir gamsızdır, tersineAh yer yaşta kadın çekiyor çileyi
Sağol canım. Bakalım, inşallah biz de yaşamayızGeçmiş olsun Mar.
Bir akrabamız da 3 dişini birden yutmuştu sorun yaşamadı bildiğim kadarıyla.
TeşekkürlerÇok geçmiş olsun
Aslında bir bakıma iyi evham yapmadan stressiz atlatırSorma ya babam da tam bir gamsızdır, tersineSabahı bekleyeceğiz bakalım. Sabaha kadar sorun yaşamazsa atlatmış oluruz sanırım
Sağol canım. Bakalım, inşallah biz de yaşamayız
Teşekkürler
Annem kolunda leke görüp de kanserimdir diye doktora gitmeyen bir kadın, o derece. Kadını hastane kapısından zor sokuyoruz.Aslında bir bakıma iyi evham yapmadan stressiz atlatırAnneye lazım biraz gamsızlık..
Allahtan anne yutmamış kendinde daha kötü olurdu..
Aanaaa benimkide tam tersiAnnem kolunda leke görüp de kanserimdir diye doktora gitmeyen bir kadın, o derece. Kadını hastane kapısından zor sokuyoruz.
Ne zaman hastaneye gitmesi gerekse tansiyonu fırlıyor, gözleri falan kanlanıyor
Ay yok, annemi imkansız doktora gönderemezsin. İnan rahim ameliyatı geçirdi, en sonunda ağrıya dayanamadı da ölüyorum diye gitti.Aanaaa benimkide tam tersidoktorlar teyze bir seyin yok bizede allah yardımcınız olsun diye yolluyor
Gecmis olsun yhaa benimkide tam tersi kendi kendine su kanseri bu kanseri teşhisi koyuyorAy yok, annemi imkansız doktora gönderemezsin. İnan rahim ameliyatı geçirdi, en sonunda ağrıya dayanamadı da ölüyorum diye gitti.
Gidene kadar da ben kesin kanserim hakkınızı helal edin falan diye geziniyordu ortalıkta.
Anneler ve babalarGecmis olsun yhaa benimkide tam tersi kendi kendine su kanseri bu kanseri teşhisi koyuyordoktorlar teyze yok bişe diyince onlar anlamıyor diyo
Hay Allah kendi kendini yıpratıyor. Yaşlılığında etkisi var tabi bol bol teskin edin Allah kolaylık versin.Annem kolunda leke görüp de kanserimdir diye doktora gitmeyen bir kadın, o derece. Kadını hastane kapısından zor sokuyoruz.
Ne zaman hastaneye gitmesi gerekse tansiyonu fırlıyor, gözleri falan kanlanıyor
Teşekkür ederim. Aslında 65 yaşında annem, tamam genç değil ama öldüm ölüyorum tripleri için de erken beHay Allah kendi kendini yıpratıyor. Yaşlılığında etkisi var tabi bol bol teskin edin Allah kolaylık versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?