Babamın takma dişi ;)

Korkutmasaydın adamcağızı yaa, yalan da söylemesen olurmuş o kadar ayy ^_^

Hafif bi müshil verirler muhtemelen, yine de korkuyor işte insan... Acil şifalar.
Yok babamı korkutmadan asla gitmez. Kendisini hala 18'lik delikanlı sandığı için, bana bir şey olmazcı cinsinden kendisi. Kalp ameliyatı olup 1 ay sonra ablamın düğün zamanı 20-30 kiloluk kasaları taşımaya kalkmış bir insandan bahsediyoruz, huyunu biliyorum.
Döndüğünde öper babacağım, gidesin diye yalan söyledim, affet derim, iki çemkirir, ben Türk kahvesi yaparım, ödeşiriz.
Artık müshil mi verirler endoskopi mi yaparlar ama doktor kontrolünde olsun, ne olur ne olmaz.

Ayy benim babanın bi değişik modeli... Düğünüm öncesi kalp krizi geçirdi, erteleyelim dedik, kan sulandırıcı aldı düğüne katıldı, 3 gün sonra bypass a girdi. Taburcu oldu birkaç ay demedi, bana bi şey olmaz diye ona buna yapışmaya başladı.
Ayazda gömlekle oturur tiril tiril. Yahu biz bu yaşta soğuk kapıyoruz, yok, o bağrı yanık delikanlı...

^_^ İlahi babalar ya... İnşallah hemen atlatırsınız, Allah kolaylık, sağlık versin.

Aynen

Haberdar et bizi.
Teşekkür ederim, haber vereceğim.

Aynı, aynı. Bu ay içinde mutfakta tadilat var, neymiş 70 yaşında iki kez kalp krizi geçirmiş, kalbinden ameliyatlı, bel fıtığı ameliyatı olmuş, kasığında fıtık olan babam, duvarları kendisi yıkacakmış.
Çok zor. Bazen Karayiplere yerleşmek istiyorum

Nasil yuttu ya yemek yerken mi ? O nasil takma dis mis ?
Evet yemek yerken. Yeni diş yapılacağı için eski kaplamaları söküldü, rahat konuşamadığı için dişsiz, eski kaplama dişlerini kendi dişlerinin üzerine takıyordu yenisi yapılana kadar. Kaç kere dedim, yemek yerken çıkar, yutarsın diye, dinlemedi.

Doktora gitmesine fayda var tabi yaşı itibariyle ama bence bir şey olmaz inşaallah. Muz , patates yesin bol bol. :)
Iğne tutanlara verilen tavsiye bu uzmanlar tarafından.

Geçmiş olsun.

Doktora gitmesine fayda var tabi yaşı itibariyle ama bence bir şey olmaz inşaallah. Muz , patates yesin bol bol. :)
Iğne tutanlara verilen tavsiye bu uzmanlar tarafından.

Geçmiş olsun.
Teşekkür ederim.
Şimdi haber geldi, film falan çekilmiş, doktoru bekliyorlarmış.

Çıkmışlar doktorun yanından, ilaç falan vermiş, eve dönüyorlar şimdi. Reçeteye bakmadım henüz ama sanırım müshil gibi bir şey verdi galiba.

Çok geçmiş olsun. Önemli birşey değilmiş Allahtan. Olsun genede gidilmesi iyi olmuş tabi ne olur ne olmaz :)

Nasıl yuttuki onların çıkmaması gerekmiyormu Marilyn?

Bir daha böyle birşey yaşamamak için tekrardan ölçü alıp mı yaptırsanız..

Teşekkürler :)
Yeni kaplama yapacaklar dişlerine, haliyle eski kaplamalar çıktı, kendi dişleri törpülendi, çıkan kaplamaları da eline verip yollamış doktoru, babam da dişsiz konuşamıyorum diye, taktı eski kaplamaları ama böyle kendi lego gibi oturtuyordu dişinin üzerine.
Haliyle yuttu.
Bakalım, mide bulantısı falan olursa hemen geri gelin demiş doktor, yazık olan anneme olacak, gecelerce uyumaz artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…