- 5 Şubat 2015
- 8.379
- 24.177
- 398
- Konu Sahibi marilyn monroe
-
Yok babamı korkutmadan asla gitmez. Kendisini hala 18'lik delikanlı sandığı için, bana bir şey olmazcı cinsinden kendisi. Kalp ameliyatı olup 1 ay sonra ablamın düğün zamanı 20-30 kiloluk kasaları taşımaya kalkmış bir insandan bahsediyoruz, huyunu biliyorum.Korkutmasaydın adamcağızı yaa, yalan da söylemesen olurmuş o kadar ayy ^_^
Hafif bi müshil verirler muhtemelen, yine de korkuyor işte insan... Acil şifalar.
Haberdar et bizi.Taksi çağırdık, Ege Üniversitesinin yolunu tuttular.
Teşekkürler, haber alır almaz, yazarım ben de.
Yok babamı korkutmadan asla gitmez. Kendisini hala 18'lik delikanlı sandığı için, bana bir şey olmazcı cinsinden kendisi. Kalp ameliyatı olup 1 ay sonra ablamın düğün zamanı 20-30 kiloluk kasaları taşımaya kalkmış bir insandan bahsediyoruz, huyunu biliyorum.
Döndüğünde öper babacağım, gidesin diye yalan söyledim, affet derim, iki çemkirir, ben Türk kahvesi yaparım, ödeşiriz.
Artık müshil mi verirler endoskopi mi yaparlar ama doktor kontrolünde olsun, ne olur ne olmaz.
Teşekkür ederim, haber vereceğim.Aynen
Haberdar et bizi.
Aynı, aynı. Bu ay içinde mutfakta tadilat var, neymiş 70 yaşında iki kez kalp krizi geçirmiş, kalbinden ameliyatlı, bel fıtığı ameliyatı olmuş, kasığında fıtık olan babam, duvarları kendisi yıkacakmış.Ayy benim babanın bi değişik modeli... Düğünüm öncesi kalp krizi geçirdi, erteleyelim dedik, kan sulandırıcı aldı düğüne katıldı, 3 gün sonra bypass a girdi. Taburcu oldu birkaç ay demedi, bana bi şey olmaz diye ona buna yapışmaya başladı.
Ayazda gömlekle oturur tiril tiril. Yahu biz bu yaşta soğuk kapıyoruz, yok, o bağrı yanık delikanlı...
^_^ İlahi babalar ya... İnşallah hemen atlatırsınız, Allah kolaylık, sağlık versin.
Evet yemek yerken. Yeni diş yapılacağı için eski kaplamaları söküldü, rahat konuşamadığı için dişsiz, eski kaplama dişlerini kendi dişlerinin üzerine takıyordu yenisi yapılana kadar. Kaç kere dedim, yemek yerken çıkar, yutarsın diye, dinlemedi.Nasil yuttu ya yemek yerken mi ? O nasil takma dis mis ?
Teşekkür ederim.Doktora gitmesine fayda var tabi yaşı itibariyle ama bence bir şey olmaz inşaallah. Muz , patates yesin bol bol. :)
Iğne tutanlara verilen tavsiye bu uzmanlar tarafından.
Geçmiş olsun.
Ay çok geçmiş olsun ya
Teşekkür ederim :)Çok geçmiş olsun hastaneye gitmesi iyi olmuş.
Geçmiş olsun tekrar :)Çıkmışlar doktorun yanından, ilaç falan vermiş, eve dönüyorlar şimdi. Reçeteye bakmadım henüz ama sanırım müshil gibi bir şey verdi galiba.
Ben niye koca damagi yuttu olarak dusundum kiYok üç tane diş yuttu. Damak falan yok.
Teşekkür ederim. Takma diş deyince genelde damaklı olur ya ondan sanırım :)Ben niye koca damagi yuttu olarak dusundum ki
Cok gecmis olsun
Teşekkürler bir yandan ben de güldüm ama komik de bir yandan :)Çok geçmiş olsun ama valla kendimi gülmekten alikoyamdimiyikibsuan sorun yokmuş tekrardan geçmiş olsun
Teşekkürler :)Çok geçmiş olsun. Önemli birşey değilmiş Allahtan. Olsun genede gidilmesi iyi olmuş tabi ne olur ne olmaz :)
Nasıl yuttuki onların çıkmaması gerekmiyormu Marilyn?
Bir daha böyle birşey yaşamamak için tekrardan ölçü alıp mı yaptırsanız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?