- 5 Şubat 2015
- 8.379
- 24.177
- 398
- Konu Sahibi marilyn monroe
-
Ben de diyorum ama işte klasik baba tepkisi, kendiliğinden çıkar o diyor ve ben endişeleniyorum. Nasıl ikna etsem kiAcile gidin tabiiki
Ben de ondan korkuyorum. Midede sıkıntı yaratmaz da bağırsak da ne olur, bilmiyorum.Dişler bagırsaklara ulaşmadan mutlaka gidin mideden hemen alırlar ama bagırsaklara giderse sıkıntı büyük !!
İşte ben de ondan korkuyorum. 70 yaşında ve kalp krizi falan geçirdi, mide, bağırsak sorunu falan olursa, sorun olur. Annem de söylendi, sızlandı azcık.Alt sistemlerin zarar görmesi birşeye benzemez. Doğal olarak çıkıp gitme ihtimali yüksek tabi ama o zayıf ihtimal de çok sıkıntı yaşayabilir.
Geçmiş olsun
Önden üç sıra. Üç tane yani.Bir bölümü derken ne kadarı ?
Yok üç tane diş yuttu. Damak falan yok.Gitsin mutlaka ikna edin takma dis alt ust damak. Cunku buyuk olur onlar ya da bir kismimi? Kucuk parca olsa bile bir yere saplanma olasiligi var
Muhtemelen vücudu atar.Hastaneye gittiğinde de büyük ihtimal bekleyin diyeceklerdir.Geçmiş olsun :)Ben de ondan korkuyorum. Midede sıkıntı yaratmaz da bağırsak da ne olur, bilmiyorum.
İşte ben de ondan korkuyorum. 70 yaşında ve kalp krizi falan geçirdi, mide, bağırsak sorunu falan olursa, sorun olur. Annem de söylendi, sızlandı azcık.
Bir gitmem falan dedi ama üzerini giyiniyor şimdi. Sanırım hastaneye gidecek.
Önden üç sıra. Üç tane yani.
İnşallah kendi kendine atılabilir bir şeydir. Yaşı da var bayağı, kalp krizi falan da olunca, bir de gitmicem diye diretince tırstım açıkçasıMuhtemelen vücudu atar.Hastaneye gittiğinde de büyük ihtimal bekleyin diyeceklerdir.Geçmiş olsun :)
Teşekkür ederim, ikna ettim, çok şükür, güç bela da olsa. İnşallah bağırsağa inmeden varır hastaneye.Ayyy sanki ben yutmuş gibi oldummmhemen acileeee
Taksi çağırdık, Ege Üniversitesinin yolunu tuttular.Son durum ne peki?
Teşekkürler, haber alır almaz, yazarım ben de.Sevindim.
Haberdar et bizi marylin...
Şimdi tam teşekküllü bir hastaneye gidiyorlar, diş hastanesi dediler ama ben endeskopi falan yapabilecek bir yere gidin dedim.
Kendi de tırstı şimdi, yalan da söyledim adama ama neyse. Sağlık için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?