• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Babamın takma dişi ;)

marilyn monroe

Guru
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2015
8.379
24.177
398
Babam yemek yerken takma dişinin bir kısmını yuttu. Acile gitmemize gerek var mı, doğal yollardan :KK14:kendiliğinden çıkar mı?
Benim korkum çıkarken bağırsağını falan yırtması.

Alt sistemlerin zarar görmesi birşeye benzemez. Doğal olarak çıkıp gitme ihtimali yüksek tabi ama o zayıf ihtimal de çok sıkıntı yaşayabilir.

Geçmiş olsun

Gitsin mutlaka ikna edin takma dis alt ust damak. Cunku buyuk olur onlar ya da bir kismimi? Kucuk parca olsa bile bir yere saplanma olasiligi var

Dişler bagırsaklara ulaşmadan mutlaka gidin mideden hemen alırlar ama bagırsaklara giderse sıkıntı büyük !!
Ben de ondan korkuyorum. Midede sıkıntı yaratmaz da bağırsak da ne olur, bilmiyorum.

Alt sistemlerin zarar görmesi birşeye benzemez. Doğal olarak çıkıp gitme ihtimali yüksek tabi ama o zayıf ihtimal de çok sıkıntı yaşayabilir.

Geçmiş olsun
İşte ben de ondan korkuyorum. 70 yaşında ve kalp krizi falan geçirdi, mide, bağırsak sorunu falan olursa, sorun olur. Annem de söylendi, sızlandı azcık.
Bir gitmem falan dedi ama üzerini giyiniyor şimdi. Sanırım hastaneye gidecek.

Bir bölümü derken ne kadarı ?
Önden üç sıra. Üç tane yani.

Ben de ondan korkuyorum. Midede sıkıntı yaratmaz da bağırsak da ne olur, bilmiyorum.

İşte ben de ondan korkuyorum. 70 yaşında ve kalp krizi falan geçirdi, mide, bağırsak sorunu falan olursa, sorun olur. Annem de söylendi, sızlandı azcık.
Bir gitmem falan dedi ama üzerini giyiniyor şimdi. Sanırım hastaneye gidecek.

Önden üç sıra. Üç tane yani.
Muhtemelen vücudu atar.Hastaneye gittiğinde de büyük ihtimal bekleyin diyeceklerdir.Geçmiş olsun :)

Şimdi tam teşekküllü bir hastaneye gidiyorlar, diş hastanesi dediler ama ben endeskopi falan yapabilecek bir yere gidin dedim.
Kendi de tırstı şimdi, yalan da söyledim adama ama neyse. Sağlık için.

Muhtemelen vücudu atar.Hastaneye gittiğinde de büyük ihtimal bekleyin diyeceklerdir.Geçmiş olsun :)
İnşallah kendi kendine atılabilir bir şeydir. Yaşı da var bayağı, kalp krizi falan da olunca, bir de gitmicem diye diretince tırstım açıkçası
Ayyy sanki ben yutmuş gibi oldummm :KK43: hemen acileeee
Teşekkür ederim, ikna ettim, çok şükür, güç bela da olsa. İnşallah bağırsağa inmeden varır hastaneye.

Şimdi tam teşekküllü bir hastaneye gidiyorlar, diş hastanesi dediler ama ben endeskopi falan yapabilecek bir yere gidin dedim.
Kendi de tırstı şimdi, yalan da söyledim adama ama neyse. Sağlık için.

Korkutmasaydın adamcağızı yaa, yalan da söylemesen olurmuş o kadar ayy ^_^

Hafif bi müshil verirler muhtemelen, biraz bekletirler.
Yine de korkuyor işte insan... Acil şifalar.

Back