Arkadaşım kusura bakma ama sen kafayı yemişsin ne demek boşanalım da aileme bakayım. Madem aileni bu kadar çok düşünüyodun ne için evlendin ki. Ayrıca kocanızdan saklı nasıl birşey yapabiliosunuz hiç anlam veremiorum. Hayatta yapmadığım birşey ve umarımda yapmam. Aile olarak önce onların seni düşünmesi lazım olaya aşırı duygusal yaklaşmışsınız ve hayatınızı mahvetmek üzeresiniz. Hee olay şöyle olur baban yememiş yedirmiş içmemiş içirmiş olsa bu zamana kadar eywallah o zaman her türlü desteği verirsin ama inan şu anlattıklarını okudum ve hiç mantık kuramadım. Ne kadar anne baba olsada hayatını bu kadar etkilemesine izin verme. Zaten hep şu mnatıktan dolayı yanmıyomuyuz zaten. Ne yaparsa yapsın anne babadır :S:S:S:S
Doğru söylüyorsunuz. Ama her iki türlüde huzursuzum. Siz aileniz zor durumdayken bişey yapmadan durabiliyormusunuz. Bişeyler yapmak istediğimdede eşim artık yeter diye söyleniyor bizimde bir hayatımız var diyor verdiğimiz paralarla borcumuzu ödeseydik biterdi şimdiye kadar diyor. Eşimde haklı onada laf söyleyemiyorum oda ailesini düşünüyor sonuçta. Yoruldum hem maddi hemde manevi yetemiyorum artık.