• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

babamın rahatlığı artık beni rahatsız etmeye başladı...

blue88

bebeğim benimle...
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2012
1.076
16
108
İstanbul
merhaba arkadaşlar sizlerle bi sıkıntımı paylaşmak istiyorum sorunum başlıkta olduğu gibi babamın rahatlığı...en başından anlatayım eşimin ailece işlettiği bi lokantası var ve babam süreki orda takılır yer içer kafasına göre,buraya kadar sorun yok ne eşimin ailesinin gözüne gelir nede benim bunlar...

sorun şurdaki fazla rahat mesla kayınpederim 1 haftadır rahatsız hastanede yatıyor gündüz dükkanda kayınvalidem durur ama o kayınpederimin yanında olduğu için 4 gün kadar ben durdum dükkanın kasasında...
ozaman daha net farkettim babamın rahatlığını,geliyor dükkana geçiyor tezgahın başına kafasına göre koyuyor yemeğini oturup yiyor bide sigara yakıyo dükkanın içinde baba içme diyorum zabıta gelip ceza yazsa senmi ödiyceksin içme yasak değilmi diyorum ben hep içiyorum diyo tınlamıyo...

ve elemanlara sürekli emir veriyo şunu yap bunu yap diye neyse ambalajcımız geldi adamın 2 milyar alacağı var babam adama bugün git cumartesi gel dedi ben şok oldum şimdi adam gelicek yarın ve kayınvalidem olur belki dükkanda adam gelcek bana bugün için dediler diycek kayınvalidem büyük ihtimalle neden bizden habersiz diyo diycek...
kaldıki adam ben uzaktan geliyorum kesinmi diye sordu babama...benimde kızdığım neden sen insanların ağzına laf veriyosun neden yüz göz oluyosun....bişey söylediğimdede eşimin öğrettiğini zannediyo...

eşim dükkanda gece durur uykusunu alıp geç gider bazen ve babam dükkandaysa elemanların içinde işine gücüne sarıl neden geç geldin diye resmen hesap sorar birkere yine böyle oğlum sen saatinde gelsene niye geç geliyosun demiş bütün personel dönüp eşime bakmış,eşimde bana babam bile karışmıyo geldiğim saate demiş babamın zoruna gitmişti çok kırılmıştı ama zemini kendisi hazırlıyo...

çünkü eşim ona defalarca baba personelin yanında benimle böyle konuşma sonra bunlar beni iplemiyo adam yerine koymuyo benim bi ağırlığım var demiş...dünde bi laf çıkardı sen orda kasada durdun hasta oldun diye bi akrabalarını koydular kimse bana sen dur demedi bi işlerine karışmam bundan sonra falan diyo...

yaa baba dedim sen neden yüz göz olcaksınki kasayı sana bıraksalar ben izin vermem dedim çünkü personellerden şüpheleniyo kayınvalidem kasada eksik çıkıyo bazen...bi başka sorun ise eşimin anneme borcu vardı düğünden 1 hafta sonra bana söylediler toplam borç 1.5 milyardı ama eşimin o an ödemesi gereken 400 liraydı,beni 2 3 kez aradılar borç için bende en sonunda eşime söyledim...

annem memlekete gitmişti ve biz daha 1 haftalık evliyiz eşim anne böyle konular için beni ara blue yi sıkıştırmayın dedi diye annem ağzına geleni saydı yok insan düşünür bizim ihtiyacımız var diye birbirlerine girdiler...babamda 5 ay önce borç para almış 300 lira kayınpederimden anneme deidmki 400 lira için birbirinize girdiler 300 lirayı neden bukadar bekletiyosunuz niye laf veriyosunuz milletin ağzına dedim...

daha anlatsam çok şey var inanın sıkıldım artık babamla knuşmaya çalışsam yok işet bidaha gitmem ben onlara yardım ediyorum gece falan filan hemen yanlışa çekiyo olayı...
en basit örnek babaannem bizde kalıyo 1 hftadır dün hastane dönüşü annemle babamı yemeğe aldım babam bitane bardağımı gördü bunu alıyorum dedi oda eşimin ve benim çay içtiğim kupalardan biri babaanneme götürcekmiş...
tamam al dedim ama 1 liralık bardak neden laf veriyosun milletin ağzına bunu sindiremiyorum annem nekadar alma desede ben verdim zorla...inanınki hiçbir şekilde gözüme gelmez aileme çok düşkünümdür...
eşime söyledim bardağı kupanın birini verdim babama babaannem için dedim şok oldu bakakaldı suratıma ...

ben ne eşime nede ailesine asla ailemin bi açığını vermem lafda ettirmem kimseye ama onlar hep bunu yapıyolar...annemle konuştum evet haklısın bende çok kızıyorum babana ama anlamıyo dedi...
babam aradı biraz önce ben artık dükkanın önünden bile geçmiycem gitmiycem demeye başladı yine anlatıyorum ama o başka yerden anlıyo yok ben onlara 2 sene arabamı verdim anahtarımı bıraktım benim arabam 1 aydır tamirde onlardan birkere bile al şu arabayı işini gör demedielr diyo...onlar demiyo ama annemin son model arabası kapıda dururken babam yine kayınpederimin arabasını alıp gidiyo...

demiyolarsa alma ozaman değilmi ama....bide kayınpederim koah hastası bu yüzden hastanede yatıyo şuanda zaten sigarayı çok zor bıraktı arabasında asla sigara içirmiyo ama babam adamın arabasında posur posur içiyo sigarasını düşünmüyo belki bundan teklif etmiyolardır diye...patavatsızlığı yüzünden eşimle çok tartıştım bikere evi bile terkedip gittim bi gece babamlarda kaldım ama babam buna bile güldü hatayı kendisinde aramadı malesef...

sonra akıllandım 1.5 yıldır eşimle ailemin yaptıkları yüzünden tartışmıyorum çünkü artık görüyorum bişeyleri zaten babamla annemin konuşmaları dışında bi tartışmam olmadı bugüne kadar eşimle ama babam hala aynı ben ne yapıcağımı şaşırmış durumdayım lütfen bişeyler söyleyin :((

Son düzenleme:
merhaba arkadaşım yazdıklarının hepsini okudum ne olur alınma ama aklıma ilk gelen şey yer gök aşk taki kızların babası.Bence dünürler arasına para mevzusu girince işin tadı kaçıyor.Babanın huyu bu değişmez bu saatten sonra.Emeklimi baban kendide ufak tefek biyer açsa kendi yerinde patronluk yapsa keşke.

merhaba arkadaşım yazdıklarının hepsini okudum ne olur alınma ama aklıma ilk gelen şey yer gök aşk taki kızların babası.Bence dünürler arasına para mevzusu girince işin tadı kaçıyor.Babanın huyu bu değişmez bu saatten sonra.Emeklimi baban kendide ufak tefek biyer açsa kendi yerinde patronluk yapsa keşke.

evet onların babasıda patavatsızdı biliyorum :1: ama benimkisi para göz değil canım fark orda var...babam emekli ama kendine istediği gibi biyer açmaya gücü yetmez canım...kaldıki işletmez öyle biyer altından kalkmak çok zor çünkü bilir...patronluğunuda geçtim patavatsız laf nereye gitcek bilmiyo malesef :( en basiti geçen gün kayınpederimin yanına gitcekti hastaneye ara kayınvalideni bişey lazımmıymış yemek götüreyim burdan dedi,aradım yok istemiyoruz yemek yedik dediler onlarda bende istemiyolarmış dedim...ben sordum istemiyolarsa kendileri bilirler falan diye bağıra bağıra konuşuyo birde garsonumuz yanımızda aşırı laf taşıyan bi çocuk kaş göz ediyorum babam anlamıyo...sonra baba şunun yanında konuşma bu bine bin ekler gider anlatır yanlış anlaşılır diyorum ne varmış ne demişim diyo...uyarıncada alınıyo dükkanın önünden bile geçmiycem diyo :(

Yanlış anlama baban sonuçta ama sınırlarını çok zorluyor bence. Bu kadar alışveriş olmasa babanla, dünürü arasında daha iyi olur. Bu iş de nerede bitiyor biliyor musun? Bence annende. Annenle konuş mesela para isteme, araba isteme, en basitinden bardağı isteme durumunda annen frenlesin. Dünürler bu kadar içli dışlı olmasın.

Yanlış anlama baban sonuçta ama sınırlarını çok zorluyor bence. Bu kadar alışveriş olmasa babanla, dünürü arasında daha iyi olur. Bu iş de nerede bitiyor biliyor musun? Bence annende. Annenle konuş mesela para isteme, araba isteme, en basitinden bardağı isteme durumunda annen frenlesin. Dünürler bu kadar içli dışlı olmasın.

ahhh canım ahhh annem yeri geliyo okadar ağır konuşuyoki ama babam anlamıyo...ben konuşuncada trip atıyo malesef:( benim arabam bozuk 1 aydır kimse bana al şu anahtarı arabamızı kullan demiyo diyo..eşimle konuştum annenin kapının önünde arabası varken neden anahtarı verelim kaldıki zaten baban gelip alıyo kendisi sürekli anahtarı bizim teklif etmemize gerek kalmıyoki dedi...haklıda bişey diyemem...birkeresinde yine babam arabayı alıp motorunu yakmıştı çok hor kullanır bu arada,kayınvalidem gözümün içine baka baka arabanın motoru yanmış bin liraya yaptırdık dedi yerin dibine girmiştim...bunuda söylemiştim babama bozuyosun yaptırmıyosun alma bundan sonra demiştim ama yok anlamıyo beni...arada ben kalıyorum eşim bile diyoki personele gece dükkana geldiğinde emirler veriyo suratları düşüyo hepsinin diyo...hatta babamın tanıdıkları dükkana gelip babam için buraya ortak olup olmadığını bile soruyolarmış sürekli gülermisin ağlarmısın...

bence siz yine annenizle halledin bu meseleyi anneniz uygun bir dille babanıza anlatsın.

bence siz yine annenizle halledin bu meseleyi anneniz uygun bir dille babanıza anlatsın.

konuştum sen konuş dedim,artık nasıl konuştuysa adamla bana tel açtı babam cidden çok kırılmış annemin nasıl konuştuğunu tahmin edebiliyorum araya sen gurursuzmusun falan lafları sıkıştırmıştır kesin...

Allah yardımcın olsun işin çok zor çünkü. babanın yaptıklarına inanamadım, sanırım orayı kendinin sanıyor,istediği gibi yapıyor, ediyor bir an önce babanla konuş bence artık gelmesin dükkana, senin kayınvalide-kayınpeder de çok sabırlıymış, iyi dayanıyorlar babana, başkası olsa neler yapardı olanlar karşısında, eşinde iyiymiş arkadaşım hiç saygısızlık yapmamış babana... ben olsam kırılır,gücenir demem konuşurdum, yoksa işler dahada kötü olacak

Allah yardımcın olsun işin çok zor çünkü. babanın yaptıklarına inanamadım, sanırım orayı kendinin sanıyor,istediği gibi yapıyor, ediyor bir an önce babanla konuş bence artık gelmesin dükkana, senin kayınvalide-kayınpeder de çok sabırlıymış, iyi dayanıyorlar babana, başkası olsa neler yapardı olanlar karşısında, eşinde iyiymiş arkadaşım hiç saygısızlık yapmamış babana... ben olsam kırılır,gücenir demem konuşurdum, yoksa işler dahada kötü olacak

eşim işte şuanda bunlarıda annemle öğlen konuştum babamda hemen sonra aradı eşim uyuyodu bu konuşmayı bilmiyodu...anlattım biraz önce kızdı sen neden konuşuyosun o şimdi yanlış anlamıştır yemek yemesine laf ediyoruz sanmıştır dedi...kesin öyle anlamıştır çünkü babam anlamak istemiyo anlatmaya çalıştıklarımı lafları cımbızla çekip alınganlık yapıyo :( evet babama karşı çok sabırlılar ama arkasından konuşuyolardır bence...yaa insan düşünür ben bunları yapıyorum ama benim kızımın kocası ilerde yüzüne vururmu diye düşünür dimi ama...eşim vurmaz yüzüme biliyorum ama içinden geçirmesi bile yeter bana kaldıki kim olsa geçirir...işyeri neysede evimize bile karıştı zamanında enişyesiyle evde rakı balık yaptı diye evde enişetene içki içirme dedi eşim çıldırdı benim eniştem içince sapıtan bi insanmıda baban bana bunu söylüyo dedi,benim ailem karışmazken baban nasıl karışır benim evime dedi...işte bu olaydan sonra evi terkedip gittiğimde babam güldü geçti sabahda hadi kızım huzursuz olmayın git evine dedi gülermisin ağlarmısın yaa :51:

bi baba evladını bu kadar zor duruma düşürmemeli yahu yazık günah.. ucu evladıma dokunur dıye düşünebilmeli..

ne diycecegimi bilemedimki.. biraz mesafe koy ve durumunu annene anlat anne zor duruma düşüyorum.. eşimle aram acılcak vs de annen anlatsın kızsın..

yada sen al karsına konus..

eşim işte şuanda bunlarıda annemle öğlen konuştum babamda hemen sonra aradı eşim uyuyodu bu konuşmayı bilmiyodu...anlattım biraz önce kızdı sen neden konuşuyosun o şimdi yanlış anlamıştır yemek yemesine laf ediyoruz sanmıştır dedi...kesin öyle anlamıştır çünkü babam anlamak istemiyo anlatmaya çalıştıklarımı lafları cımbızla çekip alınganlık yapıyo :( evet babama karşı çok sabırlılar ama arkasından konuşuyolardır bence...yaa insan düşünür ben bunları yapıyorum ama benim kızımın kocası ilerde yüzüne vururmu diye düşünür dimi ama...eşim vurmaz yüzüme biliyorum ama içinden geçirmesi bile yeter bana kaldıki kim olsa geçirir...işyeri neysede evimize bile karıştı zamanında enişyesiyle evde rakı balık yaptı diye evde enişetene içki içirme dedi eşim çıldırdı benim eniştem içince sapıtan bi insanmıda baban bana bunu söylüyo dedi,benim ailem karışmazken baban nasıl karışır benim evime dedi...işte bu olaydan sonra evi terkedip gittiğimde babam güldü geçti sabahda hadi kızım huzursuz olmayın git evine dedi gülermisin ağlarmısın yaa :51:

baban cok zor bı adam canım ya.. ne karısır gelene gidene.. kim olsa hangı eş olsa tepki verir buna.. benim annem ılk evledıgımde eşimden kıskandı beni.. huzursuzluklar cıkarmaya calıstı.. eşim annemı cagırdı bize ankaradan.. anne bak böyle yaparak kızınıda benıde üzüyorsun ben senıde eşimide cok sevıyorum huzursuzluga gerek yok.. işte gece 4 de kadar konustu.. o gün den beri annem damatcı oldu:9:

eşin konussun dıycem ama şimdi senınkıde alınıp küsüyomuş... ama senın mesafe koyman gerekır yoksa evlılıgın tehlıkeye gırıcek

yazdıklarından seninde eşininde anlayışlı insanlar olduğu belli canım, yazdıklarında çok haklısın ama malesef baban bu iyi niyetinizi bilerek yada bilmeyerek suistimal ediyor, belki hareketlerinin nelere yol açtığının farkında değil, farkında olması için senin ( eşinin değil senin ) ciddi bir konuşma yapman lazım

birde baban olayları işine geldiği gibi yorumlamaya alışmış, bırak istediği gibi anlasın, sen diyeceğini de, eşinle aranın bozulacağını, kv-kp yanında hem kendinin hemde senin küçük düştüğünü, bu olanların seni çok üzdüğünü, artık evlendiğini ve senin hayatına bu kadar çok müdahale etmemesi gerektiğini, onunda düşününce sana hak vereceğini düşündüğünü anlat... yine anlamamazlığa vurursa, demek istediğim bu değil, ne demek istediğimi anladın sen deyip, bırak kendi haline.. biraz zaman geçince durumun ciddiyetini anlayacaktır

bi baba evladını bu kadar zor duruma düşürmemeli yahu yazık günah.. ucu evladıma dokunur dıye düşünebilmeli..

ne diycecegimi bilemedimki.. biraz mesafe koy ve durumunu annene anlat anne zor duruma düşüyorum.. eşimle aram acılcak vs de annen anlatsın kızsın..

yada sen al karsına konus..

yaa canım bunlar neki bi hikayemizi anlatayım şok olursun...ablamın eski nişanlısıyla ben ve eşim ciddi anlamda tartışmıştık ve bu adam ozamanlar ablamla sevgiliydi...ben ve eşim adamdan nefret ediyoruz neyse bunlar istemeye geldiler ben zoraki gittim ama bi kuru hoşgeldin dedim uzaktan okadar olduğu odayada girmedim...sonra eşim sordu nasıl geçti diye bende olduğu gibi anlattım...daha sonra o gece babam dükkana gidiyo ve isteme olayından konu açılıyo eşimde blue gelmiycekti ben zorladım git ablanı bu gününde yanlız bırakma dedim diyo...babamda neden diye sorunca eşimde baba bilmiyomusun x le kavgalıyız biz deyince bizimki patlatıyo bombayı yooo blue nin onunla bi sorunu yokki sarıldı tokalaştılar diyo yanlız sarılmışım ve tokalaşıp öpmüşüm adamı...eşimde ozaman blue bana yalan söylüyo ben şimdi arayıp sorarım baba diyo eli ayağı tityererek babam gülerek araaa deyip çekip gidiyor...biz eşimle yine girmiştik birbirmize yalan söylüyosun yoksa baban niye böyle söylesin dedi...babamı aradım baba neden böyle söylüyosun öyle bişey oldumu dedim,bana verdiği cevap ise ne varmış dediysem siz akraba oldunuz artık sarılsan ne olcakmış oldu...gerisini sen düşün artık...

Son düzenleme:
yazdıklarından seninde eşininde anlayışlı insanlar olduğu belli canım, yazdıklarında çok haklısın ama malesef baban bu iyi niyetinizi bilerek yada bilmeyerek suistimal ediyor, belki hareketlerinin nelere yol açtığının farkında değil, farkında olması için senin ( eşinin değil senin ) ciddi bir konuşma yapman lazım

birde baban olayları işine geldiği gibi yorumlamaya alışmış, bırak istediği gibi anlasın, sen diyeceğini de, eşinle aranın bozulacağını, kv-kp yanında hem kendinin hemde senin küçük düştüğünü, bu olanların seni çok üzdüğünü, artık evlendiğini ve senin hayatına bu kadar çok müdahale etmemesi gerektiğini, onunda düşününce sana hak vereceğini düşündüğünü anlat... yine anlamamazlığa vurursa, demek istediğim bu değil, ne demek istediğimi anladın sen deyip, bırak kendi haline.. biraz zaman geçince durumun ciddiyetini anlayacaktır

anlattım canım kaçkere anlattım hatta yaptığının hemen üstüne yadırgadığımı şiddetle belirtim ama babam anlamak istemiyo malesef...yarın gidicem ve yine aynı şekilde konuşucam ama babam yine anlıycağı yerden anlıycak...zaten eşimi araya katsam kıyamet kopar kaldıki eşimin bana bu konuşmayla ilgili söyeldiği tek şey neden söyledinki bunları bu durum 2 seneden fazladır böyle zaten biz alıştık dedi :( bende artık birinin dur demesi gerekiyo dedim...

baban cok zor bı adam canım ya.. ne karısır gelene gidene.. kim olsa hangı eş olsa tepki verir buna.. benim annem ılk evledıgımde eşimden kıskandı beni.. huzursuzluklar cıkarmaya calıstı.. eşim annemı cagırdı bize ankaradan.. anne bak böyle yaparak kızınıda benıde üzüyorsun ben senıde eşimide cok sevıyorum huzursuzluga gerek yok.. işte gece 4 de kadar konustu.. o gün den beri annem damatcı oldu:9:

eşin konussun dıycem ama şimdi senınkıde alınıp küsüyomuş... ama senın mesafe koyman gerekır yoksa evlılıgın tehlıkeye gırıcek

:1: senin annenin düzelmeye niyeti varmış canım :1: benim annemde eşimin kavgalı olduğu hatta nefret ettiğimiz ablamın eski nişanlısını ballandıra ballandıra anlatır dururdu bin kere ikaz ettim bize gelir başlardı anlatmaya eşim yemekten kalkardı artık o dereceye gelirdi konu anne yapma etme yok...ben onumu aklımda tutucam derdi annem...x şöyle x böyle delirtirdi bizi...haaa düzeldimi diyceksin hayır ablam nişan attı kurtulduk :1: şimdi yeni nişanlısını anlatmaya doyamıyor :1: onunla bi sorunumuz yok anlatsın hoşumuzada gider ama anlatır anlatır eşimin yanında sonrada eşim odadan çıkınca keşke senin yarın kadar rahatları olsa evlilikte der :1:

okuyayım derken valla gözüm yoruldu. birkaç paragrafa böler misin lütfen?
ona göre yorum yapalım.

merhaba arkadaşlar sizlerle bi sıkıntımı paylaşmak istiyorum sorunum başlıkta olduğu gibi babamın rahatlığı...en başından anlatayım eşimin ailece işlettiği bi lokantası var ve babam süreki orda takılır yer içer kafasına göre,buraya kadar sorun yok ne eşimin ailesinin gözüne gelir nede benim bunlar...sorun şurdaki fazla rahat mesla kayınpederim 1 haftadır rahatsız hastanede yatıyor gündüz dükkanda kayınvalidem durur ama o kayınpederimin yanında olduğu için 4 gün kadar ben durdum dükkanın kasasında...ozaman daha net farkettim babamın rahatlığını,geliyor dükkana geçiyor tezgahın başına kafasına göre koyuyor yemeğini oturup yiyor bide sigara yakıyo dükkanın içinde baba içme diyorum zabıta gelip ceza yazsa senmi ödiyceksin içme yasak değilmi diyorum ben hep içiyorum diyo tınlamıyo...

ve elemanlara sürekli emir veriyo şunu yap bunu yap diye neyse ambalajcımız geldi adamın 2 milyar alacağı var babam adama bugün git cumartesi gel dedi ben şok oldum şimdi adam gelicek yarın ve kayınvalidem olur belki dükkanda adam gelcek bana bugün için dediler diycek kayınvalidem büyük ihtimalle neden bizden habersiz diyo diycek...kaldıki adam ben uzaktan geliyorum kesinmi diye sordu babama...benimde kızdığım neden sen insanların ağzına laf veriyosun neden yüz göz oluyosun....bişey söylediğimdede eşimin öğrettiğini zannediyo...

eşim dükkanda gece durur uykusunu alıp geç gider bazen ve babam dükkandaysa elemanların içinde işine gücüne sarıl neden geç geldin diye resmen hesap sorar birkere yine böyle oğlum sen saatinde gelsene niye geç geliyosun demiş bütün personel dönüp eşime bakmış,eşimde bana babam bile karışmıyo geldiğim saate demiş babamın zoruna gitmişti çok kırılmıştı ama zemini kendisi hazırlıyo...çünkü eşim ona defalarca baba personelin yanında benimle böyle konuşma sonra bunlar beni iplemiyo adam yerine koymuyo benim bi ağırlığım var demiş...dünde bi laf çıkardı sen orda kasada durdun hasta oldun diye bi akrabalarını koydular kimse bana sen dur demedi bi işlerine karışmam bundan sonra falan diyo...yaa baba dedim sen neden yüz göz olcaksınki kasayı sana bıraksalar ben izin vermem dedim çünkü personellerden şüpheleniyo kayınvalidem kasada eksik çıkıyo bazen...

bi başka sorun ise eşimin anneme borcu vardı düğünden 1 hafta sonra bana söylediler toplam borç 1.5 milyardı ama eşimin o an ödemesi gereken 400 liraydı,beni 2 3 kez aradılar borç için bende en sonunda eşime söyledim...annem memlekete gitmişti ve biz daha 1 haftalık evliyiz eşim anne böyle konular için beni ara blue yi sıkıştırmayın dedi diye annem ağzına geleni saydı yok insan düşünür bizim ihtiyacımız var diye birbirlerine girdiler...babamda 5 ay önce borç para almış 300 lira kayınpederimden anneme deidmki 400 lira için birbirinize girdiler 300 lirayı neden bukadar bekletiyosunuz niye laf veriyosunuz milletin ağzına dedim...

daha anlatsam çok şey var inanın sıkıldım artık babamla knuşmaya çalışsam yok işet bidaha gitmem ben onlara yardım ediyorum gece falan filan hemen yanlışa çekiyo olayı...en basit örnek babaannem bizde kalıyo 1 hftadır dün hastane dönüşü annemle babamı yemeğe aldım babam bitane bardağımı gördü bunu alıyorum dedi oda eşimin ve benim çay içtiğim kupalardan biri babaanneme götürcekmiş...tamam al dedim ama 1 liralık bardak neden laf veriyosun milletin ağzına bunu sindiremiyorum annem nekadar alma desede ben verdim zorla...

inanınki hiçbir şekilde gözüme gelmez aileme çok düşkünümdür...eşime söyledim bardağı kupanın birini verdim babama babaannem için dedim şok oldu bakakaldı suratıma ...ben ne eşime nede ailesine asla ailemin bi açığını vermem lafda ettirmem kimseye ama onlar hep bunu yapıyolar...annemle konuştum evet haklısın bende çok kızıyorum babana ama anlamıyo dedi...

babam aradı biraz önce ben artık dükkanın önünden bile geçmiycem gitmiycem demeye başladı yine anlatıyorum ama o başka yerden anlıyo yok ben onlara 2 sene arabamı verdim anahtarımı bıraktım benim arabam 1 aydır tamirde onlardan birkere bile al şu arabayı işini gör demedielr diyo...onlar demiyo ama annemin son model arabası kapıda dururken babam yine kayınpederimin arabasını alıp gidiyo...demiyolarsa alma ozaman değilmi ama....

bide kayınpederim koah hastası bu yüzden hastanede yatıyo şuanda zaten sigarayı çok zor bıraktı arabasında asla sigara içirmiyo ama babam adamın arabasında posur posur içiyo sigarasını düşünmüyo belki bundan teklif etmiyolardır diye...patavatsızlığı yüzünden eşimle çok tartıştım bikere evi bile terkedip gittim bi gece babamlarda kaldım ama babam buna bile güldü hatayı kendisinde aramadı malesef...sonra akıllandım 1.5 yıldır eşimle ailemin yaptıkları yüzünden tartışmıyorum çünkü artık görüyorum bişeyleri zaten babamla annemin konuşmaları dışında bi tartışmam olmadı bugüne kadar eşimle ama babam hala aynı ben ne yapıcağımı şaşırmış durumdayım lütfen bişeyler söyleyin :((

Son düzenleme:

bende okurken gozumun onune topragın babası geldı :D

vallahı esın ve sende aynı zamanda esının aılesıde ınanılmaz sabırlıymıssınız benım babam yapıcak Allah vermesın kırılcakmıs uzulcekmıs dusunmem, kızımın huzuru kacmasın dıye dusunucegıne ustune bırde olay cıkartıyorsa tavrımı koyarım dırekte soylerım baba gelme dukana dıye.

bazıları benı yanlıs anlasa bıle kımse kusura bakmasın tatlılıktan anlasa baban zaten bu zamana kadar bu kadar sorun cıkarmazdı.demekkı sende cok guzel kalplı bır ınsansın kı esınde aılesıde babanın bu kadar yaptıgına senınle yuz yuze gelmemısler.

canım, babanla mutlaka konuşmalısın. kırılması gereken bir durum yok. kırılırsa da kendi bileceği. sen baban olduğu halde bazı şeylere zor tahammül ediyorsun, eşin ve ailesi neden herşeyi sineye çeksinler ki? belli ki seni sevdiklerinden dolayı sesleri çıkmıyor; gerçekten peygamber sabırları var.
babana laf söyletmeyeceksin diye de, kesinlikle onu savunma, gerçekten hoş değil yaptıkları.
adaletli davranmaya çok dikkat ederim ben. hani erkek anneleri-babaları çiftlerin arasına huzursuzluk sokuyor da onlara kızıyoruz ya, baban da ya bilmeyerek ya da bencilliğinden(kusura bakma ama bence durum bu) bu kadar rahat davranıyor.

benim babam bencil bir insandır. beni zor durumlara düşürdüğü olmuştur ama annem de çok uyarır dikkate almaz. üstelik ben sık sık tepkimi gösteririm, eşim tepkisiz olduğu için ona güvenerek bu kadar rahat davranıyor. benim babam bile olsa, beni damadına karşı zor duruma düşürmeye hakkı yok. büyüklerin anlayışlı olması gerekiyor... eşim normalde bunu yapacak en son erkeklerden biridir ama buna rağmen babamın bazı davranışlarını benim yüzüme vurduğu bile olmuştur(7 yıllık evlilikte). hoşuma gitmese bile, benim onaylamadığımı biliyorsun, senden dolayı bunu yaptı, diyebiliyorum ona. eskiden çok sık uyarmam gerekiyordu babamı, hak ettiğinde sert uyarılarım da olmuştur, inan eskisi gibi davranmıyor artık.

senin eşin ve ailesi de bir gün bunlardan sıkılacak. işyerindeki otoriteyi gerçekten sarsacak şeyler yapıyor baban. güzellikten anlamamışsa, biraz daha ciddi bir şekilde söyle. alınganlık yapmasına pek aldırma, çünkü kızını ve kızının evliliğini düşünerek onun daha dikkatli davranması gerekiyor.
yarın bir gün senin evliliğini de etkileyebilir bu durum. sen önlem almaya çalış. kırılmaya hakkı yok. yaptığı yanlış çünkü.

ayrıca, para mevzularını çok zorunlu olmadıkça karıştırmayın, aileler arası borç alıp vermeler olmasın...
annenin arabası dururken kp den araba alması da hiç hoş değil...

kendi evinin huzuru bozulmasın diye birşeyler yapman şart bence.

Son düzenleme:
Back