Babamin niyeti ne?

Ozaman size bunları yapanlardan kolej parası istemeyeceksiniz
Yolunuza bakacaksınız, Allah hesabını soracaktır zaten

Tavrınız yazınız da hiç hoş değil...
2 kez haklısınız yazmışım ben, bu bir bu iki vs. Siz burada beni azarlayacak konumda değilsiniz

Ay bu ne gurur allaskina ya gurur şelalesi. Otobüs paramı borçlarıma yazdı, sesimi bile çıkarmadım. Şunu bile istemedim. Bunu bile yapmadım. İsteseydiniz yahu, cikarsaydiniz sesinizi? Kardeşime dünyaları dizerken benim otobüs paramı bile borç görmüşsün utanmadiniz mi diyemiyo musunuz? Siz bu zamana kadar sesinizi çıkarmazsaniz kimse kendiliğinden hadi şuna da bişey yapalım demez, ağlamaya meme yok. Siz de aglamissiniz, sonunda bi evladınızi özel okula gönderecekler neyse ki. Sonra da sizden borçlarını tahsil edip onu da kız kardeşinizin cebine koyacaklar paşa paşa yesin diye. Siz de ya "ben çok gururluyum, hicbiseyi yüzlerine vurmadım BİLE" der cebinize beş kuruş girmeden taktir beklersiniz, ya da siz de artık vicdan silahınızı kullanmaya başlayıp "kardeşime verirken iyiydi, siz benden para kaciriyosunuz, beni hiç sevmediniz zaten" falan deyip hakkınızı almaya başlarsınız. Anne babanız kardeşinize verdiği paralarla bi ev alsaydı onlar rahmetli olduktan sonra sizin de payınızin olduğu bi mal olurdu ortada.

Çalışan insan cezalandırıliyor nedense. Mesela iki maaşlı evde ve diğer evlat tek maasliysa tek maasliya yardım yapılır. Diğeri onların gözünde zengindir. Sizde de durum böyle olmuş biraz. Kardeşiniz çalışmıyor diye belki de eşi söz söylemesin diye yapıyor olabilirler. Bir de insan kendi parasını istediği yere harcar.biz cebine ortak değiliz sonuçta. Tee mirası düşünüp yazanlar olmuş. Tabii ki insan kırılır tabii ki ayrım olmasın ister ama onların kararı onların parası. Siz de sınırınızı çekersiniz rahatsızsiniz.

Ben görüsmuyorum aile olmayı hak etmiyorlar benim annem bırak vermeyi elimdekini almaya calisti ben sanki yabanciymisim gibi beni sömürmeye çalıştı ablamla ikimiz korona olduk dediki yanımda benim kızım hastanede ne olacağı belli değil dedi sanki ben baskasiymisim gibi öldü gitti onun için mezar parası vermemi istiyorlar şimdi

Ablaniz mi vefat etti?

Enteresan bir bakış açısı,
Üslubunuza dikkat ederek konuşun lütfen,hakarete varan sözler etmeye hakkınız yok..
Buradaki çoğu insan iyi bir meslek sahibi zaten..-meslek ve mezuniyet yarıştırmaya hiç girmeyelim-
Ben fikrimi söyledim,fikrimin arkasındayım..
Hayatta tek doğru vardır,başkası yanlış yapıyor diye ,o yanlışın peşinden gidilmez..
Keşke şartkarınız uygun olsa,hiç tenezzül etmeseniz böyle meblağlara..
Diyecek söz bulamıyorum gerçekten..

Herkes çocuk yapmamalı onu doğururken merhameti vicdani adaleti bilmeliler annelik babalık bir ömür boyu
Ana babalik omur boyu evet,ama bunu kullanip cocuguma bakacaksiniz cunki ailemsiniz vs vs diyenleri de hic tasvip etmiyorum.
Ama kimine ekmek yokken kimine pasta diyenleri de hakli bulamam,insanoglu adaletli olmak zorunda dinimize inaniyorsa,ya da inandigi herneyse...

Ozaman size bunları yapanlardan kolej parası istemeyeceksiniz
Yolunuza bakacaksınız, Allah hesabını soracaktır zaten
Tabiiki öyle ama insanin ailesi olunca ister istemez ici aciyor yeni bir sey daha oldugunda

Ooo emin olun sizin gibi bu tarz cevapta yazacak insan hic değilim şükürler olsun. Cevap vermeye bile degmeyecek bir yorum sahibi

Sizde saygili bi yorum yapsaydınız keske. Konuyu tam anlamamissiniz bile. Neyse fazla söze gerek duymuyorum.

Ooo emin olun sizin gibi bu tarz cevapta yazacak insan hic değilim şükürler olsun. Cevap vermeye bile degmeyecek bir yorum sahibi
Ay yok artık tamam burnunuzdan kıl aldırmayın sakın, ben böyle böyle kimseye hakkımı yedirmedim çok şükür, hiç de pişman değilim. Kimseye de cevap vermeye gerek duymuyosunuz, bi siz mükemmel, en doğru, en mantıklisiniz kalan herkes saygısız, seviyesiz vs. Sizin böyle coook hakkiniza konarlar, aynen devam, yeter ki hatalarinizla yuzlesmeyin.

Aile olmak destrk olmaktır çocuğa da bakılır eğer durumu müsaitse yarın birgün anne baba hastalanınca evlatda onlara bakar bizvturkler birbirimize destrk oluruz bizi ayıran budur

Hayir ben cocuguma bakacaksiniz mi dedim. Şöyle dusunun oteki tarafa yağdırirken torun ayrımı yapiyorlar. Benim derdim para degilki. Yapılan haksizliga kirilmam bu kadarda olmaz deyisim

Maşallah dip seviye. Cok şükür ettim yine kisiligime. Bir gun bu yazdıklarınız karsiniza cikacak buyuk konustunuz üstelikte anlamsız saçma sapan. Neyse kolay gelsin aynen öyle devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…