- 24 Ağustos 2022
- 579
- 1.882
- 43
- Konu Sahibi Papatya129
Babanız çok haklı babanızla arasını düzeltmesi gereken kişi nişanlınız sizin bunu dert etmenize gerek yok bence.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bilemiyorum , ben babamın zoruyla edilen bir evlilik teklifini gururuma yediremezdim .Tamam sen gevşek olmayanını bulursun
baba zoruyla gelen bir evlilik teklifi ...evlilik teklifi aldığın an aslında nişanlı oluyorsun illa nişan yapmaya gerek yok. kanunen bile böyle
bilemiyorum , ben babamın zoruyla edilen bir evlilik teklifini gururuma yediremezdim .
valla cherry konu sahibi düşman bizeIşi oraya getiren biriyle ben de olmazdım. Koca adam eşşek değilse işi uzatmazdı, gidip bir de 5 yaşındaki çocuk gibi azar yemiş. Allah affetsin ama bu karakterde erkekten hayır geleceğini sanmıyorum.
ne iki yıldıir birlikte yaşadığı, parasının olmadığını bildigi hayat arkdaşına hesap mı ödetmiş…valla cherry konu sahibi düşman bize
bulunmaz hint kumaşı sözde nişanlısına toz kondurmuyor
bana bi küfür etmediği kaldı yani
adam zaten karakterini beş parasız kıza market kasasında hesap ödeterek belli etmişti
ben hiç tanımayan bi kadın olarak hemcinsime yapılanı yedirememişim rahatsız olmuşum
ama kızımız halinden memnun
evlilik teklif etmek için babadan şamar yeme raddesine gelmek büyük rezillik
bu saatten sonra bu adam evlenirse zaten istediği için değil baskı gördüğü için evlenmiş olacak
ama dediğim gibi kız gayet memnun halinden Ne 2 yıldır birlikte yaşadığı ve parasının olmadığı hayar arkadaşına markette hesap mı ödetmiş.
valla cherry konu sahibi düşman bize
bana bi küfür etmediği kaldı yani
adam zaten karakterini beş parasız kıza market kasasında hesap ödeterek belli etmişti
ben hiç tanımayan bi kadın olarak hemcinsime yapılanı yedirememişim rahatsız olmuşum
ama kızımız halinden memnun
evlilik teklif etmek için babadan şamar yeme raddesine gelmek büyük rezillik
bu saatten sonra bu adam evlenirse zaten istediği için değil baskı gördüğü için evlenmiş olacak
ama dediğim gibi kız gayet memnun halinden
ne iki yıldıir birlikte yaşadığı, parasının olmadığını bildigi hayat arkdaşına hesap mı ödetmiş…
Evlerden ırak bôyle bir adam…
Konu sahibi bi de Türkiye de nikahsız birlikte yaşayan çiftlere hayat arkadaşı deniyor.
Bi de bu kurulur şimdi.
ne iki yıldıir birlikte yaşadığı, parasının olmadığını bildigi hayat arkdaşına hesap mı ödetmiş…
Evlerden ırak bôyle bir adam…
Konu sahibi bi de Türkiye de nikahsız birlikte yaşayan çiftlere hayat arkadaşı deniyor.
Bi de bu kurulur şimdi.