Yahu bilemedim, ben işsiz kalmış arkadaşımla dışarı çıksam bakın arkadaşım diyorum hesap mesap ödetmem. Eşşek olsa gece aynı yatakta yattığın insana haydi çıkar para koy demezsin diyemezsin yani. Konu sahibesi de acaip işsizken anlayış göstermek yerine para para diyen tiple sevgili oluyor üstüne evlenmey, düşünüyor???? Toplumun çivisi çıktı gerçekten. Yeni nesil erkekler para para diye diye toplumun çivisini de çıkarttı, sevginin de evliliğin de içini boşalttı çok yazık.
Seni tanınıyorum ama kendime cok yakin hissediyorum.
Ayri görüşteyim.
Benim karşında x market var. Kasiyer bir kız o kadar sevdim evime davet ettim, parası yoktu. Eli boş gelmemişti. Erkek olsa elini kolunu sallayarak gelirdi.
Konu sahibi şu an diyor ki kaç yıl verdim, yurt dışındayım, macera aramak istemiyorum, ailesinin bilmesi büyük bi riskti ve bunu yaşadı şu an.
Görmemezlikten geldiği gercekleri bildigi halde nikah olsun diye susuyor.
Benim akrabam ailesi karşı çıktığı halde birlikte yaşadı, aile hop oturdu hop kalktı.
Sonra birden sesleri kesildi.
Yıllar sonra bana x nikah kıyıyor, çabuk hemen bilet alın gelin diye ailesini çağırmış.
Hemen uçağa atlayıp gitmişler.
Nikah evlerinin bahçesinde kıyılmış.
Bize de hiç söylemiyorlar her kahverengilerini bize söyleyen insan bunlar, sanki uzun zaman önce kıyıldı gibi x evlendi diyorlar.
Bize anlattı olaya şahit akrabamız böyle oldu hemen kıyıldı, apart topar ailesini çağırdı diye…
Ya işte bizler bu kadar modern insanlarınız.
Bizim toplumda olmuyor…