Babamın hastalığı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bizde kayınbabamın hastalığını karın ağrısı şikayetiyle öğrendik 3.evreymiş ameliyat oldu tabi kitle alınamadı. Sadece safra kesesi alındıve yemek borusuna giden yollar değiştirildi. Kemoterapi aldı Pet çekildi pek küçülme olmamış tekrar kemoterapi aldı şu an yine Pet çekilecek bize de 6 ay da olur 6 yıl da dedi doktor maşallah kayınbabamınki 1 yıl oldu Bi iyi Bi kötü idare ediyoruz inşallah babanız sağlığına kavuşur benim kayınbabam çok zayıfladı çok kafasına taktı kendisini yemeye verdi kafası hep yemekle meşgul o kendisini biraz oyalıyor sanki
Çok gecmis olsun sizede Allah şifa versin insallah babamda düzelir belki moral ömürlerini uzatır diğer cins kanserler gibi🙏🏻

Allah sifa versin babaniza.
Amin cok sağolun
Ben babamı pankreas kanserinden kaybettim ne yazık ki. Aynı şekilde sarılıkla belirti verdi ve stent takıldı. Üzülerek söylüyorum ki hiç umudu olmayan en kötü kanser türü. Süreci çokta paylaşmak istemiyorum. Rabbim sizlerede güç kuvvet versin🙏
:// Basınız sağolsun mekanı cennet olsun insallah tahmin edebiliyorum kaç ay sürdü peki süreç belirti itibariyle
Hastalığa odaklanmamaya çalışın her saniyeyi dolu dolu yaşamaya bakın
Hastalığa değil babanıza odaklanın
Ona dokunun onu sevin öpün onunla konuşun
Üzülür diye düşünmeyin
Sonrasında çok ihtiyacınız olacak bu anılara
Dediklerinizi yapma düşüncesindeyim çok sağolun moral vermem gerekiyor

Babacığına bol şifalar diliyorum. Ben babamı kalp kriziyle kaybettim. Aniden. Hiç ummazken. Hala inanamıyorum, çok özlüyorum. İnşallah senin babanla güzel zamanların olur.İnşallah şifa bulur. Hayat keşke bu kadar acımasız olmasa 😔
:KK43: mekanı cennet olsun basınız sağolsun insallah olur acımasız ve kötü sürprizlerle dolu hayat gerçekten:/

Rabbim babanıza şifa versin inşallah. Kimse Rabbim'den güçlü değil. Herşey onun bir ol demesine bakar.

Amin cok sağolun

:// Basınız sağolsun mekanı cennet olsun insallah tahmin edebiliyorum kaç ay sürdü peki süreç belirti itibariyle

Dediklerinizi yapma düşüncesindeyim çok sağolun moral vermem gerekiyor
5 ay😥 Çaresizliği iliklerimize kadar hissettiğimiz tek an diyebilirim. Umarım bu süreci en hafif şekilde geçirirsiniz. O kadar zor ki yürekten kolaylıklar diliyorum.

ilk şoku bi atlatın sonra da elinizden geldiğince savaşın bu hastalıkla. süresi hiç belli olmaz... ben de babamı kucuk hucreli akciğer kanseri sebebiyle kaybettim. duygularınızı cok iyi anlıyorum. yeni tedaviler var mı arastırın. uygunluk cıkarsa immunoterapi ilaçları belki süreci rahatlatır. pankreas ca özelinde hiç arastırma yapmadıgım için bilmiyorum ama şansınızı zorlayın. doktorunuz önerirse biyopsi ile alınan parçayı yurtdısına gönderin, uygun ilaç varsa bildiriyorlar. yazısmak konusmak isterseniz her zaman yazabilirsiniz.

5 ay😥 Çaresizliği iliklerimize kadar hissettiğimiz tek an diyebilirim. Umarım bu süreci en hafif şekilde geçirirsiniz. O kadar zor ki yürekten kolaylıklar diliyorum.
Bende babami akciğer kanserinden 3 ay içinde kaybettim o kadar güzel söyledin ki gercekten çaresizliği iliklerimize kadar hissettik 😔
Mekanları cennet olsun inşallah

Konuyla ilgili bir bilgim yok ne yazık ki. Rabbim Şafi adıyla şifa bekleyen tüm hastalara ve babanıza yardım etsin. Çok geçmiş olsun.

Allah acil şifalar versin inşallah.mutku keyifli guzel anili bol fotoğraflı zanankar geçirin, dualarım sizinle Allah'tan umut kesilmez

Çok geçmiş olsun,Rabbim ömrüne sağlıklı ömür versin..
Benim babam da akciger kanseriydi,son evrede fark edildi..Hastaneye yatırıldı o ağrının ne demek olduğunu cok iyi bilirim.
Kemoterapi süreci başladı,ben doğal yolla olabilecek şeyler araştırdım. Televizyonda da bir kadının bebeğini essek sütü sayesinde kanserden kurtardığını görmüştüm.
Araştırma içine girdim,Balikesir de satan yeri bulduk. Yaşadığım sehirde de esek ciftligi vardi ama gittigimizde asla kimseyi bulamadik, alternatif en yakin olan Balikesiri seçtik..
Akcigerden kemiklere sıçrayan hücreler 1 aylık süt kullanımı ile gerilemisti,doktor bile mucize dedi. Rabbimin mucizesi...
Babama 5 ay boyunca içirdik,kimden duydu kim dedi bilmiyoruz eşek sütü olduğunu duyunca bir daha sütü içmedi,cok huylu biriydi 😔
Sütü bıraktığı andan itibaren tekrar hücreler yeniledi,kemikler, boğazı derken...
Bizim hikayemiz iyi bitmedi. Üzmek icin detaylı anlatmadim,eger uzduysem özür dilerim hakkını helal et 🙏🏻
Ama ben esek sütünün sifasina inanıyorum,anne sütü ile eş değer.

Rabbim babanıza şifa versin inşallah. Kimse Rabbim'den güçlü değil. Herşey onun bir ol demesine bakar.
Amin arkadaşım sağol çok doğru diyorsun🙏🏻
:KK43:(( çok sağol arkadaşım ilgin için aynı duyguları yaşıyoruz tekrar basınız sağolsun
ilk şoku bi atlatın sonra da elinizden geldiğince savaşın bu hastalıkla. süresi hiç belli olmaz... ben de babamı kucuk hucreli akciğer kanseri sebebiyle kaybettim. duygularınızı cok iyi anlıyorum. yeni tedaviler var mı arastırın. uygunluk cıkarsa immunoterapi ilaçları belki süreci rahatlatır. pankreas ca özelinde hiç arastırma yapmadıgım için bilmiyorum ama şansınızı zorlayın. doktorunuz önerirse biyopsi ile alınan parçayı yurtdısına gönderin, uygun ilaç varsa bildiriyorlar. yazısmak konusmak isterseniz her zaman yazabilirsiniz.
Çok sağolun ilginiz için başınız sağolsun evet alternatif ne gerekecek bakıyoruz tavsiyenize uyucam bir sorum olduğunda kesinlikle yazarım cok tesekkür ederim
Rabbim tez zamanda acil şifalar versin
Amin arkadasm sağol
Bende babami akciğer kanserinden 3 ay içinde kaybettim o kadar güzel söyledin ki gercekten çaresizliği iliklerimize kadar hissettik 😔
Mekanları cennet olsun inşallah
Basınız sağolsun :/
Konuyla ilgili bir bilgim yok ne yazık ki. Rabbim Şafi adıyla şifa bekleyen tüm hastalara ve babanıza yardım etsin. Çok geçmiş olsun.
Aminn herkese sifalar versin cok sağolun
Allah acil şifalar versin inşallah.mutku keyifli guzel anili bol fotoğraflı zanankar geçirin, dualarım sizinle Allah'tan umut kesilmez
Cok sağolun dualarınız için
Çok geçmiş olsun,Rabbim ömrüne sağlıklı ömür versin..
Benim babam da akciger kanseriydi,son evrede fark edildi..Hastaneye yatırıldı o ağrının ne demek olduğunu cok iyi bilirim.
Kemoterapi süreci başladı,ben doğal yolla olabilecek şeyler araştırdım. Televizyonda da bir kadının bebeğini essek sütü sayesinde kanserden kurtardığını görmüştüm.
Araştırma içine girdim,Balikesir de satan yeri bulduk. Yaşadığım sehirde de esek ciftligi vardi ama gittigimizde asla kimseyi bulamadik, alternatif en yakin olan Balikesiri seçtik..
Akcigerden kemiklere sıçrayan hücreler 1 aylık süt kullanımı ile gerilemisti,doktor bile mucize dedi. Rabbimin mucizesi...
Babama 5 ay boyunca içirdik,kimden duydu kim dedi bilmiyoruz eşek sütü olduğunu duyunca bir daha sütü içmedi,cok huylu biriydi 😔
Sütü bıraktığı andan itibaren tekrar hücreler yeniledi,kemikler, boğazı derken...
Bizim hikayemiz iyi bitmedi. Üzmek icin detaylı anlatmadim,eger uzduysem özür dilerim hakkını helal et 🙏🏻
Ama ben esek sütünün sifasina inanıyorum,anne sütü ile eş değer.
Başınız sağolsun mekanı cennet olsun insallah🙏🏻Ölüm gelecek hepimizin basına bu türlü farklı acı ama yapabilecekler sınırlı.Bunu bir araştırıcam cok sağolun🙏🏻
Çok zor bir hastalık, size güç babanıza da şifa diliyorum
Çok sağolun 🙏🏻

Çok zor bir hastalık ameliyat olduysa kemoterapi işe yarar inşallah Allah şifa versin

Babama pankreas kanseri teşhisi konuldu 4. Evre gözüküyor. inanasım gelmiyor cünkü şuan karşımda sağlam.Ağrıları var hafif nadiren vuruyor ağrı.İlk sarılıkla belirti verdi onu geçirdiler stent yapıldı herşey 1 hafta içinde oldu bu arada.şaşkınız bu hastalığı geçirenler bilenler lütfen yazabilir mi? 3 ay 6 ay ömür biçilen bir kanser türü inanasım gelmiyor☹️ Ve içinden gelen Dua ederse babama çok mutlu olurum
Allah sabırlar versin size.. rabbim şifa versin 🤲

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X