Sizi suçlayan olmadı, ama babanızı kastediyorsanız hangi suçun şahsiliği hanımefendi? Babanızdan bahsediyorsanız yaptığının ismi rüşvet vermek, suça yardım ve yataklık. Ağdalı cümleler kurarak neyi kanıtlamak istediniz pek anlamadım ama gülümsedim açıkçası. Biraz destek bulsanız babacım'a gelecek olay. Babanız ve amcanız bildiğin hapis cezası alması gereken suçlu insanlar ama şark kurnazı denen ben oldum.
Bu zaman aşımını bir de Gürcistan'da mağdur edilen kişiye sorun, o ne düşünüyormuş bu zaman aşımı hakkında. Avukata danışmak ayrı suçu ihbar etmek ayrı şey. Bence asıl kurnazlık bu. İhbar etmek istiyorum yerine, ihbar etmesem suçlu olur muyum diye mi sordunuz, avukat da size gerek yok zaten zamanaşımı olacak mı dedi?
Benim emniyette falan hatta hiç bir devlet dairesinde tanıdığım yok, düz vatandaşım. Sizin bu olaylarla bir ilginiz alakanız tabi yok ama nerdeyse babanız gibi adamları sütten çıkmış ak kaşık yapacaksınız. Mesela babanızın size söz verdiği arabayı almamasına ben de üzüldüm, genç bir kızın hayali yıkıldı diye. Ama sonra iyiki de olmamış, böyle insanların malının hayrı olmazdı zaten dedim.
Kitap okumanın faydasını görmüşsünüz ne güzel ama burada çoğumuzun bildiği kalıpları, cümleleri bize satmayın. Edebiyat parçalamaya devam edecekseniz küçük bir uyarı. Bir haber yazılmaz bihaber yazılır. Hatta yazınızda çok yazım yanlışı var. Onları da düzeltin bir ara.