Babamın Delirten Emrivakisi 🤦

Kendince supriz yapmis adam,supriz yapacağım ama müsait misin demiyorz biz.
Bulusmayla ikisi cok farklı

Annene tamamen katılıyorum Anna....
Eski konularını da bildiğimden yazdım bunları sana. Genceciksin çünkü, benim yaptığım hatayı yapma, yıllarına yazık etme. Bilinçaltında ne varsa öyle erkekleri çekiyorsun yaşamına, bu kural böyledir. Bence bu tatil iyi bir başlangıç olacak, ama her şey senin elinde, babandan beklentiye girme, onu tanı ve gerekirse regresyon ya da bir psikolog yardımı ile bunu konuyu aşmaya odaklan.

Hepimiz aşk hayatında mutluluğu hak ediyoruz, unutma:)

Çok gitmek istediğim bir yer diyorsunuz ama babanız emrivaki yaptı diye kızıyorsunuz ilgilense suç ilgilenmese suç gibi olmuş biraz belki de önceden duymuştur istediğinizi belki annenize sormuştur yani olabilir uygun olduğunuzu da biliyorsa valla benim babam benimle hiç ilgilenmezdi annem babam boşandı daha da ilgisiz oldu keşke tatil planı yapsaydı da varsın bana sormasaydı bence kıymetini bilin.

Sizin asıl sorununuz, babanızın size çok değer vermediğini düşünmek gibi geldi bana.
Aslında galiba adamın hayatta en değer verdiği kişi benim.

Ama yapı itibariyle çok zor bir adam. Millete emirler yağdırır. Ne bileyim bir ortamda politika konuşuyorsa kıllık olsun diye karşısındaki neyi destekliyorsa onun tam zittini över.

Bakın bu saka değil, şimdiki eşiyle yeni evlendiği zamanlarda kadın odada uyurken, salona ayak parmağım kaşındı gel kası diye çağıran birisi. Yani şakaysa komik değil gerçekse de komik değil

Haklısınız ama gidin:) adam heves etmiş belli ki...kötü bir niyet sezemedim

Ben olsam babamla giderdim. . 18' lik ergen gibi agresif olmaya gerek yok.

Sevgilin yapsa boyle birseyi ona boyle trip atar misin sanmiyorum ayhhh surprayyyzz yapti bana askitom diye gezersiniz elin ogluna
Kıız diyorum ya adamın benimle ilgili hiç bir bilgisi yok. Başka ülkede yaşıyor, en son Mart'ta gorustuk.
Sevgilim yapsa en azından adam biliyor ben ne yapıp ediyorum falan

İletisiminiz kotuyse gittiğin tatili tabiri caizse burnundan getirecekse boşver gitme ama bir problem çıkmaz tek problem haber etmeden ayarlamış olması diyorsan git eğlen bence

Öncelikle kendinizi ve duygularınızı ifade etme şekliniz harika . Sanki bunu daha önce de söylemiştim
Demek istedigim hissettikleriniz cok doğal ve bu güzel ifadeleri uygun zamanda babanıza iletmeniz hoş olur

Teşekkür ederim harika yorumun için, yeriiiim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…