- 18 Mayıs 2008
- 9.699
- 15.633
-
- Konu Sahibi Meredith Grey
Kendince supriz yapmis adam,supriz yapacağım ama müsait misin demiyorz biz.Keşke biraz durumu özümseyebilseymişsiniz.
Babamla o derece bir samimiyetim yok. Adam ne yaparım, ne ederim bilmez. Çunku birlikte yaşamıyoruz, en son Mart ayında gördüm diyeyim.
Musaitlik durumunu bilmedigin bir insana sorarsın herhalde. Evde full yatış yapan arkadaşına bile hazırlan yarın şu saatte burada buluşuyoruz diyemiyorsun. Nezaketen bir soruyorsun dimi?
Ay biliyor musun dün aynı şeyi annem söyledi..
Eğer onu affetmezsen, olumlu yönlerini görmezsen onun gibi erkekleri çekersin hayatına dedi. Belki de haklısınız, genelde berbat sıfatını hak eden erkekler girdi bu zamana kadar hayatıma, sebebi belki budur..
Aslında galiba adamın hayatta en değer verdiği kişi benim.Sizin asıl sorununuz, babanızın size çok değer vermediğini düşünmek gibi geldi bana.
Haklısınız ama gidin:) adam heves etmiş belli ki...kötü bir niyet sezemedimMerhabalar hatunlar,
Dün sabah itibariyle babamdan gelen bir mesaj ile deliye dönmüş bulunmaktayım, hafif hafif sinirimi dizginlemeyi başardım gibi ama sizin de görüşlerinizi almak daha iyi olur.
Bir rezervasyon görseli atmış ve 'xx-xx tarihleri arasında tatile çıkıyoruz. Haberin olsun' yazmış.
Hiç bir şekilde bir tatil planından haberim yoktu. Nasıl bu kadar şuursuzca davranabiliyor? Aklım almıyor. Genç bir kadınım ben; belki o tarihlerde bir planım var, belki bir yere gitmek istemiyorum, belki o yere gitmek istemiyorum, belki belki diyerek milyonlarca örnek verebilirim sanırım.
Annem tarafından, birey olduğumun sonuna kadar farkında olarak büyütüldüm. Markete giderken bile sorar gelmek ister misin diye, yıllık iznini alırken bile annaboleyna şu şu tarihler uygun mudur sana göre, gel birlikte seçelim gideceğimiz yeri der.
Babama 'Keşke zahmet edip bana da sorsaydın' demeyi düşündüm ama sonra ağzımızın tadı kaçmasın Ali Rıza Bey moduna girdim. Sebebi ise yıllardır babama karşı kendimi kısıtladım, görüşmedim, konuşmadım. Daha bu yıl yeni yeni açıldım. Belki bunun hevesiyle mantıklı düşünemedi ya da babalık taslamak istedi.
Yine de bu durumdan rahatsızım. Kıllık yapıp gitmesem mi acaba bile diyorum
Offf, siz olsanız ne yapardınız?
İçimdeki agresif davranmaya meyilli taraf sayesinde birazcık büyütmüş müyüm mevzuyu? Yoksa 'bence de haklısın annaboleyna' mı diyorsunuz?
Teşekkürler, sevgilerle
Ben olsam babamla giderdim. . 18' lik ergen gibi agresif olmaya gerek yok.Merhabalar hatunlar,
Dün sabah itibariyle babamdan gelen bir mesaj ile deliye dönmüş bulunmaktayım, hafif hafif sinirimi dizginlemeyi başardım gibi ama sizin de görüşlerinizi almak daha iyi olur.
Bir rezervasyon görseli atmış ve 'xx-xx tarihleri arasında tatile çıkıyoruz. Haberin olsun' yazmış.
Hiç bir şekilde bir tatil planından haberim yoktu. Nasıl bu kadar şuursuzca davranabiliyor? Aklım almıyor. Genç bir kadınım ben; belki o tarihlerde bir planım var, belki bir yere gitmek istemiyorum, belki o yere gitmek istemiyorum, belki belki diyerek milyonlarca örnek verebilirim sanırım.
Annem tarafından, birey olduğumun sonuna kadar farkında olarak büyütüldüm. Markete giderken bile sorar gelmek ister misin diye, yıllık iznini alırken bile annaboleyna şu şu tarihler uygun mudur sana göre, gel birlikte seçelim gideceğimiz yeri der.
Babama 'Keşke zahmet edip bana da sorsaydın' demeyi düşündüm ama sonra ağzımızın tadı kaçmasın Ali Rıza Bey moduna girdim. Sebebi ise yıllardır babama karşı kendimi kısıtladım, görüşmedim, konuşmadım. Daha bu yıl yeni yeni açıldım. Belki bunun hevesiyle mantıklı düşünemedi ya da babalık taslamak istedi.
Yine de bu durumdan rahatsızım. Kıllık yapıp gitmesem mi acaba bile diyorum
Offf, siz olsanız ne yapardınız?
İçimdeki agresif davranmaya meyilli taraf sayesinde birazcık büyütmüş müyüm mevzuyu? Yoksa 'bence de haklısın annaboleyna' mı diyorsunuz?
Teşekkürler, sevgilerle
Çok o moddan AnnaKız bi de eşşek yüküyle para ödemiş adam. Gitmek de istediğim bir yer ama üslubundan ötürü hafif bir kıl oldum ondan mütevellit kıllık mı yapsam moduna girdim
Kesinlikleahh ahh hayatın zokasını yemeyen ınsanlar hep bellı oluyor demı...
Kıız diyorum ya adamın benimle ilgili hiç bir bilgisi yok. Başka ülkede yaşıyor, en son Mart'ta gorustuk.Sevgilin yapsa boyle birseyi ona boyle trip atar misinsanmiyorum ayhhh surprayyyzz yapti bana askitom diye gezersiniz elin ogluna
Çok ses annecim şeysi aldım mesajından, yanılmıyorum dimiÇok o moddan Anna
Inşallah dediklerinizin hepsini en kısa sürede yaşarsınızay böyle emrivakiler istiyorum hayatımda babam desin ki haydi yürü tatile, kocam desin ki rezervasyonlar ok şuraya gidiyoruz hazırlan, patronum desin ki git biraz dinlen al sana 10 gün izin
Teşekkür ederim harika yorumun için, yeriiiim yaÖncelikle kendinizi ve duygularınızı ifade etme şekliniz harika . Sanki bunu daha önce de söylemiştim
Demek istedigim hissettikleriniz cok doğal ve bu güzel ifadeleri uygun zamanda babanıza iletmeniz hoş olur ♥
E o zaman bu sürpriz daha bir surprizKıız diyorum ya adamın benimle ilgili hiç bir bilgisi yok. Başka ülkede yaşıyor, en son Mart'ta gorustuk.
Sevgilim yapsa en azından adam biliyor ben ne yapıp ediyorum falan