- 14 Nisan 2012
- 11.496
- 21.254
- Konu Sahibi Meredith Grey
Anna bu arada keşke bu sürprizleri şöyle baklavalı. , yakışıklı bir erkek yapsa değil mi hep babalar sağ olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aslında okkalı bir cevap verecektim ama :))) bu ihtimal geldi aklıma. Şimdiye kadar yanında olmamış şimdiden sonra emri vaki yapması hoşuna girmemiş. Şöyle söyleyeyim geçmişi bir tarafa bırak geleceğe bak. Biraz baba kız olmaya çalışın. Hicbir şey için geç kalmış sayılmazsınız. Arkana dönüp baktığın zaman " babamla da şuraya tatile gitmiştik, şunu yapmıştık, ...." de. Ölümlü dünya. Yarın ne olacağımız maalesef ki belli değil.Babamla hiç aynı evde yaşadığımı bile hatırlamıyorum desem :)
Başka bir ülkede yaşıyor babam. Yıllarca görüsmedigimiz bile oldu. Hayatımın neredeyse hiç bir önemli olayımda yanimda yoktu. Sadece maddi olarak destek oldu, o kadar.
Kardeşimin ama en uyduruk koşu yarışına kadar gidiyor.
ahh ahh hayatın zokasını yemeyen ınsanlar hep bellı oluyor demı...Eğer sadece sorun bu ise babana şuursuz demen çok terbiyesizce geldi bana. Kötü niyet görmedim yani yaşlı adam ne var ki ailesi ile tatil yapmak istemiş. Plan programınız varsa babamız yabancı değil diyebilirsiniz. Şurda ailesel problemleri okumanızı tavsiye ederim
Ahahaha, allah aşkına bir kardeşi olduğunu eve gelen mahkeme celbinden öğrenmiş insana da bunu demeyiverin bir zahmet.ahh ahh hayatın zokasını yemeyen ınsanlar hep bellı oluyor demı...
tabıkı herkes cektıgını bılır ama gecmıse bakmak sızı ılerı de goturmez yıne de sız bılırsınızAhahaha, allah aşkına bir kardeşi olduğunu eve gelen mahkeme celbinden öğrenmiş insana da bunu demeyiverin bir zahmet.
Anne-baba ayrı sanırım. Bence yeni yeni görüşmeye başladığınızdan hayır deme ihtimalinizi düşünmüş ve kendince risk almadan jest yapmak istemiş olabilir. Kırmayın gidin, laf arasında da bir dahaki tatil planını beraber yapalım diyin.Merhabalar hatunlar,
Dün sabah itibariyle babamdan gelen bir mesaj ile deliye dönmüş bulunmaktayım, hafif hafif sinirimi dizginlemeyi başardım gibi ama sizin de görüşlerinizi almak daha iyi olur.
Bir rezervasyon görseli atmış ve 'xx-xx tarihleri arasında tatile çıkıyoruz. Haberin olsun' yazmış.
Hiç bir şekilde bir tatil planından haberim yoktu. Nasıl bu kadar şuursuzca davranabiliyor? Aklım almıyor. Genç bir kadınım ben; belki o tarihlerde bir planım var, belki bir yere gitmek istemiyorum, belki o yere gitmek istemiyorum, belki belki diyerek milyonlarca örnek verebilirim sanırım.
Annem tarafından, birey olduğumun sonuna kadar farkında olarak büyütüldüm. Markete giderken bile sorar gelmek ister misin diye, yıllık iznini alırken bile annaboleyna şu şu tarihler uygun mudur sana göre, gel birlikte seçelim gideceğimiz yeri der.
Babama 'Keşke zahmet edip bana da sorsaydın' demeyi düşündüm ama sonra ağzımızın tadı kaçmasın Ali Rıza Bey moduna girdim. Sebebi ise yıllardır babama karşı kendimi kısıtladım, görüşmedim, konuşmadım. Daha bu yıl yeni yeni açıldım. Belki bunun hevesiyle mantıklı düşünemedi ya da babalık taslamak istedi.
Yine de bu durumdan rahatsızım. Kıllık yapıp gitmesem mi acaba bile diyorum
Offf, siz olsanız ne yapardınız?
İçimdeki agresif davranmaya meyilli taraf sayesinde birazcık büyütmüş müyüm mevzuyu? Yoksa 'bence de haklısın annaboleyna' mı diyorsunuz?
Teşekkürler, sevgilerle
Babamla hiç aynı evde yaşadığımı bile hatırlamıyorum desem :)
Başka bir ülkede yaşıyor babam. Yıllarca görüsmedigimiz bile oldu. Hayatımın neredeyse hiç bir önemli olayımda yanimda yoktu. Sadece maddi olarak destek oldu, o kadar.
Kardeşimin ama en uyduruk koşu yarışına kadar gidiyor.
Evet farklı anneler. Ama babam hayatını da pek o kadına adamış değil.Anna senin için mahsuru yoksa, kardeşinle anneler farklı mı? Sanki kafamda ilk eşinden ayrılıp başka biriyle evlenmiş ve tüm hayatını onlara adamış bir baba canlandı da.
Evet farklı anneler. Ama babam hayatını da pek o kadına adamış değil.
Belki fazla özele giriyorum ama olsun şunun şurasında biz bizeyiz, değil mi? :)
Kadın hamile kaldığını için evlenmek durumunda kalmışlar. Hatta sonrasında anneme gelip ne olur barışalım diye yalvardığı çok oldu. Şimdi bile annen yüzünden ayrıldık, seni anneannene bırakıp benimle bu ülkeye gelmeyi kabul etmedi der. (Başka bir ülkede yaşıyor)
Teşekkür ederim güzel yorumun için.Annacım sen anlatmak istersen biz dinlemek isteriz :) Babanın karakterini az çok tahmin etmiştim, bu yazdıkların da beni destekledi. Baban esasen çocuk sahibi olmaya yani sorumluluk almaya çok da uygun bir aday değilmiş, ama olmuş yapacak bir şey yok :) Annen de belli ki seni tek başına yetiştirmiş, güçlü bir birey olman için sana önem vererek, kişiliğine saygı duyarak yetiştirmiş. Babana "kıl" olmanı anlıyorum, yalan yok ben de olsam böyle hissederim ama onu böyle kabul etmezsen sen üzülürsün, çünkü bu kadar, yapısı elinden gelen bu. Ben de olsam onunla tatile gider keyfini çıkarır ama uygun zamanda da bir dahakine ona sorması gerektiğini söylerdim. Bazen biz kadınlar kapasitesi 1 olan adamdan 3 lük performans bekliyoruz. Burda asla anneni suçlamıyorum, ki ben boşanmış bir kadınım ama bazı erkekler cidden babalığa uygun değil. Kardeşin için de belki sana yapamadıklarını ona yaparak kendince günah çıkarıyor olabilir, ya da annene olan kızgınlığının öcünü senin üzerinden almaya çalışıyor olabilir. Her halükarda duygusal olarak çok gelişmemiş bir erkek.
Çok yazdım, rahatsız ettiysem affet:)
Merhabalar hatunlar,
Dün sabah itibariyle babamdan gelen bir mesaj ile deliye dönmüş bulunmaktayım, hafif hafif sinirimi dizginlemeyi başardım gibi ama sizin de görüşlerinizi almak daha iyi olur.
Bir rezervasyon görseli atmış ve 'xx-xx tarihleri arasında tatile çıkıyoruz. Haberin olsun' yazmış.
Hiç bir şekilde bir tatil planından haberim yoktu. Nasıl bu kadar şuursuzca davranabiliyor? Aklım almıyor. Genç bir kadınım ben; belki o tarihlerde bir planım var, belki bir yere gitmek istemiyorum, belki o yere gitmek istemiyorum, belki belki diyerek milyonlarca örnek verebilirim sanırım.
Annem tarafından, birey olduğumun sonuna kadar farkında olarak büyütüldüm. Markete giderken bile sorar gelmek ister misin diye, yıllık iznini alırken bile annaboleyna şu şu tarihler uygun mudur sana göre, gel birlikte seçelim gideceğimiz yeri der.
Babama 'Keşke zahmet edip bana da sorsaydın' demeyi düşündüm ama sonra ağzımızın tadı kaçmasın Ali Rıza Bey moduna girdim. Sebebi ise yıllardır babama karşı kendimi kısıtladım, görüşmedim, konuşmadım. Daha bu yıl yeni yeni açıldım. Belki bunun hevesiyle mantıklı düşünemedi ya da babalık taslamak istedi.
Yine de bu durumdan rahatsızım. Kıllık yapıp gitmesem mi acaba bile diyorum
Offf, siz olsanız ne yapardınız?
İçimdeki agresif davranmaya meyilli taraf sayesinde birazcık büyütmüş müyüm mevzuyu? Yoksa 'bence de haklısın annaboleyna' mı diyorsunuz?
Teşekkürler, sevgilerle
Keşke biraz durumu özümseyebilseymişsiniz.Genc bir kadın olmakla alakasını çözemedim?
Allahım nekadr çıtkırıldımsınız genç baağyan
Tarıhler uyuyorsa gidilir,uyulmazsa gidilmez.
Bunun için adam niye suçlu oluyor?
Anneniz iyi güzel birey olarak yetiştirmiş ama reel hayatta o is öyle islemiyor.
En basiti is hayatında,sen 7 düvele söylüyorsun,rezervasyon yapıyorsun su tarihte izne cıkcam diye,hoop tepeden biri geliyor ,aa cnm o tarih bize uygun değil
Aa ben bireyim diyemediğinden tatil iptal
sinir hastası olursunuz böyle herseye takarsanız.
Babam tabii ki.Tatilin parasını kim ödüyor?
Teşekkür ederim güzel yorumun için.
Aksine çok hoşuma gitti yazdıkların. Yaşadıklarımı, yıllardır hissettiklerimi öylesine güzel empati yapabilmişsin ki :)
Ay biliyor musun dün aynı şeyi annem söyledi..Çok yakından tanıdığım benzer bir örnek var Annacığım, o yüzden çok daha rahat empati yapabiliyorum.
Babalar bazen yanımızda olsa bile tam istediğimiz gibi olamıyor, misal benim babam. Varla yok arası :) Hiç bir olayımda yanımda yoktu, sadece kısıtlar beni, o kadar. Ama onu öyle kabul ettim, yoksa babamı ve onu baba yapan annemi içimden suçluyordum yıllarca, bu yüzden öyle bir evlilik yaptım ki annemi suçladığım herşeyi yaşadım çünkü tam da babam gibi bir adam bulmuşum:) Çocuk yapmadan ayrıldım...
Sana şunu tavsiye edebilirim; eğer içinden babana karşı öfke, suçlama vs gibi duyguların varsa bunları aşmak ve onu affetmek (affetmek derken o haklı sen haksızsın demiyorum, sadece onu öyle kabul edip kendini sevmen ve ona karşı öfke vs gibi duyguları atıp kendini ferahlatman) için gerekeni yapmalısın. Yoksa bilinçaltında yanlış ve babana benzeyen erkekleri yaşamına çekebilirsin. Regresyon diye geçiyor, araştır istersen.
Babanla tatil de aslında sana çok katkısı olacak bir durum bence. Onu daha yakından tanıma fırsatın olacak, belki bu affetme meselesi senin için daha kolay olacak.