- 8 Mayıs 2014
- 3.541
- 5.265
-
- Konu Sahibi Meredith Grey
Şu anda benim de buna çok ihtiyacım var. 2 gündür tatilden dolayı düşünmekten kafayı yedim resmen, hatta bu konuda hem hırçın hem üzgünüm..
Teşekkür ederim, demek istediklerimi anlamışsınız.karne günü, mezuniyet günü, ameliyat günü ve daha birçok günde yanınızda olmamış (olamamış Değil) bir baba. Sizi tanımıyor çünkü tanımamayı tercih etmiş. Sadece maddi anlamda bir babalık yapmış aramamış sormamış ilgilenmemiş oysaki dünyanın öbür ucunda olsa arayıp nasılsın kızım demek 30 saniye zamanını alırdı.
Ben bu tür ebeveynlere çok öfkeliyim. Bir şans verecekmişsiniz, o size baba ile zaman geçirmek için bir şans verdimi zamanında. Eğer gidecekseniz de kendiniz istediğiniz için gidin ona şans vermek için değil şans vermek istiyorsanız kendinize verin. O evladının büyüdüğünü görmemeyi tercih etmiş bir zahmet sonuçlarına da katlansın. Ayrıca bende emrivakiden nefret ederim kim olursa olsun.
Bizim konuya yazdıklarımı okumayıp yargısız infaz yapanlardan çektiğimiz nedir?Babalarin kizlardan cektiigi nedir
Uygunsa git degilse gitme.. gitmezsen bi dahakine boyle birsey yapmayacagini bilirKıız diyorum ya adamın benimle ilgili hiç bir bilgisi yok. Başka ülkede yaşıyor, en son Mart'ta gorustuk.
Sevgilim yapsa en azından adam biliyor ben ne yapıp ediyorum falan
Sonucta babaniz ahlaksizligi yoksa bu kdr da abarttilmaz die dusunuyorum golgesi yeter tramvalar yasatms olablr ufak capli da olsa yine de sanslisinizBizim konuya yazdıklarımı okumayıp yargısız infaz yapanlardan çektiğimiz nedir?
Bilemiyorum yaşattığı travmalar için şanslı miyim..Sonucta babaniz ahlaksizligi yoksa bu kdr da abarttilmaz die dusunuyorum golgesi yeter tramvalar yasatms olablr ufak capli da olsa yine de sanslisiniz
Bilemiyorum yaşattığı travmalar için şanslı miyim..
Takıldığı kadın hamile kaldı diye boşandılar/boşanmışlar, kardeşim olduğunu mahkeme celbinden öğrendim, beni yanına alıp kardeşime bakmam için velayet davası açtı, tabii bu davada anneme ne iftiralar atıldı, sonra geldi anneme nolur barışalım diye yalvardı, ben evlendim ama annen evlenemez izin vermem gibi hödükçe laflarını saymıyorum...
Anneme durumu anlattığımda haklısın dedi.
Yani bak rezervasyonu falan yaptırmış ok, kızım sana sormadım ama güzel bir tatil ayarladım falan fıstık bir şey dese bende bu etkiyi yaratmayacak mesela.
La vie en Rosee bak canım çok mu Pelinsu'ymuşum. Hâlâ öyle geliyorsa sana da Pelinsu'luklar diliyorum.
Kusura bakma ben de biraz sert bir çıkış yapmışım sana galiba :)ilk konu mesajında bu bilgilere yer vermemişsin, tatil planı ayarlama fikri için emrivaki üslubuna sinir olman bana biraz öyle gelmisti. ama tabii geçmişte neler yaşadığını bilemeyiz. Benim de daha önceki yıllarda babamla ilişkim kopuktu, bir kaç senedir yeni yeni iyiyiz. o yüzden sana haksızsın diyemem. bazı yaşanmışlıklar bilinçaltına işliyor, sonra küçücük bi olayda patlama yaratılabiliyor.. halının altına süpürülüyorlar çünkü..
ama benim fikrim, her ne olursa olsun babana bir şans vermen.belki birbirinizi tanıyacak, çok iyi birer dost olacaksınız. yeni başlangıçlar iyidir, olmasa da canınız sağolsun.. denemeye değer
vay be millette ne dertler ver. Keşke benimde böyle bir derdim olsaydı.Merhabalar hatunlar,
Dün sabah itibariyle babamdan gelen bir mesaj ile deliye dönmüş bulunmaktayım, hafif hafif sinirimi dizginlemeyi başardım gibi ama sizin de görüşlerinizi almak daha iyi olur.
Bir rezervasyon görseli atmış ve 'xx-xx tarihleri arasında tatile çıkıyoruz. Haberin olsun' yazmış.
Hiç bir şekilde bir tatil planından haberim yoktu. Nasıl bu kadar şuursuzca davranabiliyor? Aklım almıyor. Genç bir kadınım ben; belki o tarihlerde bir planım var, belki bir yere gitmek istemiyorum, belki o yere gitmek istemiyorum, belki belki diyerek milyonlarca örnek verebilirim sanırım.
Annem tarafından, birey olduğumun sonuna kadar farkında olarak büyütüldüm. Markete giderken bile sorar gelmek ister misin diye, yıllık iznini alırken bile annaboleyna şu şu tarihler uygun mudur sana göre, gel birlikte seçelim gideceğimiz yeri der.
Babama 'Keşke zahmet edip bana da sorsaydın' demeyi düşündüm ama sonra ağzımızın tadı kaçmasın Ali Rıza Bey moduna girdim. Sebebi ise yıllardır babama karşı kendimi kısıtladım, görüşmedim, konuşmadım. Daha bu yıl yeni yeni açıldım. Belki bunun hevesiyle mantıklı düşünemedi ya da babalık taslamak istedi.
Yine de bu durumdan rahatsızım. Kıllık yapıp gitmesem mi acaba bile diyorum
Offf, siz olsanız ne yapardınız?
İçimdeki agresif davranmaya meyilli taraf sayesinde birazcık büyütmüş müyüm mevzuyu? Yoksa 'bence de haklısın annaboleyna' mı diyorsunuz?
Teşekkürler, sevgilerle
EDIT: 14. sayfanın ilk gonderisini okursanız daha objektif bir bakış acısına sahip olup, daha sağlıklı yorumlar yapabilirsiniz.
Yav kadının regl tarihlerine denk geliyor belki olamaz mı? 13 yaşında çocuk mu bu oraya gel buraya git diyecek. Belli bir yaştan sonra insanların işi gücü olabilir müsait olmayabilirler sorması uygun olurdu.Tamam tamam iyi ki bir bireysiniz aman hiçbir şeyinize karışılmasın baban sana sormadan iş yapmasın
Bazı şeyleri idrak edebilen insanlara bayılıyorum, bitiyorum yahu.Yav kadının regl tarihlerine denk geliyor belki olamaz mı? 13 yaşında çocuk mu bu oraya gel buraya git diyecek. Belli bir yaştan sonra insanların işi gücü olabilir müsait olmayabilirler sorması uygun olurdu.