- 5 Şubat 2015
- 5.233
- 6.047
-
- Konu Sahibi Meredith Grey
Konu tatile götürmek değil. Babamla birlikte bile yaşamıyoruz, bir programım olup olmadığı bilmiyor.Kızını tatile götürmekte suç olmuş istemiyorsan gitme senin isteyeceğin tarihte belki babana uymayacak
Aslında çok da gitmek istediğim bir yer ama üslubu asabımı bozdu ya biraz :/Git kız bedava tatil
Ha genç bir kadınım ha genç bir insanım demişim. Ne fark edecek ki? Maksat vermek istediğim mesaj.Kusura bakmayın ama buradaki bazı genç bir kadınım, serzenişleri de beni öldürecek.
Gitmeyin tabi ki, hadsizlik yapmış babanız, emri vaki yapmak babanıza mı kalmış.
Tamam ben giderim çok ihtiyacım var zatenKonu tatile götürmek değil. Babamla birlikte bile yaşamıyoruz, bir programım olup olmadığı bilmiyor.
Nezaketen sorması lazımdı diye düşünüyorum.
Kız bi de eşşek yüküyle para ödemiş adam. Gitmek de istediğim bir yer ama üslubundan ötürü hafif bir kıl oldum ondan mütevellit kıllık mı yapsam moduna girdimTamam ben giderim çok ihtiyacım var zatentatiller ne kadar pahalı haberin var mı
Kız bi de eşşek yüküyle para ödemiş adam. Gitmek de istediğim bir yer ama üslubundan ötürü hafif bir kıl oldum ondan mütevellit kıllık mı yapsam moduna girdim
Kız o değil de ilk defa çatışmadan muhattap olabildik, bence bu gün tarihe geçmeli