Babamın Delirten Emrivakisi 🤦

Meredith Grey

Su’nun Annesi 🤰🏼
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2015
5.233
6.047
Merhabalar hatunlar,

Dün sabah itibariyle babamdan gelen bir mesaj ile deliye dönmüş bulunmaktayım, hafif hafif sinirimi dizginlemeyi başardım gibi ama sizin de görüşlerinizi almak daha iyi olur.

Bir rezervasyon görseli atmış ve 'xx-xx tarihleri arasında tatile çıkıyoruz. Haberin olsun' yazmış.

Hiç bir şekilde bir tatil planından haberim yoktu. Nasıl bu kadar şuursuzca davranabiliyor? Aklım almıyor. Genç bir kadınım ben; belki o tarihlerde bir planım var, belki bir yere gitmek istemiyorum, belki o yere gitmek istemiyorum, belki belki diyerek milyonlarca örnek verebilirim sanırım.

Annem tarafından, birey olduğumun sonuna kadar farkında olarak büyütüldüm. Markete giderken bile sorar gelmek ister misin diye, yıllık iznini alırken bile annaboleyna şu şu tarihler uygun mudur sana göre, gel birlikte seçelim gideceğimiz yeri der.

Babama 'Keşke zahmet edip bana da sorsaydın' demeyi düşündüm ama sonra ağzımızın tadı kaçmasın Ali Rıza Bey moduna girdim. Sebebi ise yıllardır babama karşı kendimi kısıtladım, görüşmedim, konuşmadım. Daha bu yıl yeni yeni açıldım. Belki bunun hevesiyle mantıklı düşünemedi ya da babalık taslamak istedi.

Yine de bu durumdan rahatsızım. Kıllık yapıp gitmesem mi acaba bile diyorum

Offf, siz olsanız ne yapardınız?
İçimdeki agresif davranmaya meyilli taraf sayesinde birazcık büyütmüş müyüm mevzuyu? Yoksa 'bence de haklısın annaboleyna' mı diyorsunuz?

Teşekkürler, sevgilerle

EDIT: 14. sayfanın ilk gonderisini okursanız daha objektif bir bakış acısına sahip olup, daha sağlıklı yorumlar yapabilirsiniz.

Son düzenleme:
Kızını tatile götürmekte suç olmuş istemiyorsan gitme senin isteyeceğin tarihte belki babana uymayacak
Konu tatile götürmek değil. Babamla birlikte bile yaşamıyoruz, bir programım olup olmadığı bilmiyor.
Nezaketen sorması lazımdı diye düşünüyorum.

Tamam sormaması hata ama aranızın yeni yeni düzeldiğini söylediğinize göre acaba sürpriz olmasını istemiş olabilir mi?

Malesef ebeveynlerin gözünde büyümek 40ları buluyor. Anneniz çok hoş bir istisna olabilir bu konuda ama genel "ebeveyn" profiline bakınca; babaniz muhtemelen çok sevineceğinizi düşündü.

Katılıyorum tavrı hoş olmamış karşısında çocuk var gibi davranmış, yine de o tarihte uygunsanız terslemeyin bence hevesi kırılmasın laf arasında konuşurken keşke bilgi verseydin rezervasyon yapmadan önce diye de belirtebilirsinz hem içinizde de kalmamış olur

Kusura bakmayın ama buradaki bazı genç bir kadınım, serzenişleri de beni öldürecek.

Gitmeyin tabi ki, hadsizlik yapmış babanız, emri vaki yapmak babanıza mı kalmış.
Ha genç bir kadınım ha genç bir insanım demişim. Ne fark edecek ki? Maksat vermek istediğim mesaj.

Hadsizlik demek biraz sert kaçar. Lakin ben bu şekilde büyütülmediğim için bana abes kaçıyor.

Tamam ben giderim çok ihtiyacım var zaten tatiller ne kadar pahalı haberin var mı
Kız bi de eşşek yüküyle para ödemiş adam. Gitmek de istediğim bir yer ama üslubundan ötürü hafif bir kıl oldum ondan mütevellit kıllık mı yapsam moduna girdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…